Ρωταω γιατι σχεδον εναν χρονο ατμιζω μονο απο Nobacco κ φοβαμαι μηπως εχω καποιο προβλημα με το παραπανω υγρο? ?
Εχω ένα απο e-cig P400 με άρωμα 049 testelese. Είναι χάλια

Αλλά σίγουρα φταίει το άρωμα , το οποίο απ ότι είδα το αποσύρανε (λέπει το Νο 49 απ τη λίστα).
Για το αν έκανες βλακεία ή όχι πιστεύω ότι σίγουρα θα ήταν καλύτερα να ψωνίσεις σκέτη βάση, το να προσθέσεις μετά το άρωμα της αρεσκείας σου είναι πολύ απλό. Θα πήγαινες απο funstore, θα σου έδινε ο κ Περικλής μερικά αρώματα να δοκιμάσεις, θα έδινες μερικά ευρώ κι αυτό ήταν όλο.
Πιστεύω όμως ότι το E-Tobacco: Regular είναι μια στάνταρ γεύση και δεν θα σε απογοητεύσει (δεν το έχω δοκιμάσει), άλλωστε αφού αγοράζεις απο nobacco έχεις συνιθίσει στις κινέζικες γεύσεις.
Ακόμα όμως κι αν σε απογοητεύσει, υπάρχουν τρόποι να σωθεί
Ο 1ος τρόπος και ο απλούστερος είναι να επιμείνεις σε 2-3 μέρες άτμισμα. Μετά απο 2-3 μέρες όλα τα υγρά είναι σχεδόν ίδια

Ο 2ος τρόπος είναι να αραιώσεις τη γεύση του (αν είναι πολύ έντονη) με ουδέτερη νικοτινούχα βάση και να προσθέσεις άρωμα που σαρέσει έτσι ώστε να μετριαστεί η αρχική γεύση και να γίνει ατμίσιμο.
Λύσεις υπάρχουν, λεφτά δεν υπάρχουν !

Η 3η λύση είμαστε εμείς ! Ενα υγρό που δεν αρέσει σε κάποιον, πιθανώς να αρέσει σε έναν άλλο, και είμαστε πολλοί, ζωή νάχουμε