Σας τα είχα πει και όταν ξεκινήσατε αλλά γελάγατε.. 
Δεν γελάω. Δεν γελάω ούτε όταν διαβάζω να μας αποκαλείς ψεύτες ή άλλα που έχω διαβάσει στον λόγο σου κατά καιρούς.
Δεν γελάω και όταν βλέπω πως μια ιστοσελίδα (ευχαριστώ, μπορώ να σου παραθέσω κι εγώ άλλες) θεωρείς πως είναι απόδειξη πως μπορεί να γίνει κάτι που
δεν μπορούσε να γίνει. Δεν γέλασα κι όταν θεωρούσες πως είναι περίεργο (έως και ύποπτο) κάποιος σύλλογος να έχει συνδρομές από τα μέλη του.
Δεν είναι για γέλια, δείχνουν άγνοια αλλά και εριστική διάθεση.
Θα ήμουν πρόθυμος να συζητήσω από κοντά τις λεπτομέρειες, κάτι που δεν μου ζητήθηκε καθώς θεωρείς πως τα γνωρίζεις όλα. Θα σου έλεγα πως θα μπορούσες να είσαι μέλος και να πεις τις θέσεις σου εκ των έσω ή στην συνέλευση, ίσως και πείθοντας για το δίκιο των απόψεών σου, αλλά δεν το έκανες -καθότι, είπαμε, είμαστε "ψεύτες".
Αλλά δεν έχει νόημα αυτή η μόνιμη αντιπαράθεση, ούτε μπορώ να απαντώ δημόσια σε μια μόνιμα επιθετική στάση. Μπορώ να σε βεβαιώσω πως και οι άλλοι ξέρουμε από web, κάποιοι ίσως και από τότε που πήγαινες δημοτικό. Δυστυχώς, τα εργαλεία δεν λύνουν μόνα τους όλα τα προβλήματα.
Αν κάποια στιγμή θελήσεις πραγματική και ειλικρινή κουβέντα, είμαι στην διάθεσή σου. Αλλά αν μας απευθύνεσαι όπως σε ηλίθιους ή απατεώνες κάνεις πολύ δύσκολη την επικοινωνία.
[member=17746]paloukaros[/member]
Σταύρο τις αιτίες τις γνωρίζεις. Ήσουν παρόν στη συνέλευση (και πολύτιμος βοηθός). Αν, παρ'όλα αυτά, θεωρείς πως μπορούσαμε και έπρεπε να κινηθούμε διαφορετικά τότε μάλλον διαφωνούμε (και εμείς του ΔΣ θα κριθούμε για την απόφασή μας). Ίσως από κοντά κάποια στιγμη μου εξηγήσεις ποια εναλλακτική οδό θα ακολουθούσες. Ακόμα και κατόπιν εορτής χρήσιμο θα είναι.
[Έδωσα κάποια απάντηση στα της Έκθεσης. Αλλά στο παρόν νήμα παρακαλώ να μην κάνουμε άλλη κουβέντα γι αυτό.]
[member=20813]Π. Σκουλουδάκης[/member]
Προφανώς εστιάζουμε σε διαφορετικά πράγματα. Αλλά με εντυπωσιάζει που ακόμα κι έτσι θα ήσουν πρόθυμος να βρεθείς μαζί μας στον δρόμο. Το εκτιμώ και ευχαριστώ!