Κατ'εμέ, η διαφήμισή του ΗΤ ως μέσο διακοπής του κτ ειναι απο παραπλανητική ως ηλίθια. Άσχετα αν τελικά οι περισσότεροι απαλασσόμαστε απο το βραχνά του κτ, και βλεπουμε τις ωφέλειες στην υγεία μας άμεσα, τις περισσότερες φορές, δεν επιχειρούμε καν απεξάρτηση απο την νικοτίνη που είναι ο παράγοντας εθισμού. Και πάλι ασχετα αν ειναι τελικα βλαβερή η όχι, η καρκινογόνος, οι περισσότεροι που τελικά μένουν στο ΗΤ, μένουν επειδή οτυς αρέσει ο εναλλακτικός τρόπος καπνίσματος, καθώς και τα ωφέλη στην υγεία τους.
Το αν το ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ ομως ως μεσο διακοπής του καπνίσματος είναι παραπλανητικο μιας και δεν απαλάσσεσαι απο τον εθισμό, παρα μονο αν το θελήσεις αργότερα μόνος (οποτε τι ειχαμε τι χάσαμε) και στην τελική δημιουργεί εντυπώσεις θεραπείας, που δεν είναι σχεδόν ποτέ δυνατόν να εκπληρωθούν. Δηλ περιμενει ο αλλος ο δύσπιστος πιθανόν, οτι θα κανει μια τζούρα και θα δεί την αποκάλυψη η οτι δεν θα ξαναεχει ποτε αναγκη το κτ.
παρ ότι εμένα ετσι ακριβώς βεβαια μου συνέβη, και δεν ειμαι και ο μόνος, δέν παυει να είναι χόμπι και όχι θεραπεία. κατα πάσα πιθανότητα οι περισσότεροι που ασχολούμαστε μαζεύαμε αναπτήρες και ταμπακιέρες. Χομπίστες και πάλι.