[justify]Οσο κι αν ενοχλει μια τετοια τοποθετηση, ο paloukaros εχει δικιο, εξαλλου εσυ ζητησες αναμμενους πυρσους, αγαπητε karamonde, (μην ενοχλεισαι, ειναι καταπληκτικο παιδι). [/justify]
[justify]Συμφωνω λοιπον μαζι του, το μηχανικο ειναι ενας ολοκληρος κοσμος, ενας μαγικος ατμιστικος κοσμος, δεν ειναι και δεν πρεπει να ειναι για ολους, αλλα ουτε και να μας ενοχλει μια τετοια ‘απαγορευση’, αδικο να μπαινει σε συγκριση με πλακετες, (το κανω κι εγω βεβαια), αυτο θα γινει καθαρα για χομπιστικες κοντρες πλαι στο τζακι, επανω του θα κουμπωνουν οσα αξιζει να κουμπωσουν κι οχι ο,τι βρω, δεν μιλαμε για μαγεια στο φινιρισμα, αυτο ερχεται δευτεροτριτο, αλλα στα δεκατα η και στα εκατοστα που εσυ χτιζεις απεναντι σε μια πηγη ενεργειας, και μπλα μπλα μπλα. / Προσωπικα, αν εβαζα τη δικη μου ιερη ατμιστικη τριαδα θα ελεγα: μηχανικο, πλεγμα, υβριδια, (κι ο Eviva μου, βεβαιως βεβαιως).

[/justify]
[justify][ασφαλως και δεν ειμαι γνωστης, αλλοι πρεπει να μιλησουν σε βαθος, τα απλησιαστα δεν τα εχω, δυστυχως η ευτυχως][/justify]