Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών


Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

354 επισκέπτες, 6 χρήστες
michalis412, ZoeM, thanos1071, Doubt, lagoudakis, lounik

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Google (site search)   

    

Αναζήτηση vaping

    
   

Αποστολέας Θέμα: Περί ναργιλέ  (Αναγνώστηκε 27631 φορές)

Αποσυνδεδεμένος panos

  • Φουγαροκαραβάνα
  • *****
  • Join Date: Ιαν 2010
  • Τόπος: 221B Baker street
  • Μηνύματα: 2791
  • Φύλο: Άντρας
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
Περί ναργιλέ
« στις: Νοε 24, 2011, 11:22 »
Αρχίζω πια να νοιώθω μοναδική.................. ;D ;D Μα? το φαντάζεστε να είμαι η μονάδικη σε μια ολόκληρη μάλλον χώρα που ατμίζει? ειλικρινά απορώ !!!
Εχω πάει σε τόσα μέρη κ δεν έχω δει κανέναν να ατμίζει κ όλοι κοιτάζουν μάλλον με τρομερή απορία εμένα να ατμίζω.

Το πιο αστείο (εμένα μου φάνηκε πολύ αστείο) ήταν εχτές σε ένα κατάστημα που πήγα κ ξεχάστηκα κ έβγαλα έξω το ατμόπλοιο μου κ άρχισα να ατμίζω όσο κοίταζα τα πράγματα....... Έρχεται τότε ο υπεύθυνος  κ με ρωτάει ....συγγνώμη, αυτό είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο?

Εγω ολο χαρά είπα .....Να ένας που γνωρίζει επιτέλους το ητ!!!!!!!!!!! Ολο χαρά του είπα μάλιστα αυτό είναι κ του το έδωσα να το κοιτάξει.
Κ τότε με ρωτάει.......... Αλήθεια? πως κ δεν δεν σβήνει το τσιγάρο σου μέσα εκει????????????  :o :o :o :o :o :o :o :o :o Ωραίο κόλπο αυτό θα αγοράσω κ εγω ενα ώστε όταν θα καπνίζω εδω δεν θα εχω κανένα πρόβλημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ζήτησα καρέκλα να κάτσω φυσικά γιατι με έπιασε ενα νευρικό γέλιο που ειλικρινά μα ειλικρινά δεν μπορούσα με τίποτα να σταματήσω!!!!!!!!

Όταν βρήκα κ πάλι εμένα........ζήτησα συγγνώμη κ  του εξήγησα τι είνα το ητ όμως μετά απο τόση ώρα που του εξηγούσα? ο άνθρωπος απογοητεύτηκε πολύ..........  :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: Αυτός περίμενε οτι είχα ενα κανονικό τσιγάρο κρυμμένο!!!!!!!!!!  :yes: :yes: :yes: :yes:

Edit: Στην Σαουδική Αραβία είμαι ναι? οχι στην Ελλάδα κ το λεω για αυτούς που ίσως νομίζουν οτι είμαι στην Ελληνική γη των ανθρώπων  ;)

Στη Σαουδικη Αραβία έχει πολλούς καπνιστές? Οι Νόμοι για το κάπνισμα πως είναι? Αν οι καπνιστές είναι λίγοι οι νόμοι χαλαροί και τα τσιγάρα φτηνά τότε 3 απο τους 4 λόγους για ητ δεν υπάρχουν (ο σπουδαιότερος αυτος της υγείας είναι αυτός που αγνοείται τελικά απο τους καπνιστές περισσότερο...)

Αποσυνδεδεμένος Viliana

  • "BLACK'n' white TRADER" "GG SOLD" και ο νοών νοείτω.
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Join Date: Νοε 2011
  • Τόπος: Αττική
  • Μηνύματα: 229
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Άτομο παρφαί και περικολόζο :P
Απ: Περί ναργιλέ
« Απάντηση #1 στις: Νοε 24, 2011, 11:28 »
Αγγελική να τους λες ότι είναι σαν μίνι ηλεκτρονικός ναργιλές!!! ;) Τότε μπορει να τους αρέσει!! :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος heritsa

