Εγω θα σου πω απλα πως σε καταλαβαινω, μιας και υπηρξα σε ιδια φαση καποια στιγμη,πολλες στιγμες, στο κοντινο παρελθον.
Μονο καλο μπορει να σου κανει , οταν κοντα στο νου ερχετε η γνωση, η απλά μια συνειδητοποίηση της καταστασης.
Και για να αποκτησεις την γνωση πρεπει να καταπιαστεις αλλιως εισαι απλα παρατηρητης και οχι δημιουργος της ζωης σου.
Εγω καιρο αργοτερα, αν και ναι δεν εχω δοκιμασει ολες τις υγραρες στο πτωχο εσωκλειστο ελλαδισταν, κατεληξα πως απλα δεν υπαρχουν υγραρες.Υπήρξαν,ομως οχι πια...
Τι να το κανω να μου εξηγεις (ο πωλητης,ο ρεβιουερ, ο μοστρας) τι κανει και τι δεν κανει το μοντακι +/- ο ατμοποιητης σου , οταν ολες οι γευσεις του εμποριου απο ετοιμα υγρα μεχρι snv,αρωματα κλπ ερχονται με εντελως μα με παντελως muted σε γευση.
Θελω να πω, οτι ολοι μιλανε για γευση και χτυπημα και απολαυση , οταν ειδικα στο ελλαδισταν αλλα και σε αλλες χωρες tpd εποχης ολες οι γευσεις ειναι απλα ξεπαστρεμενες.
Δωσε μου ενα odin 101 προ tpd που τραβαγες τζουρα και μοσχοβολουσε ολη η ταξη(μαθητουδι τοτε), δωσε μου ενα λεμον ταρτ που η ταρτα ηταν τοσο οργασμικη που ξανατραβαγες τζουρα για να καλυψεις την αναγκη της επιγευσης, δωσε μου ολα εκεινα τα υπεροχα υγρακια και ενα απλο ατμοποιητη και παρε μου την ψυχη.
Κοιταω και εγω τα ραφια μου , γεματα πλεον απο ατμο , μοντακια, υγρα , συρματα , driptips κλπ κλπ και βλεπω την ιστορια μου στην πορεια του χρονου,
απο τα θρυλικα καρτο by kangertech (nobacco) μεχρι το απογοητευτικο yihi sx mini mi τελευταια και προσφατη αγορα...Και να ηταν μονο αυτα?Πισω απο την μοστρα κρυβονται ουλτρα σονικ cleaners,ανεμηστηρακια,ζυγαριτσες,ενέσεις κλπ κλπ.
Οταν τα κοιτω γελαω και αναρωτιεμαι πως καπνιζα , σε δευτερη σκεψη σκεφτομαι οτι πρεπει να τα διωξω γιατι γινεται της ...π...οπης και το μινιμαλ ειναι πολυ απλο και υπερβολικα ομορφο και καποιος αλλος κεκλεισμενων των θυρων θα τα θελει.
Και δεν θα σου κανω διαφημιση το aio , θα σου πως ομως πως οι τελευταιοι μηνες τρεχουν καθημερινα με δυο ναυτιλους aio και αλατα νικοτινης.
Την γευση τη ψαχνουμε δεν την βρισκουμε , αλλα το mobility , το "vape on the go" , το "καλυπτω μια αναγκη αυτη της νικοτινοτζουρας" μια χαρα καλυπτεται.
Και για να παω την σκεψη σου πιο μακρια και ισως ετσι να λεω και εγω το δικο μου burnout , ενα που βλεπω και θλιβομαι, με τον τελωνη να ειναι μπαστακας σε ο,τι μπορει να θες και ισως οτι μπορει να σκεφτεσαι να κανεις , σε αυτη την ατελειωτη κουρσα γευσης , ειναι παντελως απογοητευτικο και εντελως αντιθετο με το φιλελευθερο.
Σκεφτομαι απλα ποσο μαντρωμενη στα συνορα της ειναι αυτη η χωρα για οσους εμενουν να διαμενουν εντος και απο την αλλη ποσο ευκολη και ομορφη χωρα ειναι για εκεινους που ειναι απ'εξω και κλεβουν απο μεσα.
Αλλά παμε αλλού γιατι αρεκτα το καψαμε και απο vape κατασταση περναμε σε rape κατασταση...