vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

647 επισκέπτες, 2 χρήστες
camber, manoslykos

Το ημερολόγιο ενός πρώην (?) καπνιστή !

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
  • Φύλο: Άντρας
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
Απ: Το ημερολόγιο ενός πρώην (?) καπνιστή !
« Απάντηση #60 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 01:41 »
γιατί δεν δοκιμάζεις να βάλεις στο φίλτρο τού bl, έναν υαλοβάμβακα από το evolution?   ;)

Όχι και υαλοβάμβακα, ρε Alfisti. Πολυεστέρα.  ::)
Σε δικαιολογώ απολύτως όμως. Δεν ξέρω γιατί αλλά κι εμένα η πρώτη λέξη που έρχεται συνέχεια στο μυαλό μου είναι αυτή.  :))

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
  • Ατμιζω απο 9/9/09 τυχαίο ?
« Απάντηση #61 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2009, 02:14 »
Τελικα πηγα απο NOBACCO και μου ειπαν να κοβω το 1/3  του φιλτρου ( κουρεμα)  δεν μπορω να πω οτι ειναι ασχημε ιδεα , τραβαει καλιτερα . Παρ ολα αυτα ακομα μενει αρκετο υγρο στο φιλτρο.
Ομολογω οτι ειναι εξηπηρετικοτατοι οι κ.κ.  NOBACCO.  Μπραβο !
Εκανα και 1 κα8αρισμο σε evo II με οινοπνευμα με άριστα αποτελεσματα.

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
« Απάντηση #62 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2009, 14:00 »
2η ΒΔΟΜΑΔΑ
Μια ακομα βδομαδα χωρις ΚΤ
Εχω πλέον προσαρμοστεί στο ΗΤ και αρχίζω να μαθαίνω τα κόλπα του και τα τερτίπια του - ας ειστε καλά εσείς και ο φιλος asala με τις πολύτιμες συμβουλές του.
Ακολουθώ την γνωστή τακτική πλέον...
Ατμισμα ΝΟΝ και όταν ζορίζομαι νικοτίνη high. Ενω είχα πει να μη ξανατμίσω high διαπίστωσα ότι η ικανοποίηση που δίνει με 3-4 τζούρες είναι αρκετή για να στανιάρεις. Αν συνεχίσεις μετά τις 3-4 τζούρες η ικανοποίηση και το χτήπημα μειώνονται οπότε συνεχίζεις με ΝΟΝ.
Εχω παραχωρήσει την αρμοδιότητα της νικοτίνης αποκλειστικά στο evo ii και αποκλειστικά με dropping χωρις φίλτρο ( μονο με το καπάκι), έτσι δεν παρασύρομαι να ατμίσω όλο το νικοτινόφιλτρο.
Το BL έχει αναλάβει με τον πλούσιο ατμό του το ΝΟΝ (καραμελα και τελευταία Tob, που ειναι εξ ίσου δυνατο και με ελαφρύ κτήπημα στο BL)
Eτσι οι ρόλοι των ΕΤ μου έγιναν διακριτοί και σταμάτησα  να μπερδεύω τα φίλτρα.
Μετά το τελευταίο πλυσιμο με οινόπνευμα , ο ένας απο τους 2 ατμοποιητές του BL μου κάνει νερά. Βγάζει αρκετό ενοχλητικό υγρό απο την τρύπα, παρά την συμβουλευτική του asala , το πρόβλημα δεν λυθηκε - καθε συμβουλή εδω είναι ευπρόσδεκτη  - δοκίμασα εκτός απο το πλύσιμο , το φλάουτο (κλαρινέτο και κοντραμπάσο δε δοκιμασα ακόμα), το απο  μπροστά φυσηγμα, το νυκτερινό ανάποδο στέγνωμα... τίποτα
Επίσης μιά άλλη διαπίστωση . Αφού εκνευρίστηκα άσχημα με το ΡΤ του evo ii (δούλευε όποτε του άτμιζε! )  μόλις καθάρισα προσεκτικά τον ατμοποιητή απο τη μεριά της μπαταρίας με ενα ελαφρά νοτισμένο πανάκι , και αφου φύσηξα να στεγνώσει, δουλεύει ρολόϊ. Προφανώς οι επαφές είχαν πρόβλημα , δηλ ενώ το φωτάκι του ΡΤ άναβε , ο ατμ δεν ζεσταινότανε.
Πάντως στα γενικά έξοδα του ατμίσματος θα πρέπει να συμπεριλάβουμε και τις χαρτοπετσέτες - ρολό κουζίνας, πολύ κατανάλωση συνατμιστές μου !!!

Αποσυνδεδεμένος asala

• **
  • 290
« Απάντηση #63 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2009, 15:32 »
2η ΒΔΟΜΑΔΑ

Ακολουθώ την γνωστή τακτική πλέον...
Ατμισμα ΝΟΝ και όταν ζορίζομαι νικοτίνη high. Ενω είχα πει να μη ξανατμίσω high διαπίστωσα ότι η ικανοποίηση που δίνει με 3-4 τζούρες είναι αρκετή για να στανιάρεις. Αν συνεχίσεις μετά τις 3-4 τζούρες η ικανοποίηση και το χτήπημα μειώνονται οπότε συνεχίζεις με ΝΟΝ.