  • e-non ατμιστής
  • *
  • Join Date: Ιουν 2011
  • Τόπος: Αθηνα
  • Μηνύματα: 48
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Περί ναργιλέ
« Απάντηση #2 στις: Νοε 24, 2011, 11:30 »
 ;D e-shisha!!! ;D

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

  • Φουγαροκαραβάνα
  • *****
  • Join Date: Ιουν 2010
  • Μηνύματα: 1510
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
Απ: Περί ναργιλέ
« Απάντηση #3 στις: Νοε 24, 2011, 11:39 »
@ panos


Λοιπόν εδω που είμαι εγω ναι? Έχουμε ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ!!! Όμως έχουμε κ την μάστιγα? δεν ξέρω πως να το πω αυτό? Το κακό συνήθειο του ναργιλέ που ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ!!!!!!!!!!! Μια ρουφηξια απο ναργιλέ? είναι λένε σαν να έχεις ταυτόχρονα δέκα κτ στο στόμα!!!!!! Καταλαβαίνεις οτι οι περισσότεροι είναι άσχημα εθισμένοι στον ναργιλέ!!!! Τρομερό θέμα αυτό με δραματικές εξελίξεις κ ιστορίες...........


 Δεν έχουν επιβληθεί εδω αυστηροί νόμοι για το κάπνισμα!!! Σε μερικά μόνο μαγαζιά έχουν σάλες για καπνίζοντες κ μη καπνιζόντες!! (για μένα πρέπει να φτιάξουν κάτι ξεχωριστό μάλλον....  :laugh1: :laugh1:) Άρα καταλαβαίνεις οτι οι περισσότεροι καπνίζουν είτε shisha (ναργιλέ) είτε συμβατικά τσιγάρα.

Πρίν λίγα χρόνια κάποιος  προσπάθησε να φέρει το ητ εδω ναι? στην αρχή υπήρχαν ητ στην αγορά στα ηλεκτρονικά είδη, μα μια μέρα κάποιος απο πολύ ψηλά με μεγάλα συμφέροντα.... πήγε εκεί που δεν κάνει απο εδω να πω ναι? κ τους έπεισε όλους οτι το άτμισμα θα κάνει μεγάλη ζημεία στις τσέπες των μεγάλων....... ναι? κ έτσι μια άσχημη μέρα έβγαλαν μια ανακοίνωση απο κάποιον οργανισμό ( στυλ FDA) οτι το άτμισμα είναι πολύ επικίνδυνο για καρκίνο!!!!!!!!


Οσοι με βλέπουν με το ητ ειλικρινά ενδιαφέρονται κ ρωτάνε μα όταν τους υπνεθυμίζω οτι εγω.......... με μεγάλο ρίσκο το φέρνω στην χώρα...με κοιτάζουν διστακτικά μου χαμογελάνε κ μου γυρίζουν την πλάτη....... Απο αυτά που είπα ναι? νομίζω μπορείς να καταλάβεις τι εννοώ ναι?

Δεν είναι εύκολο να αφήσουν το ητ να καταστρέψει τους μεγάλους εδω...............  ;)




Συγχώνευση μηνυμάτων: Νοε 24, 2011, 11:48
Αγγελική να τους λες ότι είναι σαν μίνι ηλεκτρονικός ναργιλές!!! ;) Τότε μπορει να τους αρέσει!! :laugh1:
Μακάρι να μπορούσα να το κάνω αυτό... ειλικρινά μακάρι γιατί τότε δεν θα είχα κανένα πρόβλημα με τα υγρα που ΜΟΝΟ Η NOBACCO κατάφερε να μου στείλει δίχως να μου τα πετάξουν στο τελωνείο.......Έτσι ξεκίνησε ο μεγάλος έρωτας μου με την εταιρια που προανάφερα..... Συγγνώμη δεν είναι διαφήμηση ναι?  :) :) :)

Είπατε οτι βγήκε e-shisha? δεν υπάρχει περίπτωση να την φέρουν εδω!!!!!!!!!!! Αν γινόταν αυτό? εχω άτομο να ξεκινήσει τις διαδικασίες...........μα τότε κ εγω κ αυτός? θα κάναμε παρέα στο κελί 3333333333  :laugh1: :laugh1: :laugh1: κ εγω δίχως το ατμοπλοίοοοοοοοοο μου!!!!  :yes: :yes: :yes:
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 24, 2011, 11:49 από DARK ANGEL »

