Μακη καλημερα καταρχας...
Μπάμπη μου καλησπέρα (τέτοια ώρα.. ) κι από εμένα.
Σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι στα δικά σου λεγόμενα, ειδικά τα δικά σου τα "γραμμένα" όλοι καταλαβαίνουμε ότι στα νήματα που περιλαμβάνουν προϊόντα του Βασίλη έχουν μια παραπάνω βαρύτητα. Βλέπεις από κοντά, προφανώς και μαθαίνεις περισσότερα, σαφέστατα στη δική σου άποψη πρέπει να εστιάσει λίγο περισσότερο ο άλλος είτε είναι σύμφωνος είτε διαφωνεί κάθετα με αυτά που λες. Και πέρα από τα προϊόντα του Βασίλη δηλαδή αλλά δεν είναι της παρούσης αυτό.
Εγώ αναφέρθηκα γενικά. Κάθε ατμοποιητής, κάθε μοντάκι, κάθε φορτιστής, κάθε πράγμα γύρω μας τελικά αποτελείται από αρκετά specs. Σε ένα ατμιστικό φόρουμ βρισκόμαστε για να συζητάμε όλα αυτά τα specs των ατμιστικών πάντα προϊόντων, από όποιο "Βασίλη" κι αν προέρχονται, από όποια χώρα κατασκευής, όποιας φιλοσοφίας κλπ κλπ.
Φυσικά και η τιμή ενός προϊόντος είναι ξεκάθαρα ένα ακόμα spec.
Γιατί λοιπόν να μην συζητηθεί; Γιατί να μην ακουστούν όλες οι απόψεις και τελικά να δημιουργηθεί ένας διάλογος;
Ίσα ίσα. Αυτός που θα διαφωνήσει στην τιμή θα κάνει και τον Μπάμπη που ξέρει να πει ακόμα περισσότερα. Θα μάθουν κι οι υπόλοιποι που δεν πρόλαβαν να καταθέσουν από τον Μπάμπη. Και πιθανότατα πριν γράψουν θα σχηματίσουν μια λίγο πιο διαφορετική οπτική στο όλο θέμα. Κι αν τελικά απαντήσουν θα έχουν δει τουλάχιστον το θέμα λίγο πιο σφαιρικά.
Υγιής κουβέντα. Εκεί ήθελα να καταλήξω όμορφα και ωραία. Χωρίς μπηχτές και αιχμές για κανέναν. Ειδικά για τον Βασίλη και τις δουλειές του.
Την άποψή μου την κατέθεσα για όλα νομίζω, συνεχίσουμε.