Εφ' οσον μιλαμε για υγρα της Nobacco, θα αναφερω εδω οτι απο το συνεργαζομενο καταστημα της στο Περιστερι, εχω παρει μεχρι τωρα 3 μπουκαλακια Mystique και ηταν και τα τρια σφραγισμενα - το πωμα συγκρατειται στο λαιμο απο ενα πλαστικο διακεκομμενο το οποιο στο πρωτο ανοιγμα κοβεται. Αρα δε τιθεται θεμα να εχει γινει κατι απο πλευρας του καταστηματος - τη ποσοτητα δεν την εχω μετρησει συγκεκριμενα αλλα θεωρω προσεγγιστικα (απο τις χωρητικοτητες των ατμοποιητων στους οποιους τα χρησιμοποιω) οτι ειναι σωστη.
Νομιζω, καλο θα ηταν οσοι δε βρισκουν σφραγισμενα μπουκαλακια, αν δε θελουν να αναφερουν δημοσιως, τουλαχιστον να στειλουν παραπονα στην εταιρεια γιατι οντως μπορει κατι να συμβαινει στα κατα τοπους καταστηματα κ θεωρω οτι τετοιοι "επαγγελματιες" πρεπει να φευγουν, επιτελους, απο την ελληνικη πραγματικοτητα....αν θελουμε ποτε να δουμε προκοπη. "Απαιτω" (κ στο δικο μου εργασιακο κλαδο, ασχετο με το η.τ.) ο αεριτζης κ ο απατεωνας να πεινασουν, αν θελουμε ποτε να δουμε μια καλυτερη οικονομια σε αυτο το ρημαδιασμενο τοπο.
Τεσπα, back on topic, αγαπημενο μου το Valuto - δοκιμασα κ το tobacco echo, καλο για αλλαγη απο Valuto, σημερα θα παω να παρω κ ενα Golden Margy να δοκιμασω!