vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

414 επισκέπτες, 4 χρήστες
Πολυκράτης, Ribot, Tem, Milarepa

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

iMist repairable(?) atomizer

Αποσυνδεδεμένος smoke_nomore

• **
  • 118
  • Φύλο: Άντρας
Απ: iMist repairable(?) atomizer
« Απάντηση #450 στις: Μαρ 22, 2012, 00:07 »
sos mayday vga  :)) :)) :))
μου ηρθε λιγο καμμενο και σκεφτηκα θα ηταν το φυτιλακι.
αλλαζω λοιπον και οι πρωτες τζουρες μπομπα...
παλι τα ιδια ομως τωρα...
τιιιιιιιι γινεται λαθος???

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• Όλα ίδια είναι!!
  • 1672
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #451 στις: Μαρ 22, 2012, 00:12 »
Δώσε λεπτομέρειες!!! Πόσο καιρό τον έχεις? πόσο ατμίζεις? έχεις κάνει κάποιο καθαρισμο?

Τράβηξε λίγο έξω το φυτιλάκι αρχικά, και άπλωσε το λίγο σαν σκούπα, και μετά αν δεν διορθωθεί βλέπουμε!!

• **
  • 118
« Απάντηση #452 στις: Μαρ 22, 2012, 00:14 »
ωχ... σαν να πιανω το νοημα...
απο την δευτερα τον εχω.. εχει φαει ενα μικρο dryburn μιας και η αντισταση ηταν αρκετα μαυρη και το φυτιλακι ωντας καινουργιο που εβαλα, επιτηδες δεν το εχωσα μεσα...
Πες μου οτι δεν την ακουσε η αντισταση...  :-\ :-\

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• Όλα ίδια είναι!!
  • 1672
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #453 στις: Μαρ 22, 2012, 00:25 »

Η αντίσταση προφανώς αφού δουλεύει δεν την άκουσε  αλλά DB απο τώρα? γιατί φίλε μου?Κάπου στο νήμα έχω γράψει σχετικά με καθαρισμό του iMist. Βέβαια υπάρχουν κι άλλοι τρόποι. Διάβασε το νήμα και θα μάθεις πολλά.

Έχω κατασταλάξει σε δυο τύπους καθαρίσματος του iMist.

Μικρός Καθαρισμός

Όταν πλέον θα καταλάβω κάτι σαν αλλαγή της γεύσης (ίσως και λίγο καμμένο) τότε κάνω τα εξής (περίπου κάθε 5-7 μέρες με 1,5 γεμισμα του τανκ ημερησίως):

Ανοίγω τον iMist. Απλό βούτηγμα της βάσης με την αντίσταση μέσα σε λίγο καθαρό οινόπνευμα, στο χρόνο αυτο ξεπλένω το φυτίλι με καθαρο οινόπνευμα και στεγνώνω με πίεση σε ένα χαρτομάνδηλο. Τοποθετώ το φυτίλι στη βάση του και βάζω 1-2 σταγόνες υγρό, αφήνω στην άκρη.
 Βγάζω τη βάση απο το οινόπνευμα και τρίβω, με ένα βουρτσάκι καθαρισμού ενδιάμεσων δοντιών λίγο σκληρό (είναι αρκετά φτηνά και αντέχουν), την αντίσταση αρκετά καλά, δεξιά αριστερά πάνω, ξεπλένω τη μαυρίλα στο οινόπνευμα και επαναλαμβάνω. Φυσάω απο τη μεριά του σπιρώματος προς την αντίσταση για να στεγνώσει το οινόπνευμα και σκουπίζω, βάζω 2 σταγόνες υγρο πάνω στη αντίσταση και δένω τον iMist. Τοποθετώ το τανκ στη θέση του και ατμίζω. Γεύση ξανά καθαρή και γεμάτη από τη 2η τζούρα. Μου παίρνει περίπου 5-10 λεπτά.

Μεγάλος Καθαρισμός

Τον έχω κάνει πάνω στο μήνα στον 1ο iMist που είχα αγοράσει.
Κάνω όλη την διαδικασία του μικρού καθαρισμού όμως επιπλέον κάνω στεγνό κάψιμο της αντίστασης (DB), με πατήματα 2-3 δεπτερολέπτων εώς ότου πυρώσει όλη η αντίσταση. (θέλει υπομονή γιατι το πλέγμα μπορει να έχει αρκετή ποσότητα υγρού), φύσιγμα, στέγνωμα, λίγο υγρό και έτοιμος. Η αντίσταση γίνεται σαν καινούρια γιατι έτσι καθαρίζει και απο κάτω, αλλά η γεύση θέλει 2-3 ml για να στρώσει. Χρόνος : περίπου 15 λεπτά.

Και στις δυο περιπτώσεις κάνω μερικές τζούφιες τζούρες για να ξαναπάρει υγρό το πλέγμα.

