Σι Πι πες στον φίλο σου ότι θα φάει πολύ ξύλο σε αυτή την σειρά...
Ποιο αναλυτικά σε λίγες μέρες γιατί στις 5 που είναι έτοιμα τώρα δεν θέλω να βγάλω βιαστικά συμπεράσματα
(Image removed from quote.)
Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μyths & Legends PandoraΠολυαναμενόμενη σειρά,μας είχε ζαλίσει και ένας παπαγάλος όλο τον χειμώνα έρχονται,έρχονται και ποτέ δεν ερχόντουσαν,τελικά ήρθαν με αρκετή καθυστέρηση και έφτασε η στιγμή να τα ατμίσουμε .Το υγρό που μου έκανε εντύπωση το προφίλ και πέρασε πρώτο απο τους dripper μου ήταν το Pandora.Η περιγραφή του κατασκευαστή...Το must have υγρό του χειμώνα… Σοκολάτα με φυστικοβούτυρο και κομματάκια πορτοκαλιού. Όλα σε απόλυτη ισορροπία, για να σας προσφέρουν τη μέγιστη ικανοποίηση σε κάθε τζούρα....
Xρόνος ωρίμανσης προτεινόμενος απο τον κατασκευαστή 3 μέρες.Εγώ θα έλεγα να το ξεχάσετε σε κανένα σκοτεινό ντουλάπι για κανένα 10ημερο τουλάχιστον.
Απο την μυρωδιά στο μπουκάλι μια μαύρη σοκολάτα και ένα αρκετά όξινο πορτοκάλι κάνουν μπάμ.
Σκούρο το υγρό(όχι όμως και μαύρο όπως τα περισσότερα σοκολατουγρά) αλλά με αρκετά κατάλοιπα στο πέρασμα του απο τα coil.
Το δοκίμασα και μέσα στο BB με vapeshell, alienακι 2,5 πυρήνα και στα 5 ml είχε γίνει μαύρο το βαμβάκι και το coil είχε αποκτήσει μπόλικη μάκα.(Δεν προτείνεται)
Ατμίζοντας το σου έρχεται αμέσως η μαύρη σοκολάτα και το πορτοκάλι που έχει την αίσθηση της μαρμελάδας.Ακριβώς σαν τα γνωστά μπισκότα Παπαδοπούλου
choco orange
.Το φυστικοβούτυρο ίσα ίσα που έρχεται λιγάκι στην αρχή αλλά φαντάζομαι οτι επιχείρησε να δώσει κάποιο σώμα με αυτό ο κατασκευαστής.
Το υγρό σου δίνει αυτό που υπόσχεται αλλά...
Το αλλά αυτό το συνάντησα και στα 3 υγρά με την λευκή ετικέτα απλά στο συγκεκριμένο υγρό ήταν αρκετά πιο έντονο το φαινόμενο.
Η κανονική μου τζούρα σε dripper είναι κάτι παραπάνω από 4 δευτερόλεπτα οπότε και ο ατμός που βγαίνει στην εκπνοή κάτι παραπάνω απο 5-6 δευτερόλεπτα.
Έχω πολλά κενά στην γεύση με τα συγκεκριμένα υγρά και κυρίως με αυτό.Παίρνω το προφίλ του υγρού αμέσως αλλά την χάνω στην συνέχεια και τα κενά είναι τεράστια.Η επίγευση μεν ελάχιστη.
Στην αρχή νόμιζα οτι έπαθα κάποιου είδους κορεσμό αλλά το έδωσα και σε 5-6 άτομα και απο διαφορετικό μπουκάλι και με επιβεβαίωσαν.Σε dripper δεν παίζει καθόλου καλά η συγκεκριμένη σειρά.Τα κενά είναι εμφανή και εύκολα μπορούν να κάνουν τα υγρά κουραστικά και αδιάφορα.
Και εκεί που είμαι έτοιμος να ξεπουπουλιάσω έναν παπαγάλο τσουπ μπροστά μου ο eviva v2.Λέω ας τα δοκιμάσω και σε έναν τανκάτο με καλή τροφοδοσία...
Ε αυτό ήταν.Άλλο υγρό ...
Πολύ πιο γεμάτη τζούρα και τα κενά σχεδόν εξαφανίστηκαν.Το φυστικοβούτυρο φώναζε παρόν και η επίγευση αρκετά πιο έντονη.
Δυστυχώς τα κατάλοιπα είναι πολύ περισσότερα και δεν νομίζω να βγάζει πάνω απο 10-15 ml σε νορμάλ χρήση.
Σαν υγρό γευστικά μου άρεσε άσχετα αν δεν ταιριάζει στο ατμιστικό μου προφίλ θα πρότεινα σε όποιον το πάρει να το βάλει σε τανκάτο και να μην
το drippάρει γιατί χάνει πολύ στα πολλά watt και τους αέρηδες.
Και περιμένω και τα δικά σας σχόλια πάνω στο θέμα με τα κενά