Αποσυνδεδεμένος urahara

  • Φουγαροκαραβάνα
  • *****
  • Join Date: Νοε 2011
  • Τόπος: Πάτρα
  • Μηνύματα: 3241
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Περί ναργιλέ
« Απάντηση #4 στις: Νοε 25, 2011, 00:33 »
Ετσι οπως τα αναφερεις Αγγελικη, εχω την εντυπωση οτι τα η.τ. τα αντιμετωπιζουν σαν ναρκωτικα..... Δηλαδη τα κ.τ. ειναι ok  :confused1: δεν προκαλουν καρκινο?? Η' ειναι και αυτα ρισκο να τα φερει καποιος στην χωρα?

Περιεργα πραγματα.....

Αποσυνδεδεμένος Τριπολίτης

  • Φουγαροκαραβάνα
  • *****
  • Join Date: Ιαν 2010
  • Τόπος: ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ
  • Μηνύματα: 2016
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Περί ναργιλέ
« Απάντηση #5 στις: Νοε 25, 2011, 00:36 »
τι ειναι το e-shisha βρε παιδεια? :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

  • Γενικός συντονιστής
  • *****
  • Join Date: Ιαν 2011
  • Τόπος: Β ΕΥΒΟΙΑ !!!
  • Μηνύματα: 2529
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Περί ναργιλέ
« Απάντηση #6 στις: Νοε 25, 2011, 00:38 »
Ηλεκτρονικος Ναργιλες  8)

Αποσυνδεδεμένος Τριπολίτης

  • Φουγαροκαραβάνα
  • *****
  • Join Date: Ιαν 2010
  • Τόπος: ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ
  • Μηνύματα: 2016
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Περί ναργιλέ
« Απάντηση #7 στις: Νοε 25, 2011, 00:41 »
ο σεΙχης Αλ Αραμπ Ατμοσαγια  ;D
βγαλανε και τετοιο ωρε?

Αποσυνδεδεμένος urahara

  • Φουγαροκαραβάνα
  • *****
  • Join Date: Νοε 2011
  • Τόπος: Πάτρα
  • Μηνύματα: 3241
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Περί ναργιλέ
« Απάντηση #8 στις: Νοε 25, 2011, 00:42 »
Ηλεκτρονικος Ναργιλες  8)

Δεν εχω δει ποτε τετοιον, αλλα καλη φαση ακουγεται....  :yes:

Αποσυνδεδεμένος ROD

  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Join Date: Νοε 2011
  • Μηνύματα: 228
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Περί ναργιλέ
« Απάντηση #9 στις: Νοε 25, 2011, 00:45 »
Θα φέρει σε λίγο στην Παιανία ο Τσάκας :lotpot: :lotpot: :lotpot:
Άσχετο, αλλα ο ναργιλές είναι δεν βλάπτει όσο το τσιγάρο. Το νερό κρατά σχεδόν όλα τα κατάλοιπα. Μένει όμως ο καπνός και υπάρχει το παθητικό κάπνισμα.

Αποσυνδεδεμένος Viliana

  • "BLACK'n' white TRADER" "GG SOLD" και ο νοών νοείτω.
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Join Date: Νοε 2011
  • Τόπος: Αττική
  • Μηνύματα: 229
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Άτομο παρφαί και περικολόζο :P
Απ: Περί ναργιλέ
« Απάντηση #10 στις: Νοε 25, 2011, 00:45 »
Αμέεε
http://e-kapnisma.gr/index.php?topic=934.0

Συγχώνευση μηνυμάτων: Νοε 25, 2011, 00:46
http://www.ehookah.net/

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

  • Φουγαροκαραβάνα
  • *****
  • Join Date: Ιουν 2010
  • Μηνύματα: 1510
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
Απ: Περί ναργιλέ
« Απάντηση #11 στις: Νοε 26, 2011, 07:51 »
Ετσι οπως τα αναφερεις Αγγελικη, εχω την εντυπωση οτι τα η.τ. τα αντιμετωπιζουν σαν ναρκωτικα..... Δηλαδη τα κ.τ. ειναι ok  :confused1: δεν προκαλουν καρκινο?? Η' ειναι και αυτα ρισκο να τα φερει καποιος στην χωρα?

