Πολύ δραστήριος ο φίλος μου ο ζιρομπάκος τον τελευταίο καιρό. Νέα υγρά, αναδιάρθρωση της σειράς
Myths & Legends (που θα περιλαμβάνει πλέον μόνο
μη καπνικά υγρά) και κυκλοφορία της νέας σειράς
Corsair (με
αμιγώς καπνικά υγρά). Ορισμένα παλιά υγρά καταργούνται, σε άλλα αλλάζει λίγο ή περισσότερο η συνταγή και προστίθενται και καινούργια. Στην πραγματικότητα όμως έχουμε 12 εντελώς νέα υγρά γιατί οι αλλαγές στα τρία προϋπάρχοντα υγρά (Pandora, Pegasus και Hydra) είναι σημαντικές. Η σειρά Saints & Sinners μένει ως έχει εξ όσων γνωρίζω. Ας δούμε όμως αναλυτικά τις ονομασίες και περιγραφές των υγρών που περιλαμβάνει η σειρά του παρόντος νήματος. Για την σειρά
Corsair θα ανοίξει νέο νήμα.
Myths & Legends by AbuelosAtlas (ΝΕΟ)
Μια κλασσική συνταγή ενός φρεσκοψημμένου μπισκότου βουτύρου.
Pandora (ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΓΗ)
Μια απολαυστική γλυκιά σοκολάτα, που ισορροπεί με τις όξινες νότες ενός χυμού πορτοκαλιού.
Medusa (ΝΕΟ)
Βατόμουρα με κρέμα γιαουρτιού, εμπλουτισμένα με ψιλοκομμένα κομματάκια φράουλας και νότες από lime.
Ikarus (ΝΕΟ)
Ένα λαχταριστό γλυκό, με κρέμα ζαχαροπλαστικής και sauce καραμέλας.
Sirens (ΝΕΟ)
Μια απαλή κρέμα, αρωματισμένη με mousse μπανάνας.
Pegasus (ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΓΗ)
Ζουμερό ροδάκινο και εξωτικά φρούτα... Μια πανδαισία αρωμάτων και δροσερών γεύσεων, συναντά την γλυκιά κρέμα και το αποτέλεσμα είναι απλά απολαυστικό!
NEW Myths & Legends λοιπόν! Και όπως πολύ σωστά μαντέψατε το νέο παπαγαλόζουμο είναι μέρος της σειράς αυτής! Αλλά ας πιάσουμε τα πράγματα απ' την αρχή...
Επί μήνες δοκιμάζω καινούργια υγρά του ζιρομπάκου καθώς και τις διαφορετικές βερσιόν των υγρών που προκρίνονται στους τελικούς. Έχω δοκιμάσει δεκάδες υγρά, έχω πάθει δεκάδες κορεσμούς γεύσης και έχω θρηνήσει για πολλά υγρά που αγάπησα αλλά ούτε στα προκριματικά δεν πέρασαν. Χαλάλι του όμως γιατί η νέα σειρά είναι πραγματικά ε ξ α ι ρ ε τ ι κ ή ! Δεν θα γράψω και για τα έξι υγρά σήμερα γιατί παρόλο που τα έχω ατμίσει όλα, δεν είμαι βέβαιος ποια βερσιόν του καθενός μπήκε στην τελική εξάδα. Θα γράψω όμως για δύο τα οποία ατμίζω εδώ και καιρό και όποια βερσιόν τους κι αν κυκλοφόρησε τελικά εμένα δεν μου κάνει καμία διαφορά γιατί
μου άρεσαν όλες! Αναφέρομαι στο μπισκότο (
Atlas) και στην μπανάνα (
Sirens) που είναι πλέον τα νέα παπαγαλόζουμα. Εδώ και καιρό έχω στους ατμοποιητές μου πάντα ένα φρούτο, ένα γλυκό και ένα καπνικό, δηλαδή ένα μπισκότο γιατί τα μπισκότα είναι τα καπνικά του Μπαρόκου. Τον τελευταίο μήνα δεν έχω κάποιο μπισκότο - έχω
αυτό το μπισκότο, το Atlas. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε. Τα ίδια έγραφα πριν δυο χρόνια και για το πεκάν και με κοροϊδεύατε αλλά να που έγινε ένα από τα best sellers της ελληνικής αγοράς. Γι αυτό λέω. Δοκιμάστε το κι αν δεν σας πολυ-αρέσει εδώ είμαι εγώ να το φουμάρω στην υγειά σας.
Για τα υπόλοιπα υγρά της σειράς θα γράψω σύντομα. Καλές φούμες!
ΥΓ. Δεν μπορώ να μην το γράψω. Ανάμεσα σε όλα αυτά τα υγρά του ζιρομπάκου που έχω δοκιμάσει τον τελευταίο καιρό υπάρχει ένα που νομίζω (νομίζω...) δεν κυκλοφόρησε. Το λέω με πόνο ψυχής γιατί εκείνο ήταν ένα υγρό που θα άφηνε εποχή! Το δοκίμασα καπάκι μετά που δοκίμασα καμιά δεκάδα νέα Ammo (εξαιρετικά premium γαλλικά υγρά) και θεώρησα το υγρό του αμπουέλου καλύτερο! Το γράφω εδώ για να ξεκινήσουμε έναν αγώνα να πείσουμε τον ζιρομπάκο να το κυκλοφορήσει. Καμιά διαδήλωση, καμιά βομβιστική επίθεση, κάτι τέλος πάντων. Με σταυρωμένα χέρια θα κάτσουμε; Ο σύλλογος δεν θα πάρει θέση;