Θα γραψω εδω τις εντυπωσεις μου για τα υγρα hangsen απο
http://www.easy-eliquid.com/categories/HANGSEN-ELIQUID/ Τα υγρα μου τα εδωσε ο cobolt για να τα δοκιμασω και τον υπερευχαριστω και δημοσια
Λοιπον τα υγρα που δοκιμασα ειναι Blue Cola 16mg, Desert Ship 24mg, 7 wolves 16mg [PG]Green usa mix 16mg, Fortune Strike 16mg [VG]
Καταρχας να αναφερω οτι το χτυπημα ηταν καπως περιεργο, και δεν ηταν σαν το "καθαρο" χτυπημα που προσφερουν τα DIY απο flavourart.
Τωρα οι γευσεις σε PG ηταν πολυ καθαρες. Το blue cola μου αρεσε παρα πολυ σαν γευση αλλα με χαλαγε καπως το χτυπημα, το Desert ship και το 7w δεν με ενθουσιασαν, αν και οκ, ατμιζονταν.
Σε VG το Fortune strike δεν μου αρεσε και δεν του εχω δωσει ακομα μια δευτερη ευκαιρια, ισως στο μελλον. Η μεγαλη εκπληξη ηταν το Green usa mix. Aυτο το υγρο ειναι ακριβως οπως τα marlboro menthol. Ακομα και το οτι οπως στα μαρλμπορο, το πρωτο τσιγαρο σε ενθουσιαζε και καπου στο τελος του πακετου το σιχαινωσουν και ησουν ετοιμος να το πεταξεις

. Στην αρχη ατμιζοντας το, νομιζα οτι θα αλαξω το βασικο μου υγρο, αλλα στην συνεχεια με κουρασε και επανηλθα.
Αυτες ηταν οι εντυπωσεις μου για τα συγκεκριμενα υγρα, και θελω για ακομα μια φορα να ευχαριστησω τον Αγγελο για την χορηγεια του
Οσο για το αν θα προβω σε παραγγελεια απο το συγκεκριμενο site,