vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Υγρά Nobacco

Αποσυνδεδεμένος sakuonist

• 3
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Υγρά Nobacco
« Απάντηση #90 στις: Δεκεμβρίου 27, 2011, 13:55 »
Καλημερα και Χρονια Πολλα!!!Ειμαι λιγο εκτος topic,απλα επειδη μιλαμε για τα υγρα της Nobacco θα ηθελα να επιστησω την προσοχη σας στο να ανοιγετε το κουτακι και να κοιτατε την περιεκτικοτητα καλα πριν το αγορασετε.Μου ετυχε δευτερη φορα και ελειπε αρκετο υγρο απο μεσα(σχεδον ενα δακτυλο 3-4ml).Πηρα την εταιρια και τους το ανεφερα και ''ισως'' στο μελλον τα σφραγιζουν.Αυτο συμβαινει γιατι πολλοι απο εμας θελουν να δοκιμασουν καποιο υγρο πριν το αγορασουν και ειναι απολυτα λογικο,απλα τα καταστηματα επειδη δεν εχουν δειγματα (γιατι δεν υπαρχουν,απλα πρεπει να χρεωθουν επιπλεον υγρα για δοκιμες) ξανακλεινουν το κουτακι και πουλανε το υγρο ενω απο μεσα λειπει αρκετη ποσοτητα!Τα μπουκαλακια μπορει να ειναι  ασφαλειας αλλα ΔΕΝ ειναι σφραγισμενα ΠΡΟΣΟΧΗ.Ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• 1508
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
« Απάντηση #91 στις: Δεκεμβρίου 27, 2011, 13:57 »
Καλησπέρα κ Χρόνια Πολλά!!!   :) Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο...... :o :o Όσα μπουκαλάκια με υγρά μου έχουν στείλει? Είναι όλα γεμάτα!!!!  :yes: :yes:

Edit: Είναι σφραγισμένα!! δλδ? το καπάκι την πρώτη φορά δεν ανοίγει εύκολα! Έπεσες σε περίεργη περίπτωση εσύ.  :dontknow:
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 27, 2011, 14:14 από DARK ANGEL »

Αποσυνδεδεμένος Yiannis Rasta

• 1411
  • keep walking
    • YIANNIS STAMATIOU
« Απάντηση #92 στις: Δεκεμβρίου 27, 2011, 14:11 »
Καλημερα και Χρονια Πολλα!!!Ειμαι λιγο εκτος topic,απλα επειδη μιλαμε για τα υγρα της Nobacco θα ηθελα να επιστησω την προσοχη σας στο να ανοιγετε το κουτακι και να κοιτατε την περιεκτικοτητα καλα πριν το αγορασετε.Μου ετυχε δευτερη φορα και ελειπε αρκετο υγρο απο μεσα(σχεδον ενα δακτυλο 3-4ml).Πηρα την εταιρια και τους το ανεφερα και ''ισως'' στο μελλον τα σφραγιζουν.Αυτο συμβαινει γιατι πολλοι απο εμας θελουν να δοκιμασουν καποιο υγρο πριν το αγορασουν και ειναι απολυτα λογικο,απλα τα καταστηματα επειδη δεν εχουν δειγματα (γιατι δεν υπαρχουν,απλα πρεπει να χρεωθουν επιπλεον υγρα για δοκιμες) ξανακλεινουν το κουτακι και πουλανε το υγρο ενω απο μεσα λειπει αρκετη ποσοτητα!Τα μπουκαλακια μπορει να ειναι  ασφαλειας αλλα ΔΕΝ ειναι σφραγισμενα ΠΡΟΣΟΧΗ.Ευχαριστω.
Μαλλον η διαμαρτυρια σου παει στο καταστημα-μεταπωλητη και καλο ειναι να αναφερεις
απο που αγορασες και ποτε,
ωστε να ενημερωθουν μελη του φορουμ που κανουν αγορες απο το ιδιο καταστημα. ::)

• 3
« Απάντηση #93 στις: Δεκεμβρίου 27, 2011, 14:45 »
Γεια χαρα!!!Δεν ειπα για αυτα που σου στελνει η εταιρια,αλλα για αυτα που αγοραζουμε σε διαφορα σημεια πωλησης...

