vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

690 επισκέπτες, 6 χρήστες
aalex, Methodios, maprix, manoslykos, camber, anetost

Συντηρηση - Καθαρισμος eGo-C(ovale) Atomizer

Αποσυνδεδεμένος pinelos

• **
  • 188
  • Φύλο: Άντρας
  • Do good, feel good.........!!!!!!!!!
Απ: Συντηρηση - Καθαρισμος eGo-C(ovale) Atomizer
« Απάντηση #75 στις: Απριλίου 17, 2012, 17:00 »
ευχαριστω πολυ παιδιατο σοσαμε το ταληρακι.........

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Dripάρω....
« Απάντηση #76 στις: Απριλίου 17, 2012, 17:23 »
Ε! πές τι έκανες να μαθαίνουμε....  για να διορθώνουμε τη διαδικασία....

Αποσυνδεδεμένος pinelos

• **
  • 188
  • Do good, feel good.........!!!!!!!!!
« Απάντηση #77 στις: Απριλίου 17, 2012, 18:36 »
Ε! πές τι έκανες να μαθαίνουμε....  για να διορθώνουμε τη διαδικασία....

οπως μου το μα8ες..... ;) 8)

Αποσυνδεδεμένος toninio

• *
  • 8
« Απάντηση #78 στις: Απριλίου 17, 2012, 21:20 »
παιδια τι παιζει με τουs ατμο απο ζερομπεκο των 2 ευρω?αξιζουν?αντεχουν?επιδεχοντε καθαρισμο?διοτι αν ειναι εφαμιλλοι των υπολοιπων συμφερει πολυ η αγορα απο εκει...

Αποσυνδεδεμένος Atrum

• 1062
« Απάντηση #79 στις: Απριλίου 18, 2012, 02:31 »
Πάντως εγώ προσπαθόντας να κάψω το μαύρο φυτιλάκι κατέληξα με ένα μαύρο πράγμα, το οποίο τριβώταν από πάνω... Ξέφταγε στα χέρια μου! Θα πάω αύριο Zerobacco να πάρω φυτίλι, που είδα να λένε ότι περασμένο διπλό χωρίς το mesh κανει δουλειά, και θα σας ενημερώσω.

Α και προς θεού, μη βράζετε ατμοποιητές με Tide στο νερό κτλ (το είδα σε αλλο νήμα και ξέχασα να απαντήσω...). Τα υπολοίματα πάνω στο φυτίλακι, όσο άσπρο και να ναι, θα καταλήξουν στα πνευμόνια σας και αντί να φταίει ο Παπαστράτος θα φταίει η Unilever για τον καρκίνο -_-  Και τώρα που το σκέφτομαι, πως δεν του έλιωσαν τα πλαστικά κάτω από το καρφάκι κατά το βράσιμο; Τι να πω... ελπίζω να trollare το παιδί ή εγώ να είχα παραισθήσεις.  :idiot1:

Απιωνισμένο νερό, η καθαρό οινόπνευμα μόνο παιδιά.

Α και εδώ βλέπετε και πως αλλάζει το φυτίλι. Ίδιο καρφάκι είναι. http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1982.0.html
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 18, 2012, 02:38 από Atrum »

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Dripάρω....
« Απάντηση #80 στις: Απριλίου 18, 2012, 02:37 »
Αν το φυτιλάκι είναι ταλαιπωρημένο διαλύεται...ΟΜΩΣ! πάρε φυτιλάκια έτοιμα για imist, θέλουν ένα ελαφρύ κούρεμα με νυχοκόπτη και μπαίνουν θαυμάσια στον C  :thumpup:
ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ C ΑΝ ΔΕ "ΛΙΩΣΕΙ" Η ΦΥΤΙΛΟΑΝΤΙΣΤΑΣΗ  :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Atrum

• 1062
« Απάντηση #81 στις: Απριλίου 18, 2012, 02:45 »
^ Μάλλον τα VG που ατμίζουμε στο σπίτι καταστρέφουνε τα πάντα  :'( Συν το ότι είμαστε λίγο πιπίλες. Πλάκα πλάκα τα κάρτο του Fogmaster τα κατέβαζα 2 2 την εβδομάδα (και που τα βραζα... σιγά την βελτίωση).