Μπραβο  δασκαλε!!!
Αυτη ειναι η βασικη μου τακτικη,το κολπο που εφαρμοσα σε μενα και δοκιμαζουν φιλοι...
Να μην ατμιζουμε ''μηχανικα '' νικοτινη και να μην τροφοδοτουμε τον οργανισμο μας με αυτην χωρις προφανη λογο.
 Παρε με τηλ κινητο που εχω να σου δοσω και κατι ;) ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 30, 2009, 02:34 από asala »

Αποσυνδεδεμένος alfisti

• 1033
    • alfistigr photo
« Απάντηση #64 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2009, 20:41 »
Ενω είχα πει να μη ξανατμίσω high διαπίστωσα ότι η ικανοποίηση που δίνει με 3-4 τζούρες είναι αρκετή για να στανιάρεις. Αν συνεχίσεις μετά τις 3-4 τζούρες η ικανοποίηση και το χτήπημα μειώνονται οπότε συνεχίζεις με ΝΟΝ.

θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε καί αλλού, αλλά μού δίνεις τώρα την ευκαιρία γιά απορία πού έχω καιρό τώρα.
όντως το καλό χτύπημα είναι στις πρώτες τζούρες καί ελατώνεται σταδιακά μέχρι πού χάνεται καί συνεχίζουμε απλά με γεύση.
μήπως λοιπόν, λέω, την νικοτίνη, την παίρνουμε στις πρώτες τζούρες καί στην συνέχεια, απλά δεν υπάρχει? (το ίδιο συμβαίνει ακόμη κι αν παίρνουμε μία τζούρα κάθε 2 ώρες!! πρώτα θα χαθεί το χτύπημα καί πολύ αργότερα η γεύση καί ο ατμός).

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
« Απάντηση #65 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2009, 00:46 »
Νομίζω ότι είναι όπως όλα τα πράγματα, φαγητό , αλκόλ κλπ
Στο φαγητό στη πρώτη πηρουνιά γεμίζεις με γεύση , ενω στην τελευταία άμα έχεις φάει τον άμπακο πας για ξέρασμα ¨)
Στο αλκόλ επίσης μετά τα 2 πρώτα ποτήρια  αν συνεχίσεις να πίνεις , πίνεις απλά αλκόλ χωρίς τη γεύση του ποτού
Το ίδιο νομίζω ισχύει και στη νικοτίνη

Αποσυνδεδεμένος asala

• **
  • 290
« Απάντηση #66 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2009, 00:55 »
Πολυ σωστα.
Ασ υποθεσουμε οτι ενας φιλος τα ΠΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ που καπνιζαμε μας εδινε ενα βαρυ τσιγαρο,ασ πουμε με τον καφε...
Θα μας γεμιζε και θα λεγαμε ..τι ωραιο τσιγαρο ..γεματη γευση κλπ.
Αν ομως αγοραζαμε το ιδιο πακετο μετα απο λιγο θ α το καπνιζαμε παιρνοντας την ιδια ικανοποιηση που μας εδιναν και τα παλια πιο ελαφρα τσιγαρα...
Γι α σκεφτειτε λιγο οσοι ατμιζετε πανω απο light,ποση νικοτινη ΕΥΚΟΛΑ μπορειτε να μην βαλετε στις φλεβες σας  ,ατμιζοντας none  αμεσως μολις χανεται το Throat hit μετα τις πρωτες τζουρες... ::) ::) ::)

Αποσυνδεδεμένος sktoris

• 836
  • Njoy/BL/Titan/Miniturbo/Εgo/SDMKIΙ Black+Silver
« Απάντηση #67 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2009, 01:49 »
Πάντως στα γενικά έξοδα του ατμίσματος θα πρέπει να συμπεριλάβουμε και τις χαρτοπετσέτες - ρολό κουζίνας, πολύ κατανάλωση συνατμιστές μου !!!

Πράγματι πααάρα πολύ. Κάποιες φορές που γίνομαι ...αδύναμος :) και λέω "Α στο καλό, σκούπισμα, πλύσιμο,  στέγνωμα,.. ουφ!",
μετά αμέσως θυμάμαι τασάκια, στάχτες, βρωμιές και μου περνάει :))
Έχει πολύ "περιφερειακό" το ηλεκτρονικό τσιγάρο, όταν μου έγινε ΚΑΙ hobby όλα αυτά τα αγάπησα :)

Αποσυνδεδεμένος librarian

• *
  • 81
« Απάντηση #68 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2009, 09:58 »
Πράγματι πααάρα πολύ. Κάποιες φορές που γίνομαι ...αδύναμος :) και λέω "Α στο καλό, σκούπισμα, πλύσιμο,  στέγνωμα,.. ουφ!",
μετά αμέσως θυμάμαι τασάκια, στάχτες, βρωμιές και μου περνάει :))
 :)
Ομοίως. Διαβάζω όμως και ''Abet Diary'' και συνέρχομαι.