Αποσυνδεδεμένος tolis33

• *
  • 73
« Απάντηση #94 στις: Δεκεμβρίου 27, 2011, 14:46 »
Καλησπερα κ χρονια πολλα σε ολους!!  Απο υγρα της nobacoo εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης
 1)virginia ,καλη γευση κ με τον καιρο μ αρεσει πιο πολυ,αλλα μετρια ποσοτητα ατμου
 2)ry4,παρα πολυ καλη γευση,γλυκιζει λιγο,ντουμανια
 3)desert ship,δεν μπορεσα να το ατμισω,δεν μ αρεσε καθολου!!
 4)energy cow,καλουτσικο αλλα για πολυ λιγο,απλα για να αλλαξεις γευση

ολες οι παραπανω ηταν στα 11mg εκτος απο το τελευταιο που ηταν στα 6mg
  υ.γ. μετα απο 15 μερες ατμισματος,ο πρωτος μ carto ξεψυχαει,θα προσπαθησω να τον επαναφερω με βρασιματακι...

• 3
« Απάντηση #95 στις: Δεκεμβρίου 27, 2011, 15:05 »
Μεχρι στιγμης εχω αγορασει απο τρια μονο καταστηματα και θα σου πω το εξης.Στο 1ο δε με αφησαν να δοκιμασω αλλα οταν κοιταξα το μπουκαλακι ελειπε 1-2ml (ηταν εν ολιγης πιο κατω απ'τη γραμμη των 20ml που εχει στο μπουκαλακι) που σημαινει οτι καποιον αλλο θα ειχανε αφησει να δοκιμασει ή΄δε ξερω τι αλλο...Αφου πηρα διαφορα υγρα,εκ των οποιων ενα δε μου αρεσε πηγα στο 2ο και του ειπα αν το θελει και να μου δωσει καποιο αλλο (αφου το ειχα ανοιξει και ειχα δοκιμασει 4-5 σταγονες) και το δεκτηκε και εγινε η ανταλλαγη...και στο 3ο εστειλα καποιον αλλον να μου παρει υγρα και απο εκει διαπιστωσα οτι ελλειπε αρκετη ποσοτητα...Εχοντας λοιπον μια μικρη εμπειρια μονο τριων καταστηματων(φαρμακειων) φανταζομαι οτι λιγο-πολυ αυτο θα το κανουν ολοι...Γι'αυτο καλυτερα να μην αναφερω τα σημεια απλα να προσεχουμε ολοι μας και να τσεκαρουμε το περιεχομενο σε περιεκτικοτητα!!!Που και αυτο βεβαια δεν ειναι η λυση γιατι απλα με λιγο νερακι συμπληρωμα η περιεκτικοτητα γινεται σωστη!!
Αρα γι'αυτο ηρθα σε επικοινωνια με την εταιρια και τους ειπα να σκεφτουν σκεφτουν μια συσκευασια να σφραγιζει!!!Αλλα φυσικα θα πρεπει να εχουν και αλλες διαμαρτυριες για να προχωρησουν σε κατι τετοιο,οποτε μεχρι τοτε Προσοχη!!!

Αποσυνδεδεμένος Teodor

• **
  • 397
  • Ατμιζω απο τις 10 Δεκεμβριου 2011
« Απάντηση #96 στις: Δεκεμβρίου 27, 2011, 15:21 »
Εφ' οσον μιλαμε για υγρα της Nobacco, θα αναφερω εδω οτι απο το συνεργαζομενο καταστημα της στο Περιστερι, εχω παρει μεχρι τωρα 3 μπουκαλακια Mystique και ηταν και τα τρια σφραγισμενα - το πωμα συγκρατειται στο λαιμο απο ενα πλαστικο διακεκομμενο το οποιο στο πρωτο ανοιγμα κοβεται. Αρα δε τιθεται θεμα να εχει γινει κατι απο πλευρας του καταστηματος - τη ποσοτητα δεν την εχω μετρησει συγκεκριμενα αλλα θεωρω προσεγγιστικα (απο τις χωρητικοτητες των ατμοποιητων στους οποιους τα χρησιμοποιω) οτι ειναι σωστη.
Νομιζω, καλο θα ηταν οσοι δε βρισκουν σφραγισμενα μπουκαλακια, αν δε θελουν να αναφερουν δημοσιως, τουλαχιστον να στειλουν παραπονα στην εταιρεια γιατι οντως μπορει κατι να συμβαινει στα κατα τοπους καταστηματα κ θεωρω οτι τετοιοι "επαγγελματιες" πρεπει να φευγουν, επιτελους, απο την ελληνικη πραγματικοτητα....αν θελουμε ποτε να δουμε προκοπη. "Απαιτω" (κ στο δικο μου εργασιακο κλαδο, ασχετο με το η.τ.) ο αεριτζης κ ο απατεωνας να πεινασουν, αν θελουμε ποτε να δουμε μια καλυτερη οικονομια σε αυτο το ρημαδιασμενο τοπο.