Περιεργα πραγματα.....
Καλημερα φίλε urahara,  :) επειδή δεν με γνωρίζεις είνα κ πολύ λογικό να αμφιβάλεις για τα λεγόμενα μου ναι? όμως ζω σε μια χώρα που τα πάντα μπορούν να συμβούν κ δεν θα επεκταθώ στο θέμα περισσότερο ναι????????? Ρώτησε να σου πουν για την Τζέντα στην Σαουδική Αραβία ...γιατι εγω απο εδω δεν "μπορώ" να το κάνω κ θα καταλάβεις .........πολλά!

Είπες για τα ναρκωτικά ναι? κ όμως υπάρχουν αυτά παντού αρα??????? κ εδω ναι? Η πώληση των  κτ για αυτήν εδω την χώρα είναι μεγάλος πλούτος.
Επειδή εχω μάθει να μιλάω με αποδείξεις δες εδω κατι που σου εχω κ θα καταλάβεις ναι? Τίποτα περίεργο να μην σου φαίνεται στην γη των ανθρώπων ναι??????

Αυτό είναι το λινκ.


http://www.ameinfo.com/205559.html






Saudi Arabia to curb e-cigarette imports

    Saudi Arabia: Tuesday, August 04 - 2009 at 10:42

    0
    inShare

Saudi Arabia's ministries of trade and industry and health are studying ways to curb the entry of banned electronic cigarette devices, known as 'e-cigarettes', into the kingdom, The Peninsula has reported. The move comes after the issuance of a warning on the use of these devices by the US Food and Drug Administration, which had said they contain harmful carcinogenic and toxic substances, notably diethylene glycol, a toxic chemical used in antifreeze. 'E-cigarettes', which sell for around SR500, are manufactured in China to be marketed globally, mainly in Europe. 

Αυτά έγιναν το 2009 που εγω καν δεν γνώριζα το ητ!!!Αυτή τη στιγμή που σου γράφω δεν υπάρχει μαγαζή να πουλάει ητ ναι? κ θα επαναλάβω οτι η μόνη που ατμίζει εδω στην Τζέντα? Είμαι απο οσο βλέπω εγω κ ήταν κ ενας φίλος μου καλός γιατρός μα δεν τα κατάφερε κ έπεσε ξανά στην shisha.

Απο αλλο λινκ δες τι λένε κ εδω βγάζεις το συμπέρασμα οτι εγω προσωπικά τα φέρνω στην χώρα με ρίσκο αν κατάλαβες τι εννοώ ........δεν μπορώ να σου πω περισσότερα λυπάμαι.

Gulf States discussing total ban of e-cigarettes
February 4, 2011 – 12:56 pm

 Just yesterday the GCC Health Ministers Council (Bahrain, Kuwait, Oman, Qatar, Saudi Arabia, and UAE) set the stage for a total ban of e-cigarettes.

    A statement issued by the conference underlined the “necessity for imposing a total ban” on e-cigarettes in line with the WHO guidelines and the findings of recent studies on the product.

    Anti-smoking activists in the region have been campaigning for a ban on e-cigarettes, which are used as an alternative for traditional cigarettes, on grounds that it is more dangerous to the users compared to the traditional cigarettes.

I’m not sure why the level of misinformation regarding e-cigarettes is so astonishingly high in this part of the world but every few weeks there seems to be another outrageous statement such as:

    Water vapour is absorbed by lungs, which can cause even lung cancer, says WHO report.

    The US Food and Drug Administration (FDA) recently issued a warning to e-cigarettes users after it found the sticks contain carcinogens and toxic chemicals such as diethylene glycol, an ingredient used in antifreezes.  (http://smokles.wordpress.com/2011/02/04/gulf-states-discussing-total-ban-of-e-cigarettes/)

Καλή κ όμορφη μέρα ας σε συντροφέψει.

