Νόμος υπάρχει, η εφαρμογή του δεν έχει υλοποιηθεί μέχρι στιγμής (και ελπίζω να μην υλοποιηθεί)
Πάντως η ανακίνηση του θέματος απο τηλεοράσεις, εφημερίδες, υπουργους, γιατρους κτλ μου αποδεικνύει ότι
είναι θεμα lobbbying και όχι απλά "έπεσαν τα έσοδα, καντε κατι" γιατί εδω αδιαφορουν (ή δεν δύνανται) να εισπράξουν
πολύ πιο εύκολο χρήμα, και λέω εύκολο γιατί ακόμη κι αν κλείσουν τα μαγαζιά που το πουλάνε (που το απεύχομαι) πολύς κόσμος
θα συνεχίσει να αγοράζει ητ και υγρά απο Ευρώπη κτλ. και ειδικά όσοι είναι καιρό στο η.τ. και έχουν ξεσυνηθίσει το κ.τ. είναι
πολύ πιθανόν να τα κόψουν όλα "μαχαίρι" (όπως σκοπεύω να κανω εγώ αν προκύψει τετοιο θέμα) οπότε χάνουν και το ΦΠΑ που εισπράττουν απο το
η.τ.
Αν το καλοσκεφτουν είναι λίγο βλάκες.
Με το χαμηλό κόστος του η.τ. σε σχέση με όλα τα άλλα οι περισσότεροι αυτό θα προτιμήσουν να κάνουν(να τα κοψουν όλα, ίσως ατμίζοντας και μερικό καιρό στη "ζούλα" για να ξεσυνηθίσουν το κ.τ.) παρά να μπουν σε πολύ μεγαλύτερα
έξοδα (κ.τ., τσιχλες, κεντρα διακοπής κτλ) με την κρίση που έχουμε, και ειδικά αφου τα ταμεία αρνουνται πεισματικά (με εξαιρεση των δημοσιογράφων νομίζω) να υποστηρίξουν οικονομικά την απεξάρτηση απο το κ.τ.
Εδώ κοντεύει να γίνει δυσβάστακτο και το η.τ, τι λεμε τώρα....
Συγχώνευση μηνυμάτων: Δεκ 08, 2011, 16:45
εδω σχεδον τα ιδια με μια μικρη κωλοτουμπα απ οτι διαβαζω
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=433923
Νομίζω ότι είναι η σοβαρότερη τοποθέτηση επί του θέματος μεχρι στιγμής τουλάχιστον...
Ο κ. Μπεχράκης εν μερει αποδέχεται το η.τ. και αναφέρει καθαρά ότι είναι λιγότερο επικίνδυνο απο το κ.τ.
Επίσης η απαγόρευση αφορά τα υγρά με νικοτίνη όπως λέει και όχι όλο το η.τ.