Τεσπα, back on topic, αγαπημενο μου το Valuto - δοκιμασα κ το tobacco echo, καλο για αλλαγη απο Valuto, σημερα θα παω να παρω κ ενα Golden Margy να δοκιμασω!

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #97 στις: Δεκεμβρίου 27, 2011, 16:02 »
Το περιστατικό που αναφέρθηκε από τον sakuonist δεν νομίζω να αφορά μόνο τα υγρά της συγκεκριμένης εταιρίας. Ένας τέτοιος μεταπωλητής δε θα έκανε διάκριση σε καμία εταιρία. Όποιας εταιρίας τα υγρά και να πουλούσε, πάλι τα ίδια θα έκανε.
Σίγουρα η προτροπή να ελέγχει ο καθένας τα μπουκαλάκια κατά πόσο είναι σφραγισμένα είναι σωστή.

Ας επανέλθουμε όμως στο θέμα μας που είναι οι γευστικές εντυπώσεις από τα υγρά.

Αποσυνδεδεμένος xsad

• **
  • 241
« Απάντηση #98 στις: Δεκεμβρίου 27, 2011, 16:11 »
Δεν ξέρω αν προσφέρει κάτι η προτίμησή μου αλλά την καταγράφω μήπως κάποιος ψάχνει για παραπλήσια όπως κι εγώ κοίταζα προηγουμένως:
Καλύτερα κατά σειρά το desert ship, tobacco ehco (mystique), tobacco (plan b), RY4. Για τη συνέχεια αφήνω γεύσεις όπως: δυόσμος, red bull (τρελή έκπληξη) και μέντα (η οποία μοιάζει πολύ με εκείνη της οδοντόκρεμας, εννοώ ότι μπορεί να αντικαταστήσει και το βούρτσισμα πρωί-βράδυ). 

Αποσυνδεδεμένος Viliana

• **
  • 229
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Άτομο παρφαί και περικολόζο :P
« Απάντηση #99 στις: Δεκεμβρίου 27, 2011, 16:30 »
Μου άρεσε πολύ το Forest Fruits!!

Y.Γ. Ναι και εγω όσες φορές πήρα δεν είχα πρόβλημα! ;)Προφανώς έχει να κάνει με τον μεταπωλητή..

Αποσυνδεδεμένος dartaholics

• **
  • 279
« Απάντηση #100 στις: Ιανουαρίου 02, 2012, 12:34 »
Τεραστιος οπαδος του golden margy δηλωνω...
Πρωην καπνιστης craven καπνου....
Μου αφηνει το πιο ομορφο αρωμα για καθημερινη ολοημερη χρηση...
Δοκιμασα κ valuto αλλα δεν κανει για μενα... Τελειως καπνικο υγρο..

Αποσυνδεδεμένος Ares

• **
  • 228
« Απάντηση #101 στις: Ιανουαρίου 02, 2012, 13:06 »
Εχω ξεχωρισει προσωπικα μονο το RY4 αλλα απο τη σειρα NJUICE μου αρεσαν και ατμιζω συνεχεια τα RY44 &  Cappuccino Gusto και τα δυο στα 11mg

Αποσυνδεδεμένος bokostas

• **
  • 161
    • aqua4fun
« Απάντηση #102 στις: Ιανουαρίου 02, 2012, 13:31 »
Άλλη μια ψήφος στο Golden Margy, με επιφύλαξη βέβαια γιατί δεν τα έχω δοκιμάσει όλα. ;)

Αποσυνδεδεμένος Johnny_B

• **
  • 106
« Απάντηση #103 στις: Ιανουαρίου 02, 2012, 17:07 »
Desert ship για μένα.Θεωρώ απαράδεκτο το turkish,νομίζω ότι ατμίζω χλωρίνη.
Και το pfp χάλια,αλλά αυτά είναι γούστα του καθενός.
Μια πολύ καλή φρουτένια γεύση επίσης είναι το pom blue(planB)

Αποσυνδεδεμένος ampelogourouno

• *
  • 15
« Απάντηση #104 στις: Ιανουαρίου 02, 2012, 17:26 »
Aπο τα υγρα που εχεις βαλει για ψηφο εχω εμπειρια σε Μηλο,RY4,Tobbaco.

Θα προτιμουσα λοιπον το μηλο.Για RY4 και Tobbaco η γνωμη μου ειναι οτι ειναι κατω του μετριου.

Επισης θεωρω τα Nobbaco υποδεεστερα απο τα Plan B που φερνει η ιδια εταιρεια (BANANA FOSTER OEOOO  :thumpup:)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2125 351557 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 12:32
από Buliwyf
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104542 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96470 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321683 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602466 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11699 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3170 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 610002 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155074 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162134 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4448 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17826 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias