Νομιζα οτι τα δικά σου τα είχες πάρει...
Καπου διαβασα οτι ενημερώθηκες οτι ηταν Ελλάδα ήδη, απο EMS...
Εχτες οπως ειπα εστειλα κατι πολυ καλα mails....στην e-cig.
κ σημερα μου απαντησαν:
We have checked with ems, and your package has been returned back by our custom unusually. We are now reship to you the package. Very sorry for the inconvenience.
Thanks for contacting E-Cig.com. Please do let us know if we can assist you any further.
Best regards,
Customer Service
E-Cig.com
Οπως βλεπεις ειναι οντος αναξιοπιστοι!!!!!! Τους ζητησα αυτη τη φορα να μου τα στειλουν με DHL γιατι τους ειπα ανοιχτα οτι η EMS ειναι για κλαματα οταν σχεδον δυο εβδομαδες εχουν τα πραγματα μου γυρισει στην βαση κ αυτοι δεν εχουν καν καταλαβει τι συμβαινει!!!
Ευχομαι να λυθει το θεμα αυτο κ να φτασουν τα πραγματα πριν παω εγω στην Ελλαδα.
EDIT: Οριστε κ η απαντηση τους πριν απο λιγα λεπτα, εφοσον οπως ειπα εχτες εκανα κατι που με συμβουλεψε ενας καλος μου φιλος ,
Yes we have sent to you by DHL and you will have the tracking number tomorrow morning. Sorry for the inconvenience.
Thanks for contacting E-Cig.com. Please do let us know if we can assist you any further.
Best regards,
Customer Service
E-Cig.com
Οποιος θελει μπορει να γραψει στον
[email protected] (manager) αυτος δειχνει να κανει εκει κουμαντο κ να κηνυγαει τα διαφορα που συμβαινουν... Ευχομαι να πανε ολα καλα κ ολοι να λαβουμε τα πραγματα μας διχως αλλα προβληματα!