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
« Απάντηση #69 στις: Οκτωβρίου 03, 2009, 04:08 »
3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΤ ( αντε κλεινω μηνα)

Προχτές έκανα τη γνωστή μου διαδρομη ( σπιτι - νεκροταφειο βυρωνα- κτυπα ξυλο- κουταλας- καρεας - σπιτι) δε λεω οτι την κανω συχνα αλλα ΚΑΘΕ φορα οταν εφτανα να ανεβω τις 2 σκαλες του σπιτιου μου τα ειχα παιξει. Ε ...προχτες δεν καταλαβα ΤΙΠΟΤΑ!
Επισης μενω χωρις ΗΤ αρκετές ώρες χωρις πρόβλημα, ακόμα και το πρωι ( πραγμα αδιανόητο για μενα με το ΚΤ)
Αυτο δεν μπορει να σημαινει τιποτε αλλο παρα οτι η νικοτινοαναγκη μου ειναι λιγοτερη .
Κάπνισα και μια ( ΝΑΙ μονο μια ρε )  τζούρα απο τσιγάρο στριφτο . Τι να πω ... καλα....δε μπορω να πω οτι δε μου αρεσε ... απο γευση ηταν οντως χαλια , οπως πολλοι απο εδω ειχαν την εμπειρια , αλλα απο ικανοποιηση ηταν καλο το ρημαδι. Τελος παντων παει κι αυτο , δεν υπεκψα περαιτερω.
Στο hardware τωρα, το BL  ταχει παιξει κανονικα, ατμιζω αποκλειστικα απο τους 3 ατμ του evo2 (εχω και 1 καβαντζα για περιπτωση αναγκης) και σκεπτομαι να παω να παρω αλλους 2 ατμ BL γιατι ειναι ωραιο το ρημαδι. Το evo2 τελικα ειναι κορυφαίο. Δεν με πουλησε ουτε για 1 λεπτό. Αγορασα και υγρά απο φαρμακείο VG kai PG εναντι 3 ευρω ( ρε τι δουλεμα μας ριχνουν) και έκανα αναμιξη με τα γνωστά υγρά , το αποτέλεσμα ήταν ελπιδοφόρο!
Στις 9/10 κλείνω μηνα  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος taxtsom

• 514
« Απάντηση #70 στις: Οκτωβρίου 03, 2009, 04:20 »
Μπράβο Abet!
Τώρα μένει να βρούμε κανα άρωμα καραμέλα να δέσει η VG/PG :))

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
« Απάντηση #71 στις: Οκτωβρίου 07, 2009, 17:40 »
Το είχα προγραμματίσει να το κάνω , αλλα η freyarip με παρέσυρε και επιτάχυνε τη διαδικασία !
Ναι , εκοψα απο προχτές τη νικοτίνη και ατμίζω ΜΟΝΟ ΝΟΝ  :nope:
Εντυπώσεις?
Τρίτη μερα σήμερα και έχω λαλήσει   :wall:
Θα επιμείνω όμως ...

Αποσυνδεδεμένος sktoris

• 836
« Απάντηση #72 στις: Οκτωβρίου 08, 2009, 00:10 »
Δηλαδή Abet, πώς νιώθεις την έλειψη της νικοτίνης στη διάθεση σου;
έχεις νεύρα, τρως περισσότερο, πώς το αντιμετωπίζεις.
Σκέφτομαι κι εγώ να κόψω σιγά σιγά τη νικοτίνη, αλλά αν είναι να πλακωθώ στο φαί ...άσε δε με παίρνει, έχω ήδη ποοοολλά κιλά :)

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
« Απάντηση #73 στις: Οκτωβρίου 08, 2009, 01:34 »
skotris, αλλοτε με πιάνει υπερενεργητικότητα και άλλοτε για να συντομευσω τη μερα την πεφτω για υπνο
ευτυχως δεν εχω πολλα κιλα και γενικα δεν ειμαι επιρεπης στη μασα. Με το  ΝΟΝ συμβαινει το περίεργο , όταν έχω δουλεια να μη με νοιάζει  καθόλου και όταν κάθομαι , να μη μπορω να το βγαλω απο το στόμα μου .  Δε νομιζω να κρατήσει πολυ αυτό όμως , ηδη τέλος 3ης μερας και ειναι υπο έλενχο το πράγμα.

Αποσυνδεδεμένος sktoris

• 836
« Απάντηση #74 στις: Οκτωβρίου 08, 2009, 02:40 »
Καλή δύναμη Abet! :thumpup:
Κράτα μας ενήμερους..

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359760 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114182 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110648 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374706 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328023 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1061 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6420 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29332 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99880 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F