Δεν το βλέπω έτσι Σταύρο, ο τρελός θέτει αρκετά ζητήματα για τα οποία έχω κι εγώ ερωτηματικά και δεν έχω απαντήσεις.
Δε γίνεται για παράδειγμα να συζητάμε για σελίδες επί σελίδων για το αν η vg είναι 99,5 ή 99,8% καθαρή και αν θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει αν τα βαρέα μέταλλα είναι <1 ή <5, ενώ για τα υγρά να δεχόμαστε άκριτα οτιδήποτε κυκλοφορεί.
Δε γίνεται να κράζαμε στο παρελθόν τη natura, αμφιβάλλοντας για τις προδιαγραφές ποιότητας των υγρών της και σήμερα να κάνουμε γαργάρα για ότι κυκλοφορεί εκεί έξω.
Δε γίνεται ένα κατάστημα να αρνείται να βάλει στα ράφια του κάποια υγρά γιατί τα θεωρεί σάπια, αλλά να μην υπάρχει κανένα στοιχείο που να τεκμηριώνει την ποιότητα αυτών που δέχεται στα ράφια του.
Όσο για τη συμμετοχή μας ως κοινότητα ατμιστών, ούτε εγώ είμαι σύμφωνος. Πού ήταν ο ΣΕΕΗΤ στις δύο τελευταίες εκθέσεις? Δε θα μπορούσε να ζητήσει και να έχει από τον διοργανωτή ένα περιπτεράκι της ΚΕΑ, να μοιράζει ενημερωτικά φυλλάδια, να γράφει μέλη, να εξηγεί στον απλό ατμιστή την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί για τον ίδιο, να επικοινωνήσει με τον ατμόκοσμο τέλος πάντων.
Τώρα που ο ΣΕΕΗΤ έχει ανάγκη από πλάτες και θέλει να δείξει ότι και οι πελάτες, μέσω επίσημου συλλόγου τον στηρίζουν, επιδιώκει κολεγιές! Κι οι οινοποιοί διεκδίκησαν και πέτυχαν κατάργηση του ΕΦΚ στο κρασί αλλά δε ζήτησαν τη συμπαράσταση των "κρασοπατέρων".
Εμένα η κίνηση μου δείχνει ότι στον αγώνα μαζί αλλά στη μάσα χώρια.