Αντι-οικονομικό μου φαίνεται το φυτιλάκι το ι-μιστ όταν μπορώ να πάρω 1 μέτρο φυτίλι με 1 ευρώ. Στο κάτω κάτω, όταν τα φτύσουνε οι μπαταρίες οι Giant το ψήνω για Mod και επισκευάσιμους άτμο, οπότε και να μη το χρησιμοποιήσω το φυτίλι τώρα, θα το χρησιμοποιήσω στο μέλλον  ;D

Συμφωνώ και επαυξάνω για την αντίσταση! Για κάτι τόσο μικρό είναι αρκετά ανθεκτικό το άτιμο! Να βγάζανε και καμια έκδοση με τούμπανο τανκ δεν θα χα λόγο να κοιτάξω αλλού ποτέ ^^

Αποσυνδεδεμένος salonikios

• *
  • 24
« Απάντηση #82 στις: Απριλίου 18, 2012, 02:56 »
οντος σκυλι μαυρο ο c τον εκανα dry burning για 15 δευτερολεπατα τρεις τεσσερις φορες και δεν πηρε χαμπαρι ο σκυλος οτιδηποτε αλλο να ηταν θα ειχε καρβουνο!

Αποσυνδεδεμένος Atrum

• 1062
« Απάντηση #83 στις: Απριλίου 18, 2012, 14:15 »
Πωπωπωπω φιτιλάκι και πετάει πάλι. Πανεύκολη επισκευή, να δουμε πόσο θα κρατήσει.

Ντουμάνι να χάσεις τον Θεό σου!  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Dripάρω....
« Απάντηση #84 στις: Απριλίου 18, 2012, 14:18 »
Φυτιλάκι σκέτο? Το έβαλες διπλό με τη θηλιά κάτω? :hmmm:
Καλά ο C είναι αθάνατος, ειδικά αν προσέχεις στο dryburn και δεν τον κάψεις αντέχει χαλαρα κανένα δίμηνο μέχρι να μαδήσει το φυτίλι της αντίστασης.

Αποσυνδεδεμένος Atrum

• 1062
« Απάντηση #85 στις: Απριλίου 18, 2012, 14:28 »
Διπλό με τη θηλιά μέσα στο καρφάκι. Χωρίς mesh κτλ. Θα σου πώ πως πάει μέχρι το βράδυ.

Αποσυνδεδεμένος Atrum

• 1062
« Απάντηση #86 στις: Απριλίου 18, 2012, 21:51 »
Τα δυο που λειτουργούνε από το μεσημέρι πάνε κανόνι. Ούτε καινούρια!

-Όταν παραγεμίζω το tank βγάζει καμμένο. Με το που αδειάσει λίγο φτιάχνει.  ??? Με λίγα λόγια δεν πρέπει να το γεμίζω τόσο.

Κρίμα όμως γιατί μιλάμε για μηδενικές απώλειες πλέον, ούτε καν υγρασία γύρω από το tank όταν το βγάζω.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 19, 2012, 01:28 από Atrum »

Αποσυνδεδεμένος stud_29

• **
  • 266
« Απάντηση #87 στις: Απριλίου 19, 2012, 02:42 »
παιδια που μπορουμε να βρουμε ετοιμα φυτιλακια με πλεγμα για τον ego-c??εχω απο ι μιστ αλλα ειναι μικροτερα σε παχος κ δεν στεκονται στον καρφακι..κριμα και εχω τεσσερεις βασεις σε σχεδον αριστη κατασταση αλλα τα φυτιλακια παρεδωσαν πνευμα..δεω πιανουν κ τα χερια μου για να φτιαξω κ ουτε θελω να μπω στη διαδικασια...

« Απάντηση #88 στις: Απριλίου 19, 2012, 02:47 »
Τι παιδεύεσαι αφού όπως λες δεν πιάνουν και τα χέρια σου πάρε με 2 € καινούργιες ιμιτασιον.
Τώρα λες

παιδια που μπορουμε να βρουμε ετοιμα φυτιλακια με πλεγμα για τον ego-c??εχω απο ι μιστ αλλα ειναι μικροτερα σε παχος κ δεν στεκονται στον καρφακι..κριμα και εχω τεσσερεις βασεις σε σχεδον αριστη κατασταση αλλα τα φυτιλακια παρεδωσαν πνευμα..δεω πιανουν κ τα χερια μου για να φτιαξω κ ουτε θελω να μπω στη διαδικασια...
οι βάσεις πάντα σε αρίστη κατάσταση θα είναι  :)

Αποσυνδεδεμένος stud_29

• **
  • 266
« Απάντηση #89 στις: Απριλίου 19, 2012, 02:49 »
εννοω την φυτιλο αντισταση

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 954 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114108 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359684 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449946 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110590 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374649 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327949 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1038 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6390 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29296 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99834 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F