Από την στιγμή που καλύπτει όλο το λούκι και δεν βρίσκει διέξοδο το υγρό να περάσει στο ντεκ, δεν νομίζω να έχεις θέμα ξανά, εκτός κι αν σιγά σιγά το βαμβάκι αρχίσει να χάνει την απορροφητικότητα του.
Τώρα, σχετικά με αυτά τα βίντεο. Τα βλέπω, χωρίς να σημαίνει ότι τα ακολουθώ κατά γράμμα. Με 26άρι σύρμα, 2.5 πυρήνα και 6 σπείρες ανοιχτές, δεν μένει και πολύ χώρος στο πλάι ώστε να περάσει τόσο βαμβάκι, είναι πολύ λεπτοδουλειά. Εδώ καλά - καλά δεν μπαίνει η μύτη της τσιμπίδας μου! Το σημαντικό είναι ότι βλέποντας πως και που βάζει το βαμβάκι, (ειδικά ο συγκεκριμένος), καταλαβαίνεις γιατί το κάνει και κατά πόσο μπορείς να το παραμετροποιήσεις σε σημείο όμως να μην έχεις πρόβλημα.
Το βαμβάκωμα του Todd ειδικά, (το οποίο θα το χαρακτήριζα βιαστικό το λιγότερο), αν παρατηρήσεις λίγο καλύτερα, θα δεις ότι η μισή σχεδόν αντίσταση από τα πλάγια στα σημεία που χτυπάει ο αέρας καλύπτεται από βαμβάκι. Μα έτσι τι γεύση να πάρεις;!