χαχαχα εγω ειμαι σαν εσενα εχω δοκιμασει σχεδον ολα τα pod... σε ολα μεχρι στιγμης εχω δει υγρασια/διαρροες εδω ειλικρινα δεν ειδα τπτ...!
δεν υπαρχει περιπτωση ακομα και σε τρελο chain vape δεις ουτε υγρασια........!!!!
edit: δοκιμασα και με 70PG ουτε σταγονα δεν τρεχει.....!

[member=10148]Λοξίας[/member] το έχω λιώσει σήμερα το vaporesso luxe Q pod... ειλικρινά σου μιλάω δεν έχω σταματήσει το chain vape εχω βαλει πανω το pod 0.8ohm με υγρο 50/50 lemon tart από diner lady.. είχα καιρό να ατμισω αυτή την υπεροχη τάρτα λεμονιού..... επισης δινει απίστευτη γεύση το pod πραγματικά δεν το περίμενα.... και η μπαταρία απίστευτη...!!!!
η μπαταρια επισης φοβερη....! μου εβγαλε 3 γεμισματα σε chain vape.. και η φορτιση με type C λιγοτερο απο 1 ωρα...!
αν θελεις pod με φοβερη αερατη τζουρα.. και φοβερο χτηπημα και καθολου leaking ειναι απλα top...!!!

πρεπει να το δοκιμασεις οπωσδήποτε ειναι ξεκαθαρα το pod για ολους εμας που εχουμε τοσο καιρο ξενερωσει με της διαρροες για εμας τους chain vapers επισης ιδανικο... τωρα το ποσο κραταει η αντισταση δεν ξερω.... παντως ζεματαγε η αντισταση απο της απανωτες τζουρες και δεν καταλαβαινει τπτ.... ακομα δινει τρελη γευση.... λογικα θα βγαζει αρκετα ml.... ακομα και 30 ml να βγαζει που το διαβασα τυχαια στο reddit που το ειχε πει καποιος πιστευω ειναι μια χαρα... τα pod/coils 2τμχ ερχονται στα 6.40 ειναι σχετικα οκ...!
Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων