ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Κ ΣΕ ΟΛΕΣ!!! ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!
Μολις σημερα μετα σχεδον απο δυο μηνες μπορεσα να ειμαι κ παλι κοντα σας!!
Ευχομαι να σας βρισκω κ παλι ολους σας καλα!!!
Αν κ πολυ αργα... θα σας πω οτι εγω τελικα απο την e-cig ελαβα την παραγγελια μου μολις ειχα παει στην Ελλαδα! δλδ? στις 21 Ιουνιου! Αφου τους ειχα στειλει τοσα mails κ τους στολισα με πολυ ευγενικο τροπο ... Οι συσκευασιες ηταν ολες μια χαρα κ τα υγρα που ειχα παραγγειλει ολα σωστα μα απο ποιοτητα? τι να πω?
πρωτη φορα δοκιμασα κ εγω απο αλλου κ ειλικρινα θα πω ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ!!!!!!!

Αυτη η pg400 σε γευση regular medium ειναι κατι που δεν ξερω πως να το περιγραψω? εχετε ποτε σταθει διπλα σε φρεσκοκουρεμενο γκαζον?

?? μια τετοια γευση παιδια ειχα οταν πρωτοδοκιμασα να ατμισω!!!!
Οχι γευση σαν φαρμακο που ειπε καποιο παιδι εδω μα κατι σαν να μασουσα γκαζον!!
οταν καποιος φιλος με ρωτησε, πως ηξερα τι γευση εχει το γκαζον?

του ειπα απλα να ατιμισει απο αυτο το υγρο δλδ το δικο μου κ δεν θα με ξαναρωτουσε ποτε!!!

Τα δε τσιγαρα δλδ οι μπαταριες σε ασημενιο χρωμα του τυπου ego παλιο?
Μονο ομορφια ειχαν αλλα μετα απο δυο ατμισματα? αρχισε να φευγει το χρωμα τους!!!!!!!!
Δεν ξερω τι να πρωτοπω?

? να πω οτι απο το γκαζον?

? συγγνωμη εννοω το pg υγρο!!!! εχω ακομα 250 ml? να πω οτι εχω ξεμεινει σχεδον εντελως απο τα αλλα τα καλα υγρα που ειναι κ τα μοναδικα κ δεν σκοπευω να ξαναδοκιμασω ποτε απο αλλου?

??
Εαν καποιος θελει να ατιμζει κ να νοιωθει οτι ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ?
Tου προτεινο το pg 400 regular high!!!!! Ειλικρινα μετα το σοκ του γκαζον? νοιωθεις οτι καπνιζεις κ οχι να ατιμιζεις!!!!!! καθολου γλυκεια γευση δεν σου αφηνει!!!!!
Να προσεθεσω οτι η pg400 κανει τρομερους ατμους οταν το ανακατεψεις κ με αλλο υγρο. Ομως μετα απο λιγες μερες χαλασα δυο ατμοποιητες!!!!
Λεγαμε για το κλιμα στην Ελλαδα?? λεγαμε τοσα ναι? ομως τωρα που εχω γυρισει ξανα σε τοσο ζεστο κλιμα κ με τα ιδια υγρα τυπου γκαζον που ατμιζω με λιγο απο την νομπακο που μου εχει μεινει? δεν μου χαλασε αλλος ατμοποιητης.
Τα λεω ολα μαζεμενα κ σας ζητω συγνωμη αν σας κουρασα
Συμπερασμα?

Εγω απο E-CIG Δεν ξαναπαραγγελνω!!!!!!!!!!!! εχω αρκετο γκαζον εξω απο το σπιτι μου στο κατω κατω της γραφης......