Φιλικά,

Αγγελική  :)

Συγχώνευση μηνυμάτων: Νοε 26, 2011, 08:04
Θα φέρει σε λίγο στην Παιανία ο Τσάκας :lotpot: :lotpot: :lotpot:
Άσχετο, αλλα ο ναργιλές είναι δεν βλάπτει όσο το τσιγάρο. Το νερό κρατά σχεδόν όλα τα κατάλοιπα. Μένει όμως ο καπνός και υπάρχει το παθητικό κάπνισμα.
Καλημέρα, συγγνώμη αλλά δεν το γνωρίζεις καθάλου το θέμα του ναργιλέ ναι???????? Ζω ολη μου την ζωη σε μια χώρα που οι άνθρωποι της εθίζονται κ πεθαίνουν πολλοί απο τον ναργιλέ που ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΠΝΈΥΜΟΝΕΣ Αυτό που λεω εγω είναι  η δικία μου αλήθεια φίλε Rod κ οχι ικασίες ναι? Το νερό που λες οτι κρατά ολα τα κατάλοιπα είναι μεγάλο λάθος  ;) ;) Απλά στο λεω γιατι βλέπω φίλους κ φίλες μου στο κατώφλι του θανάτου απο ναργιλέ!!! Αρα κάτι ξέρω.

Ποτέ μην δοκιμάσετε ναργιλέ γιατί εύκολα εθίζεται κανείς κ μετά? τρέχει κ δεν φτάνει!! Άστε που αν τραβήξει κανείς κάποια κατάλοιπα? τον τρέχουν στα νοσοκομεία με βαριά μορφή δηλητηρίασης ναι? κ μπορεί κ να πεθάνει!!!!!!

Ίσως οσα ακούτε να λεω να σας κάνουν για ψέμμα... δεν με πειράζει καθόλου απο την στιγμή που εγω ξέρω καλά την αλήθεια!!

Ο ΝΑΡΓΙΛΕΣ ΒΛΑΠΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤ (ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ) Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ!!!!!!

« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 26, 2011, 08:04 από DARK ANGEL »

Αποσυνδεδεμένος urahara

  • Φουγαροκαραβάνα
  • *****
  • Join Date: Νοε 2011
  • Τόπος: Πάτρα
  • Μηνύματα: 3241
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Περί ναργιλέ
« Απάντηση #12 στις: Νοε 26, 2011, 13:03 »
Αγαπητη Αγγελικη,

Δεν εχω κανενα λογο να αμφιβαλω για αυτα που λες.. Δεν εχω εξαλλου αλλη πληροφορηση για αυτη την χωρα και τις συνηθειες της και εσυ ζεις εκει. Απλα ξεφνιαζομαι με την "λογικη" των πραγματων. Το οικονομικο των βιομηχανιων ειναι γνωστος λογος να θελουν την απαγορευση του η.τ. παγκοσμιως αλλα παραλογα πραγματα οπως:

    Anti-smoking activists in the region have been campaigning for a ban on e-cigarettes, which are used as an alternative for traditional cigarettes, on grounds that it is more dangerous to the users compared to the traditional cigarettes.

Δεν λεγονται ευκολα. Γιατι αν συγκρινεις το η.τ. με το νερο ή το μηλο, τοτε ναι θα το δεις επιβλαβες... αλλα να το συγκρινεις με το κ.τ. και να λες οτι ειναι πιο επικινδυνο... δεν υπαρχει καν αληθοφανεια... Η εκπληξη μου λοιπον ειναι στην νοοτροπια....


Το νερό που λες οτι κρατά ολα τα κατάλοιπα είναι μεγάλο λάθος  ;) ;)

Ο ΝΑΡΓΙΛΕΣ ΒΛΑΠΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤ (ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ) Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ!!!!!!

Αυτο δεν το ηξερα επισης... Εχω δυο στο σπιτι και καποιες φορες τον εχουμε χρησιμοποιησει με παρεα στο σπιτι. Ειχα και εγω την εντυπωση πως το νερο λειτουργει σαν φιλτρο και γιαυτο αλλαζει χρωμα. Εχεις κανενα link για περισσοτερες πληροφοριες πανω σε αυτο? Τι το κανει δηλαδη ποιο βλαβερο απο το κ.τ?

