Έχω τον κλώνο της coppervape από nexxton, αλλά με ό,τι στήσιμο και να έχω δοκιμάσει, δεν μπορώ με τίποτα να πάρω ικανοποιητικό αποτέλεσμα.
Προερχόμενος από hastur mini (με τον πόλο με την μονή τρύπα), οκ στην αρχή το airflow μου φάνηκε λίγο σφικτό, αλλά το συνήθισα.
Έχω δοκιμάσει και 2mm και 2.5mm πυρήνες (είτε 28awg είτε 26awg), 6 σπείρες και στις 2 περιπτώσεις (με τα ανάλογα watt ανα περίπτωση), απλά δε μπορώ να καταφέρω το βαμβάκωμα με τίποτα. Είτε πολύ είτε λίγο βαμβάκι, είτε ευθεία στις τρύπες, είτε να κάνει Μ και να τις καλύπτει στα πλάγια (cotton bacon prime), στην αρχή θα παίζει σωστά και μετά από λίγο είτε θα αρχίσει υπερτροφοδοσίες (με ελαφρύ gurgling και ζεμάτημα της βάσης), είτε απλά η παραγωγή ατμού στη τζούρα δεν θα είναι ικανοποιητική.
Δεν παίζει σίγουρα σωστά, καθότι μετά από 7-12ml βάσης, φαίνεται εμφανώς και στις 2 περιπτώσεις πως το βαμβάκι έχει ταλαιπωρηθεί (και σε κάποιες φορές εμφανώς αρπάξει/κιτρινίσει).
Υπάρχει κάνα tip/trick να δοκιμάσω, θέλει ίσως κάποιο άλλο βαμβάκι εκτός του prime ?
Ήθελα να δοκιμάσω και το AFC kit με την 1.5mm τρύπα, μήπως είναι και θέμα airflow (έχω συνηθίσει πχ σε άλλο στυλ τζούρας), αλλά δεν το έχει διαθέσιμο αυτή τη στιγμή η nexxton.