vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

421 επισκέπτες, 1 χρήστης
Tem

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

ΑΝΤΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Dio13

• Νοεμβριανός - DDής Νεοσύλλεκτος - ΓιεΓιές
  • 781
  • Φύλο: Άντρας
  • ProVari V1 - DD + A2 ss = \m/ Heavy Rock \m/
Απ: ΑΝΤΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ
« Απάντηση #60 στις: Δεκ 13, 2011, 19:55 »
Μπράβο και από εμένα!
Άν και το σοβαρότερο επιχείρημα είναι η Αυτοπαρουσίαση μελών! Εκεί μιλούν τόσα άτομα για το καλό που τους έκανε!
ετσι ακριβως, θα πρεπει να ειναι η βιτρινα κατ αρχην και μετα ολα τ αλλα. οπως και οι σελιδες ατμισματος 5 και 10 ημερων που υπαρχουν, ετσι για να βλεπουμε σε ποσο συντομο χρονικο διαστημα εχουμε αλλαγες (προς το καλυτερο) στην υγεια που το κ.τ. προσπαθουσε να μας στερησει!

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• Τι κάνετε μωρέ; Σταματήστε το κάρβουνο! Όχι άλλο κάρβουνο!
  • 2645
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
« Απάντηση #61 στις: Δεκ 13, 2011, 19:57 »
1.000 θάνατοι παγκοσμίως είναι τίποτα. Εδώ συμβαίνουν 1.000 θάνατοι στην Ελλάδα από αυτοκινητιστικά!
Ασχολούμαστε με τον Μπεχράκη, διότι οι υπόλοιποι αυτόν ακούν !!
Τους φίλους σου διαλέγεις, τους εχθρούς σου, όχι!

Τους φίλους σου κοντά και τους εχθρούς σου ακόμη πιο κοντά...λέει ένα ρητό  ;)
 8)

Αποσυνδεδεμένος chkokk

• ego-t ice ggts odysseus iatty
  • *
  • 16
  • Εγω ατμιζω γλυκολη και τ'αμαξι μου νιτρομεθανολη!!
    • red-automobile
« Απάντηση #62 στις: Δεκ 13, 2011, 22:30 »
πανο συγχαριτηρια για το κειμενο και απο εμενα εξαιρετικο. respect :respect:
αν κανει τοσο κακο το η.τ. που να δουν ποσο κακο κανει το μολυβι απο καλασνικοφ γιατι μονο ετσι θα στρωσουν μου φαινεται τα λαμογια που θελουν να τα αρπαζουν απο παντου και δεν τους ενδιαφερει τιποτα αλλο...
ασε που τελευταια ακουσα και το αλλο κουλο απο γιατρο μορφομενο υποτιθεται ο οποιος δεν εχει καπνισει ουτε ατμισει ποτε στη ζωη του οτι το η.τ. λεει μαζευει υγρο στους πνευμονες :eyesplash: :eyesplash: :eyesplash:

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
« Απάντηση #63 στις: Δεκ 14, 2011, 01:26 »
Μπήκε και στο Facebook της ομάδας: http://www.facebook.com/pages/e-kapnismagr/171032939630310

Αποσυνδεδεμένος Nerompistolo

• Εισαι εμπαθης με credibility...
  • *
  • 90
  • Sex Nerompistols xD
« Απάντηση #64 στις: Δεκ 14, 2011, 02:16 »
Εγω παντος με τα λυπης μου, ειδα γνωστο μου που ειχε κοψει το κ.τ. και ατμιζε αποκλειστηκα για 1 μηνα, με ola holborn σημερα.Η απαντηση του ηταν οτι μπορει να εχουν δικιο, μπορει και αδικο αυτο εγω ομως δεν το ξερω, οποτε γυρναω εκει που ξερω!
Αρα η προπαγανδα δουλευει αυτο ειναι σιγουρο, και οποιος δεν μπορει να μπει στο φορουμ να διαβασει ή να εχει καποιον φιλο για σωστη πληροφορηση την αλλη οψη του νομισματος δεν θα τη δει ποτε, και επειδη το η.τ. ειναι καινουριο για τον ελληνα θα το φοβαται.
Δυστηχως....

Αποσυνδεδεμένος Nonos

• *
  • 8
« Απάντηση #65 στις: Δεκ 14, 2011, 02:50 »
Hey Panos , είσαι γαμάτος ρε φίλε...

Κλεμμένο [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=No8kKiZ8ZkU[/youtube]

Θα το πάω για εκτύπωση γιατί δεν έχω την ηρεμία να κάτσω να εξηγήσω την αλήθεια στα άτομα που μου λένε ότι ακούνε η διαβάζουνε από οπουδήποτε...

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
« Απάντηση #66 στις: Δεκ 14, 2011, 14:52 »
Βγήκε και έξω από τα όρια του φόρουμ: http://www.synpeka.gr/nea-mikris-lianikis/e-cigar/item/1360-
 :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• 1510
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
« Απάντηση #67 στις: Δεκ 15, 2011, 08:37 »
Πιστεύω ότι αυτό το κείμενο θα βοηθήσει να καταλάβουν έστω κάτι λίγα οι πολλοί...... Σίγουρα θα βοηθήσει!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος boson

• **
  • 176
« Απάντηση #68 στις: Φεβ 12, 2012, 14:06 »
Μπραααααααααβο ρε Πάνο.

