Ετσι οπως τα αναφερεις Αγγελικη, εχω την εντυπωση οτι τα η.τ. τα αντιμετωπιζουν σαν ναρκωτικα..... Δηλαδη τα κ.τ. ειναι ok δεν προκαλουν καρκινο?? Η' ειναι και αυτα ρισκο να τα φερει καποιος στην χωρα?
Περιεργα πραγματα.....
Καλημερα φίλε urahara,
επειδή δεν με γνωρίζεις είνα κ πολύ λογικό να αμφιβάλεις για τα λεγόμενα μου ναι? όμως ζω σε μια χώρα που τα πάντα μπορούν να συμβούν κ δεν θα επεκταθώ στο θέμα περισσότερο ναι?
?? Ρώτησε να σου πουν για την Τζέντα στην Σαουδική Αραβία ...γιατι εγω απο εδω δεν "μπορώ" να το κάνω κ θα καταλάβεις .........πολλά!
Είπες για τα ναρκωτικά ναι? κ όμως υπάρχουν αυτά παντού αρα?
κ εδω ναι? Η πώληση των κτ για αυτήν εδω την χώρα είναι μεγάλος πλούτος.
Επειδή εχω μάθει να μιλάω με αποδείξεις δες εδω κατι που σου εχω κ θα καταλάβεις ναι? Τίποτα περίεργο να μην σου φαίνεται στην γη των ανθρώπων ναι?
??
Αυτό είναι το λινκ.
http://www.ameinfo.com/205559.html Saudi Arabia to curb e-cigarette imports
Saudi Arabia: Tuesday, August 04 - 2009 at 10:42
0
inShare
Saudi Arabia's ministries of trade and industry and health
are studying ways to curb the entry of banned electronic cigarette devices, known as 'e-cigarettes', into the kingdom, The Peninsula has reported. The move comes
after the issuance of a warning on the use of these devices by the US Food and Drug Administration, which had said they
contain harmful carcinogenic and toxic substances, notably diethylene glycol, a toxic chemical used in antifreeze. 'E-cigarettes', which sell for around SR500, are manufactured in China to be marketed globally, mainly in Europe.
Αυτά έγιναν το 2009 που εγω καν δεν γνώριζα το ητ!!!Αυτή τη στιγμή που σου γράφω δεν υπάρχει μαγαζή να πουλάει ητ ναι? κ θα επαναλάβω οτι η μόνη που ατμίζει εδω στην Τζέντα? Είμαι απο οσο βλέπω εγω κ ήταν κ ενας φίλος μου καλός γιατρός μα δεν τα κατάφερε κ έπεσε ξανά στην shisha.
Απο αλλο λινκ δες τι λένε κ εδω βγάζεις το συμπέρασμα οτι εγω προσωπικά τα φέρνω στην χώρα με ρίσκο αν κατάλαβες τι εννοώ ........δεν μπορώ να σου πω περισσότερα λυπάμαι.
Gulf States discussing total ban of e-cigarettes
February 4, 2011 – 12:56 pm
Just yesterday the GCC Health Ministers Council (Bahrain, Kuwait, Oman, Qatar,
Saudi Arabia, and UAE) set the stage for a total ban of e-cigarettes.
A statement issued by the conference underlined the “necessity for imposing a total ban” on e-cigarettes in line with the WHO guidelines and the findings of recent studies on the product.
Anti-smoking activists in the region have been campaigning for a ban on e-cigarettes, which are used as an alternative for traditional cigarettes, on grounds that it is more dangerous to the users compared to the traditional cigarettes.
I’m not sure why the level of misinformation regarding e-cigarettes is so astonishingly high in this part of the world but every few weeks there seems to be another outrageous statement such as:
Water vapour is absorbed by lungs, which can cause even lung cancer, says WHO report.
The US Food and Drug Administration (FDA) recently issued a warning to e-cigarettes users after it found the sticks contain carcinogens and toxic chemicals such as diethylene glycol, an ingredient used in antifreezes. (
http://smokles.wordpress.com/2011/02/04/gulf-states-discussing-total-ban-of-e-cigarettes/)
Καλή κ όμορφη μέρα ας σε συντροφέψει.
Φιλικά,
Αγγελική
Συγχώνευση μηνυμάτων: Νοεμβρίου 26, 2011, 08:04
Θα φέρει σε λίγο στην Παιανία ο Τσάκας
Άσχετο, αλλα ο ναργιλές είναι δεν βλάπτει όσο το τσιγάρο. Το νερό κρατά σχεδόν όλα τα κατάλοιπα. Μένει όμως ο καπνός και υπάρχει το παθητικό κάπνισμα.
Καλημέρα, συγγνώμη αλλά δεν το γνωρίζεις καθάλου το θέμα του ναργιλέ ναι?
? Ζω ολη μου την ζωη σε μια χώρα που οι άνθρωποι της εθίζονται κ πεθαίνουν πολλοί απο τον ναργιλέ που ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΠΝΈΥΜΟΝΕΣ Αυτό που λεω εγω είναι η δικία μου αλήθεια φίλε Rod κ οχι ικασίες ναι? Το νερό που λες οτι κρατά ολα τα κατάλοιπα είναι μεγάλο λάθος
Απλά στο λεω γιατι βλέπω φίλους κ φίλες μου στο κατώφλι του θανάτου απο ναργιλέ!!! Αρα κάτι ξέρω.
Ποτέ μην δοκιμάσετε ναργιλέ γιατί εύκολα εθίζεται κανείς κ μετά? τρέχει κ δεν φτάνει!! Άστε που αν τραβήξει κανείς κάποια κατάλοιπα? τον τρέχουν στα νοσοκομεία με βαριά μορφή δηλητηρίασης ναι? κ μπορεί κ να πεθάνει!!!!!!
Ίσως οσα ακούτε να λεω να σας κάνουν για ψέμμα... δεν με πειράζει καθόλου απο την στιγμή που εγω ξέρω καλά την αλήθεια!!
Ο ΝΑΡΓΙΛΕΣ ΒΛΑΠΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤ (ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ) Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ!!!!!!