Αυτός είναι ο δικός μου τρόπος. Φίλοι συνατμιστές χρησιμοποιούν άλλους. Δεν είμαι ειδήμων. Αν κάνω κάτι λάθος Παρακαλώ διορθώστε με.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπ 25, 2012, 23:33 από Yiannis Rasta »

• **
  • 118
« Απάντηση #454 στις: Μαρ 22, 2012, 00:43 »
Η αντίσταση προφανώς αφού δουλεύει δεν την άκουσε :)) αλλά DB απο τώρα? γιατί φίλε μου?

Κάπου στο νήμα έχω γράψει σχετικά με καθαρισμό του iMist. Βέβαια υπάρχουν κι άλλοι τρόποι. Διάβασε το νήμα και θα μάθεις πολλά.

δεν ξερω...κακως λες ε??  :hmmm: μου ηρθε στην αρχη λιγο καμμενο και ειπα να παιξω με το db.. δεν το παραεκανα... 2-3 δευτερα οσο γραφεις...
να παιξω μπαλα με οινοπνευμα λες?

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• Όλα ίδια είναι!!
  • 1672
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #455 στις: Μαρ 22, 2012, 01:24 »
Αν δεν πύρωσες την αντίσταση όλα ΟΚ.

Αν την πύρωσες απλά θα κάνεις 2-3 ml για να ξαναβρείς πλήρη γεύση!!

Οινόπνευμα και αν δεν έχεις βουρτσάκι, μια παλιά οδοντόβουρτσα με λίγη προσοχή μας κάνει.

Αφού τον δέσεις ξανά, μην ξεχάσεις τις τζούφιες!

• **
  • 118
« Απάντηση #456 στις: Μαρ 22, 2012, 09:24 »
την πυρωσα λιγουλακι... ισα ισα ομως να δω οτι πυρωνει...
τεσπα... ειδωμεν :dontknow:

Διαγραφη αμεσης παραθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρ 22, 2012, 14:19 από Vrs5 »

Αποσυνδεδεμένος aristidis540

• *
  • 32
« Απάντηση #457 στις: Μαρ 22, 2012, 23:33 »
μολις πηρα κι'εγω ι-mist θελει να πλυνω ατμοποιητη και tank για πρωτη φορα?

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• From the bottom of my heart... THANK YOU Hon Lik..!!!!
  • 2683
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #458 στις: Μαρ 22, 2012, 23:36 »
οχι!
Απλα πριν τον χρησιμοποιησεις στάξε μια-δυο σταγονες απο το υγρο σου στην επανω αντισταση και  αλλες μια-δυο σταγονες απο το υγρο σου στην πισω μερια του φιριλιου 9εκεινη που ακουμπαει στην αντισταση)...

Αποσυνδεδεμένος aristidis540

• *
  • 32
« Απάντηση #459 στις: Μαρ 23, 2012, 22:39 »

α οκ,  αρα δοκιμαζω τωρα.

Καλη λειτουργια μεχρι στιγμης,το τσιγαρο μια χαρα δειχνει σε σχεση με οτι ειχα δοκιμασει παλια.
Το υγρο που εχω δεν με ικανοποιει,θα κανω αλλαγη να βρω κατι καλυτερο(ατμιζω τριμπεκα τωρα )
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπ 25, 2012, 23:34 από Yiannis Rasta »

Αποσυνδεδεμένος Makis S

• **
  • 197
  • provari mini + trap tank
« Απάντηση #460 στις: Μαρ 26, 2012, 20:30 »
Χρησιμοποιώ τον imist εναλλάξ με τον ego-c, το μόνο που με χαλάει (εκτός από την πολύ αεράτη τζούρα) είναι ότι 5-6 φορές μου έχει έρθει υγρό στο στόμα, το έχει πάθει κανείς άλλος?

« Απάντηση #461 στις: Μαρ 26, 2012, 20:38 »
μην ρουφάς νευρικά και απότομα

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• Όλα ίδια είναι!!
  • 1672
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #462 στις: Μαρ 26, 2012, 20:39 »
Μήπως κάνεις κάτι λάθος? :hmmm:

Ο πρώτος μου σε 5 μέρες κλείνει δύο μήνες και δεν μου έχει σημβεί αυτό ποτέ, ούτε στον ένα ούτε και στον άλλο!!!!

Μήπως για κάποιο λόγο έχεις υπερτροφοδοσία σε σημείο να ρουφας υγρό? αλλά αυτό πάλι.... :hmmm:

ΠΩΣ?!?

Αποσυνδεδεμένος Makis S

• **
  • 197
  • provari mini + trap tank
« Απάντηση #463 στις: Μαρ 26, 2012, 20:49 »
ρουφάω όπως πρέπει, έχω μάθει πλέον...και εγώ δεν μπορώ να το εξηγήσω...λέω βασικά να αλλάξω τανκ γιατί νομίζω ότι είναι λίγο χαλαρό

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• Όλα ίδια είναι!!
  • 1672
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #464 στις: Μαρ 26, 2012, 20:52 »
Αυτό μάλιστα το ακούω λογικό!!!!!! :yes:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 144 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 284 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20336 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1106 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878209 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362808 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467572 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1910977 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 520592 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1636 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376261 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702415 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