(Το προϊόν το παρέλαβα απευθείας από την Augvape)
(Οι φωτογραφίες μεγαλώνουν κάνοντας κλικ πάνω τους, ώστε να δείτε καλύτερα τις λεπτομέρειες)
24άρης ατμοποιητής μονής αντίστασης, κοντούλης(low profile) μόνο 39.5mm σε ύψος
και με χωρητικότητα υγρού 2.4ml με το ίσιο τζαμάκι και 3.5ml με το bubble τζαμάκι.
Η συσκευασία περιλαμβάνει τον ατμοποιητή, ένα bubble τζαμάκι, διάφορα όρινγκ και ανταλλακτικές βίδες.
Ο ατμοποιητής πωλείται στα παρακάτω τρία χρώματα.
Κοντός ο ατμοποιητής, κοντό και το 810 επιστόμιο το οποίο είναι πολύ ωραίο και βολικό. Έχει τις καμπύλες εξωτερικά αλλά και στο εσωτερικό οπότε ο ατμός ανεβαίνει λίγο πιο πυκνός κάτι που βοηθάει και στη γεύση. Έψαξα να βρω να τον συνδιάσω με κάποιο από τα custom επιστόμια που έχω αλλά το τοπ καπ κάνει ένα πολύ μικρό σκαλοπατάκι για να κάτσει το επιστόμιο και κάπως προεξέχουν αυτά που έχω αλλά μικρό το κακό γιατί και το δικό του κάνει μια χαρά δουλειά.
Το τοπ καπ έχει γύρω γύρω «σαγρέ» επιφάνεια οπότε είναι πολύ εύκολο να το πιάσεις και να το ξεβιδώσεις. Έχει ένα πολύ μικρό σπείρωμα στο εσωτερικό οπότε με κάτι παραπάνω από μισή βόλτα το έχεις ξεβιδώσει και πολύ μου αρέσει και με βολεύει αυτό. Στο εσωτερικό του τοπ καπ και το πάνω μέρος του ατμοποιητή εκεί που είναι οι τρύπες αναπλήρωσης του υγρού μαζεύει αρκετούτσικο υγρό αλλά δεν ενοχλεί κάπου. Δεν ανεβαίνει προς τα πάνω από το επιστόμιο και έχω δοκιμάσει να μην τα σκουπίσω καν στην αναπλήρωση και δεν είχα θέμα, απλά κάθονται εκει. Οι τρύπες αναπλήρωσης είναι μεγάλες οπότε και η αναπλήρωση είναι παιχνιδάκι, απλά προσοχή γιατί δεν χωράει πολύ υγρό ο ατμοποιητής και γεμίζει πάρα πολύ γρήγορα. :Ρ
Επειδή ο ατμοποιητής είναι μικρούλης, όλα του είναι επίσης μικρά. Οπότε και το δαχτυλίδι του αέρα είναι αρκετά μικρό σε ύψος και όταν έχεις τον ατμοποιητή κουμπωμένο πάνω σε μοντ, είναι λίγο πιο δύσκολο να το γυρίσεις από όσο θα ήθελα. Θέλει να του δώσεις λίγο προσοχή όταν το γυρνάς και θα ήταν καλό αν δεν ήθελαν να το κάνουν ψηλότερο, να μην έκαναν την επιφάνεια τόσο λεία αλλά να ήταν όπως και του τοπ καπ. Το δαχτυλίδι έχει στοπ και δεν γυρνάει ανεξέλεγκτα.
Το ντεκ είναι σχεδιασμένο για μονή και μόνο αντίσταση και ο άερας την χτυπάει τόσο από πλάγια κάτω και από δύο μεριές αλλά και από το πλάι από τις δύο μεριές με μια μεγάλη τρύπα σε κάθε πλευρά. Το στήσίμο είναι πολύ εύκολο και μπορείς να βάλεις την αντίσταση πραγματικά όπως θες. Το ντεκ δεν έχει κάποια τοιχάκια κλπ όπως σε άλλους οπότε με το εργαλειάκι μπορείς να ανεβάσεις και να κατεβάσεις την αντίσταση άνετα όσο εσύ θες. Θα ήθελα το σημείο που μπαίνουν τα ποδαράκια της αντίστασης να ήταν λίγο πιο μεγάλο για να μπαίνει πιο μέσα ώστε να μη χρειαζόταν να κρατάω το ποδαράκι όταν στήνω και απλά να βιδώνω αλλά δεν μπορώ να το μετρήσω ως αρνητικό αυτό.
Χωράει πιο χοντρά στησίματα, στην φωτογραφία έχω από SKCoils την Alien στα 27G με τριάρη πυρήνα και δεν μου ζεσταίνεται ο άτμοποιητής εύκολα. Θέλει προσοχή στο στήσιμο γιατί αν ανεβάσεις την αντίσταση λίγο πιο ψηλά από όσο πρέπει γίνεται και η πρώτη σφυρίχτρα! Αλλά μόνο αν κλείσεις το αέρα από τη μέση και μετά, στο φουλ ανοιχτό δεν το κάνει. Οπότε χαμηλά η αντίσταση και δεν κάνει κιχ! Τα λούκια για το βαμβάκι είναι όσο μεγάλα χρειάζονται ώστε να μη χρειαστεί πολύ τριμάρισμα αλλά ούτε να χρειαστεί να βάλεις μπόλικο βαμβάκι για να γλιτώσεις υπερτροφοδοσία.
Στα πολύ σημαντικά, διαρροές δεν έχει και έχει καλή γεύση. Παίζω πάνω από δύο βδομάδες μαζί του καθημερινά και έχω κάνει πολλά διαφορετικά στησίματα, το έχω γεμίσει και το έχω αφήσει ανοιχτό, το έχω παρατήσει στο πλάι και μέσα σε τσαντάκια αλλά δεν έχω δει σταγόνα. Είναι ξεκάθαρο πως αν κάνει διαρροή σε κάποιον, έχει στήσει λάθος και έχει πρόβλημα με το βαμβάκι. Η τζούρα του είναι πάρα πολύ απαλή και γεμάτη. Η γεύση του είναι πολύ ωραία και παίζει καλά ακόμα και με πιο περίπλοκα υγρά, δεν είμαι σίγουρος αν φτάνει επίπεδα Gear γιατί έχω πολύ καιρό να ατμίσω με κάποιον και δεν έχω κάνενα εύκαιρο. Αλλά από αυτά που θυμάμαι είναι πάρα πολύ κοντά στη γεύση ίσως τον φτάνει κιόλας.