Εμένα προσωπικά μου αρέσει το design. Είναι πρωτότυπο, έχει αναφορές, έχει concept, αλλά περί ορέξεως... Δυστυχώς απέτυχα στην πρώτη λίστα οπότε αναμένω.
Αυτό που δεν μπορώ να κατανοήσω με τίποτα είναι αυτή η μη ευθυγράμμιση των οπών του αέρα με τις οπές του υγρού. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι θα άλλαζε αν και οι οπές του αέρα έμπαιναν στο deck με την ίδια γωνία όπως οι οπές του υγρού. Από την στιγμή που μιλάμε για εισαγωγή αέρα σε ένα κούφιο deck, ελάχιστα χιλιοστά στην απόσταση των οπών δεν θα έκαναν καμία διαφορά στην απόδοση.
Αστοχία στον σχεδιασμό δεν μπορώ να το πω, αποκλείεται κάτι τέτοιο για τα standards esg. Υπερβολική ακρίβεια θα το πω μάλλον. Θα μπορούσε να βάλει 3 μικρότερες οπές στο deck, τις 2 ευθυγραμμισμένες με τις οπές υγρού και την 1 για να ολοκληρώσει το "τρίγωνο". Έτσι και το πρόβλημα ευθγράμμισης θα έλυνε, και θα διατηρούσε την αναφορά στο "τρίγωνο" ακόμα και στην βάση.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω τους κατόχους, είναι το πώς αποδίδει από αίσθηση τζούρας και γεύσης με το 1.2mm δισκάκι. Γιατί ο προκάτοχός του, με το 1mm και το 1.5mm (1.2mm δεν υπήρχε), ήταν πολύ πίσω σε απόδοση από αντίστοιχους mtl ατμοποιητές.