Φιλικα,
Δημητρς

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

  • Φουγαροκαραβάνα
  • *****
  • Join Date: Ιουν 2010
  • Μηνύματα: 1510
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
Απ: Περί ναργιλέ
« Απάντηση #13 στις: Νοε 26, 2011, 13:20 »
Δεν σε παρεξήγησα ναι? Απλά μερικοί άνθρωποι της γης... πολλές φορές δεν μπορούν να πιστέψουν οτι κάπου σε μια άλλη γη μπορούν να συμβαίνουν πολλά απίθανα ναι?  ;) Ναι ο ναργιλές είναι ότι χειρότερο μπορείς να φανταστείς!!! Για να καταλάβεις? Εθίζεται κανείς όπως με τα ναρκωτικά!!!
Βλέπεις καφετέριες γεμάτες με γυναίκες κ άντρες να τον καπνίζουν κ πολλοί απο αυτούς να έχουν τρομερό βήχα Κ μια άλλη κακιά αρρώστια που δεν θα αναφέρω ανοιχτά εδω για πολλούς λόγους.....

Δεν υπερβάλω ναι? Γιατί το ζω καθημερινά αυτό που σου λεω. Θα προσπαθήσω να βρω λινκ για να μάθεις περισσότερα για τον ναργιλέ αφου αγαπάς ναι? Στο λεω υπεύθυνα οτι φίλοι μου έχουν χάσει την ζωη τους απο ναργιλέ!!!!!!! Άνθρωποι πολύ αξιόλογοι εθισμένοι σε αυτή την θανατηφόρα συνηθεία!!! Καλλίτερα να καπνίζει κανείς κτ παρά να καπνίζει αυτή τη κατάρα που την λένε ναργιλέ!!!!!!!!!!

Όσοι πάτε στην Τουρκία είτε στην Αίγυπτο ναι? ΜΗΝ ΑΓΓΙΞΕΤΕ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΝΑΡΓΙΛΕ! (ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝ ΤΟ ΨΑΞΕΤΕ ΛΙΓΟ)


EDIT:   Smoking a shisha pipe is as bad for people as smoking tobacco, the Department of Health and the Tobacco Control Collaborating Centre has found.

People who smoke shisha, or herbal tobacco, can suffer from high carbon monoxide levels, its research revealed.

It found one session of smoking shisha resulted in carbon monoxide levels at least four to five times higher than the amount produced by one cigarette.

High levels of carbon monoxide can lead to brain damage and unconsciousness. 

Λοιπόν εγω θα πω οτι αυτό το 5 φορές....... περισσότερο είναι ο τρόπος που λες σε κάποιον οτι έχει ΄ηδη κάτι κακό ναι? μα το λες οσο πιο χαμηλά μπορείς..................................για να μην τον τρομάξεις ναι?


Ορίστε κ το link 

http://news.bbc.co.uk/2/hi/8214097.stm

Μπορείς να βρείς πολλά άρθρα που αφορούν την απαίσια shisha!!!!!!!  :yes: Να προσθέσω οτι πολλοί τον ναργιλέ τον παρουσιάζουν ως ακίνδυνο ναι? αυτό έχει να κάνει με τις τσέπες ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΟΝΟ..........
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 26, 2011, 13:34 από DARK ANGEL »

Αποσυνδεδεμένος nikoshat

  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Join Date: Οκτ 2011
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Ηράκλειο Κρήτης
  • Μηνύματα: 169
  • Χαμογελάστε σήμερα...το αύριο θα είναι χειρότερο.
Απ: Περί ναργιλέ
« Απάντηση #14 στις: Μαρ 02, 2012, 01:07 »

Συγχωρηστε την αγνοια μου, αλλα τι ακριβως ειναι η shisha  :confused1:

 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
HALO αρωματα!!! [Αρώματα] 444 96789 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 16:21
από Neopard
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2734 737761 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 16:06
από Aoratix
Υγρά Tom Klark's [Υγρά που δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα] 21 12333 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 15, 2025, 20:08
από infernity
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1480 403566 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 09, 2025, 11:47
από Επιτέλους το έκοψα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 43 6830 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 01, 2025, 14:23
από Chris66
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 4 3549 Τελευταίο μήνυμα Απρ 26, 2025, 20:20
από Stavkal
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 386187 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 271663 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 746330 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 272590 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 705612 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 1258 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos