vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

ΑΝΤΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Dio13

• 781
  • Φύλο: Άντρας
  • ProVari V1 - DD + A2 ss = \m/ Heavy Rock \m/
Απ: ΑΝΤΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ
« Απάντηση #60 στις: Δεκεμβρίου 13, 2011, 19:55 »
Μπράβο και από εμένα!
Άν και το σοβαρότερο επιχείρημα είναι η Αυτοπαρουσίαση μελών! Εκεί μιλούν τόσα άτομα για το καλό που τους έκανε!
ετσι ακριβως, θα πρεπει να ειναι η βιτρινα κατ αρχην και μετα ολα τ αλλα. οπως και οι σελιδες ατμισματος 5 και 10 ημερων που υπαρχουν, ετσι για να βλεπουμε σε ποσο συντομο χρονικο διαστημα εχουμε αλλαγες (προς το καλυτερο) στην υγεια που το κ.τ. προσπαθουσε να μας στερησει!

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
« Απάντηση #61 στις: Δεκεμβρίου 13, 2011, 19:57 »
1.000 θάνατοι παγκοσμίως είναι τίποτα. Εδώ συμβαίνουν 1.000 θάνατοι στην Ελλάδα από αυτοκινητιστικά!
Ασχολούμαστε με τον Μπεχράκη, διότι οι υπόλοιποι αυτόν ακούν !!
Τους φίλους σου διαλέγεις, τους εχθρούς σου, όχι!

Τους φίλους σου κοντά και τους εχθρούς σου ακόμη πιο κοντά...λέει ένα ρητό  ;)
 8)

Αποσυνδεδεμένος chkokk

• *
  • 16
  • Εγω ατμιζω γλυκολη και τ'αμαξι μου νιτρομεθανολη!!
    • red-automobile
« Απάντηση #62 στις: Δεκεμβρίου 13, 2011, 22:30 »
πανο συγχαριτηρια για το κειμενο και απο εμενα εξαιρετικο. respect :respect:
αν κανει τοσο κακο το η.τ. που να δουν ποσο κακο κανει το μολυβι απο καλασνικοφ γιατι μονο ετσι θα στρωσουν μου φαινεται τα λαμογια που θελουν να τα αρπαζουν απο παντου και δεν τους ενδιαφερει τιποτα αλλο...
ασε που τελευταια ακουσα και το αλλο κουλο απο γιατρο μορφομενο υποτιθεται ο οποιος δεν εχει καπνισει ουτε ατμισει ποτε στη ζωη του οτι το η.τ. λεει μαζευει υγρο στους πνευμονες :eyesplash: :eyesplash: :eyesplash:

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #63 στις: Δεκεμβρίου 14, 2011, 01:26 »
Μπήκε και στο Facebook της ομάδας: http://www.facebook.com/pages/e-kapnismagr/171032939630310

Αποσυνδεδεμένος Nerompistolo

• *
  • 90
  • Sex Nerompistols xD
« Απάντηση #64 στις: Δεκεμβρίου 14, 2011, 02:16 »
Εγω παντος με τα λυπης μου, ειδα γνωστο μου που ειχε κοψει το κ.τ. και ατμιζε αποκλειστηκα για 1 μηνα, με ola holborn σημερα.Η απαντηση του ηταν οτι μπορει να εχουν δικιο, μπορει και αδικο αυτο εγω ομως δεν το ξερω, οποτε γυρναω εκει που ξερω!
Αρα η προπαγανδα δουλευει αυτο ειναι σιγουρο, και οποιος δεν μπορει να μπει στο φορουμ να διαβασει ή να εχει καποιον φιλο για σωστη πληροφορηση την αλλη οψη του νομισματος δεν θα τη δει ποτε, και επειδη το η.τ. ειναι καινουριο για τον ελληνα θα το φοβαται.
Δυστηχως....

Αποσυνδεδεμένος Nonos

• *
  • 8
« Απάντηση #65 στις: Δεκεμβρίου 14, 2011, 02:50 »
Hey Panos , είσαι γαμάτος ρε φίλε...

Κλεμμένο [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=No8kKiZ8ZkU[/youtube]

Θα το πάω για εκτύπωση γιατί δεν έχω την ηρεμία να κάτσω να εξηγήσω την αλήθεια στα άτομα που μου λένε ότι ακούνε η διαβάζουνε από οπουδήποτε...

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #66 στις: Δεκεμβρίου 14, 2011, 14:52 »
Βγήκε και έξω από τα όρια του φόρουμ: http://www.synpeka.gr/nea-mikris-lianikis/e-cigar/item/1360-
 :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• 1508
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
« Απάντηση #67 στις: Δεκεμβρίου 15, 2011, 08:37 »
Πιστεύω ότι αυτό το κείμενο θα βοηθήσει να καταλάβουν έστω κάτι λίγα οι πολλοί...... Σίγουρα θα βοηθήσει!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος boson

• **
  • 176
« Απάντηση #68 στις: Φεβρουαρίου 12, 2012, 14:06 »
Μπραααααααααβο ρε Πάνο.

Αποσυνδεδεμένος boson

• **
  • 176
« Απάντηση #69 στις: Φεβρουαρίου 12, 2012, 14:12 »
Νομίζω ότι το η/τ δεν είναι καθόλου βλαβερό. Η νικοτίνη δεν έχει σχετισθεί με τη δημιουργία καρκίνου. Οταν συζητάμε για "λιγότερο βλαβερό" έχουμε ήδη κάνει μια υποχώρηση. Πρώτα πρέπει να αποδειχθεί ότι είναι βλαβερό και ποιά η βλάβη του και μετά βλέπουμε αν είναι λιγότερο βλαβερό. Στη ζωή μας τελικά τι είναι το βλαβερό;

Αποσυνδεδεμένος mix8

• *
  • 52
« Απάντηση #70 στις: Φεβρουαρίου 12, 2012, 15:50 »
Μβραβο πανο!!!! :respect: :respect:

Αποσυνδεδεμένος Dr Farsalinos

• 892
« Απάντηση #71 στις: Φεβρουαρίου 12, 2012, 21:19 »
Εγω παντος με τα λυπης μου, ειδα γνωστο μου που ειχε κοψει το κ.τ. και ατμιζε αποκλειστηκα για 1 μηνα, με ola holborn σημερα.Η απαντηση του ηταν οτι μπορει να εχουν δικιο, μπορει και αδικο αυτο εγω ομως δεν το ξερω, οποτε γυρναω εκει που ξερω!
Αρα η προπαγανδα δουλευει αυτο ειναι σιγουρο, και οποιος δεν μπορει να μπει στο φορουμ να διαβασει ή να εχει καποιον φιλο για σωστη πληροφορηση την αλλη οψη του νομισματος δεν θα τη δει ποτε, και επειδη το η.τ. ειναι καινουριο για τον ελληνα θα το φοβαται.
Δυστηχως....

Τα ίδια ακούω κι εγώ, από πάρα πολλούς.
Απορώ όμως με την λογική κάποιου να λέει ότι καλύτερα να γυρίσει σε αυτά που ξέρει και να εννοεί το τσιγάρο. Είναι κλασσική περίπτωση του πόσο διεστραμμένος και ψυχασθενικός μπορεί να γίνει ο ανθρώπινος εγκέφαλος που να χρησιμοποιεί την γνώση για την καταστροφή που προκαλεί το τσιγάρο ως επιχείρημα για την χρήση του!!

Αποσυνδεδεμένος jimkaldi

• **
  • 403
« Απάντηση #72 στις: Φεβρουαρίου 12, 2012, 21:28 »
ο φοβος του νεου και αγνωστου ...
και φυσικα και η δικαιολογια
κι εδω μεσα κυκλοφοραει....
τοσα χρονια ξεραμε τι ..καπνιζαμε, δνε ψαχναμε ταμπελες .. προδιαγραφες ...(λες και κοιταμε τι τρωμε !)
τωρα ψιριζουμε την μαιμου ... για το λιγοτερο κακο

Αποσυνδεδεμένος Nasia

• *
  • 32
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #73 στις: Φεβρουαρίου 12, 2012, 21:28 »
Καλησπέρα!!!
Τις πρώτες ημέρες που άρχισα το ηλεκτρονικό τσιγάρο μου έλεγαν  ότι προκαλεί υγρό στους πνεύμονες ότι είναι επικίνδυνο και ανησύχησα λιγάκι.'Ετοιμη ήμουν να το σταματήσω.Κοιτάζοντας στο internet έμαθα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ηρέμησα.Υπάρχουν παρενέργειες από το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• 2681
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #74 στις: Φεβρουαρίου 12, 2012, 21:29 »
Ας κανουμε μια υπόθεση:
Σε 15-20 χρονια απο τώρα υπαρχει η πιθανότητα τα αποτελέσματα των ερευνων που θα εκπονηθουν για τις μακροχρονιες επιπτωσεις του ατμισματος να ενοχοποιησουν το ατμισμα ως υπαίτιο μιας σειρας επιπλοκων της υγειας οι οποιες ομως αδυνατω να φανταστω πως θα ειναι χειροτερες απο εκεινες του κανονικου τσιγαρου...
Προσεξτε, μιλάμε για πιθανότητα να βλάπτει ο ατμος...

Απο την άλλη έχουμε το παραδοσιακο καπνισμα το οποιο αποδεδειγμενα ειναι ο χειρότερος εχθρος της υγείας και ο καλύτερος φίλος των ιδιοκτητων γραφειων τελετων...

Και τι επιλέγει ο Ελλην?
Να συναναστρεφεται τον αποδεδειγμενα φονιά αντι του απλου "υποπτου".... :idiot1:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 954 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114102 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359682 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449935 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110590 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374648 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327947 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1037 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6390 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29296 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99832 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F