Δεν πρόλαβα να βγάλω photos σήμερα το απόγευμα που τον έστησα, στο επόμενο θα ανεβάσω μπας και καταλάβει κάποιος τι λάθος κάνω.
Έστησα 6 σπείρες 28awg, 2mm εσωτερική διάμετρο, βαμβάκωμα με prime (ούτε πολύ σφικτό, ούτε χαλαρό). Αφού το πέρασα από το δακτυλίδι, το έκοψα να εξέχει στα ~4mm.
Ίσιωσα τις ίνες του (χωρίς να το "χτενίσω" και να αφαιρέσω βαμβάκι) κι όπως είναι βεντάλια, το έσπρωξα όσο προσεκτικότερα μπορούσα ώστε να εφάπτεται στις τρύπες (με τα τελειώματα να ακουμπάνε τον πάτο του deck). Το διέβρεξα, γέμισα το tank και ανέβηκα σιγά σιγά μέχρι τα 12W. Θυμήθηκα που μου είπες να μην είναι "φραγμένες" οι τρύπες τροφοδοσίας, κι όπως είναι διαβρεγμένο το έσπρωξα λίγο μέσα από τις τρύπες (απ την έξω πλευρά των τρυπών προς τα μέσα).
Στις πρώτες ώρες παίζει σωστά, αλλά τώρα το βράδυ, χωρίς να έχει αδειάσει ακόμη το πρώτο τανκ, κάνει το ίδιο πράγμα. Σαν να μπουκώνει λίγο ο ατμοποιητής και μάλιστα έχει αλλάξει η γεύση (της βάσεις, ε) στο πιο βαρύ.
Παρατήρησα ακόμη πως στο temp control που τον παίζω (απλά με ένα ανώτατο όριο θερμοκρασίας, για να αποφεύγω τα καψούλια), ενώ όσο ατμίζει κομπλέ είναι στους Χ βαθμούς η τελευταία τζούρα, όσο αρχίζει και χαλάει, η θερμοκρασία ανεβαίνει σιγά-σιγά, οπότε σίγουρα είναι κάποιο θέμα τροφοδοσίας στον τρόπο που το στήνω.
Δεν ξέρω μήπως κατεβάζω τα ποδαράκια του Π λάθος και "πνίγεται" το βαμβάκι στη γωνία που κάνει. Απλά μου κάνει εντύπωση, γιατί στον hastur mini με το ίδιο βαμβάκι, ίδιο πυρήνα και στήσιμο στο πόδι, άνετα έβγαζα και 30-40ml με τρελό chain vaping, μέχρι που τα έφτηνε σχεδόν απότομα, σε λίγες τζούρες. Στον dvarw είναι σαν να τα φτύνει σιγά σιγά.
Έχω χαλάσει μισό πακέτο βαμβάκι

, αλλά χαλάλι, θέλω να τον μάθω να παίζει. Η τζούρα του όσο δουλεύει σωστά έχει υποτυπώδες χτύπημα και smoothness για τα γούστα μου.
Συν ότι δε θέλω να γυρίσω στον hastur, γιατί είχα θέμα με οξειδώσεις στον πόλο από υγρό που κρατάει λόγω της σχεδίασής του.