Αποσυνδεδεμένος boson

• **
  • 176
« Απάντηση #69 στις: Φεβ 12, 2012, 14:12 »
Νομίζω ότι το η/τ δεν είναι καθόλου βλαβερό. Η νικοτίνη δεν έχει σχετισθεί με τη δημιουργία καρκίνου. Οταν συζητάμε για "λιγότερο βλαβερό" έχουμε ήδη κάνει μια υποχώρηση. Πρώτα πρέπει να αποδειχθεί ότι είναι βλαβερό και ποιά η βλάβη του και μετά βλέπουμε αν είναι λιγότερο βλαβερό. Στη ζωή μας τελικά τι είναι το βλαβερό;

Αποσυνδεδεμένος mix8

• *
  • 52
« Απάντηση #70 στις: Φεβ 12, 2012, 15:50 »
Μβραβο πανο!!!! :respect: :respect:

Αποσυνδεδεμένος Dr Farsalinos

• Ιατρός - Ερευνητής
  • 892
« Απάντηση #71 στις: Φεβ 12, 2012, 21:19 »
Εγω παντος με τα λυπης μου, ειδα γνωστο μου που ειχε κοψει το κ.τ. και ατμιζε αποκλειστηκα για 1 μηνα, με ola holborn σημερα.Η απαντηση του ηταν οτι μπορει να εχουν δικιο, μπορει και αδικο αυτο εγω ομως δεν το ξερω, οποτε γυρναω εκει που ξερω!
Αρα η προπαγανδα δουλευει αυτο ειναι σιγουρο, και οποιος δεν μπορει να μπει στο φορουμ να διαβασει ή να εχει καποιον φιλο για σωστη πληροφορηση την αλλη οψη του νομισματος δεν θα τη δει ποτε, και επειδη το η.τ. ειναι καινουριο για τον ελληνα θα το φοβαται.
Δυστηχως....

Τα ίδια ακούω κι εγώ, από πάρα πολλούς.
Απορώ όμως με την λογική κάποιου να λέει ότι καλύτερα να γυρίσει σε αυτά που ξέρει και να εννοεί το τσιγάρο. Είναι κλασσική περίπτωση του πόσο διεστραμμένος και ψυχασθενικός μπορεί να γίνει ο ανθρώπινος εγκέφαλος που να χρησιμοποιεί την γνώση για την καταστροφή που προκαλεί το τσιγάρο ως επιχείρημα για την χρήση του!!

Αποσυνδεδεμένος jimkaldi

• **
  • 403
« Απάντηση #72 στις: Φεβ 12, 2012, 21:28 »
ο φοβος του νεου και αγνωστου ...
και φυσικα και η δικαιολογια
κι εδω μεσα κυκλοφοραει....
τοσα χρονια ξεραμε τι ..καπνιζαμε, δνε ψαχναμε ταμπελες .. προδιαγραφες ...(λες και κοιταμε τι τρωμε !)
τωρα ψιριζουμε την μαιμου ... για το λιγοτερο κακο

Αποσυνδεδεμένος Nasia

• *
  • 32
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #73 στις: Φεβ 12, 2012, 21:28 »
Καλησπέρα!!!
Τις πρώτες ημέρες που άρχισα το ηλεκτρονικό τσιγάρο μου έλεγαν  ότι προκαλεί υγρό στους πνεύμονες ότι είναι επικίνδυνο και ανησύχησα λιγάκι.'Ετοιμη ήμουν να το σταματήσω.Κοιτάζοντας στο internet έμαθα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ηρέμησα.Υπάρχουν παρενέργειες από το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• From the bottom of my heart... THANK YOU Hon Lik..!!!!
  • 2683
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #74 στις: Φεβ 12, 2012, 21:29 »
Ας κανουμε μια υπόθεση:
Σε 15-20 χρονια απο τώρα υπαρχει η πιθανότητα τα αποτελέσματα των ερευνων που θα εκπονηθουν για τις μακροχρονιες επιπτωσεις του ατμισματος να ενοχοποιησουν το ατμισμα ως υπαίτιο μιας σειρας επιπλοκων της υγειας οι οποιες ομως αδυνατω να φανταστω πως θα ειναι χειροτερες απο εκεινες του κανονικου τσιγαρου...
Προσεξτε, μιλάμε για πιθανότητα να βλάπτει ο ατμος...

Απο την άλλη έχουμε το παραδοσιακο καπνισμα το οποιο αποδεδειγμενα ειναι ο χειρότερος εχθρος της υγείας και ο καλύτερος φίλος των ιδιοκτητων γραφειων τελετων...

Και τι επιλέγει ο Ελλην?
Να συναναστρεφεται τον αποδεδειγμενα φονιά αντι του απλου "υποπτου".... :idiot1:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 149 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 290 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20341 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1111 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878228 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362828 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467611 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1911124 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 520688 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1639 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376287 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702458 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