vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

281 επισκέπτες, 6 χρήστες
manoslykos, 2Fdeal, Ποντικός, trabaman, Buliwyf, I.P

Υγρά E-cig.com

Αποσυνδεδεμένος Lancerlot

• **
  • 407
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Υγρά E-cig.com
« Απάντηση #30 στις: Μαΐου 27, 2011, 11:06 »
Τώρα είδα το πόστ Αγγελική, δεν έχω παραλάβει ακόμη αν και to tracking μου δείχνει ότι εκτελωνίστηκαν και έφτασαν χθές Θεσσαλονίκη αλλά από Δευτέρα τα βλέπω να έρχονται σπίτι. Θα σε ενημερώσω μετά τη δοκιμή  :bye:

• **
  • 407
« Απάντηση #31 στις: Μαΐου 27, 2011, 19:43 »
Τελικά η παραγγελιά μου από www.e-cig.com ήλθε το μεσημέρι με την υπηρεσία ''πόρτα-πόρτα'' των ΕΛΤΑ.
Πλήρωσα με την παραλαβή από τον διανομέα επιπλέον 3,69 Ε. δεν ξέρω γιατί ούτε και αυτός ήξερε να απαντήσει. Τελωνείο ? δεν νομίζω να χρεώνουν τόσο γιατί όταν παραλάμβανα πριν 1+ χρόνο μέσω ΕΛΤΑ κάτι μεγάλα δέματα από ΗΠΑ με εξαρτήματα για το αμάξι έδινα περίπου 1 Ε. για τελωνείο  :hmmm:
Anyway η συσκευασία τους ήταν άψογη και περιλάμβανε έξτρα 1 μπουκαλάκι 10ml 18mg/vg ''camel'' - δεν το δοκίμασα ακόμη.
H παραγγελία μου ήταν για δοκιμή 2Χ30 ml 12mg/pg400+vg ''Golden Virginia'' & ''Flue Cured''. Τα μπουκαλάκια των 30ml είναι για μετάγγιση σε μικρότερα γιατί δεν έχουν σταγονόμετρο αλλά μεγάλο πώμα όπως τα 50 και 100 ml της FA.
Πρώτες εντυπώσεις ατμίζοντας το Golden σε GGTS/UFS με 510lr-opw, θυμίζει υγρό της FA, ικανοποιητικός ατμός και χτύπημα για 12άρι. Δεν θυμίζει σε τίποτε φυσικά τον καπνό που παραπέμπει η ονομασία του και γενικά δεν είναι βαρύ καπνικό, μια υποψία ίσως μόνο όπως και μια ελαφρά υποψία γεύσης τσιχλόφουσκας...
Δεν αναφέρει την αναλογία pg400/vg αλλά είναι αρκετά πυκνόρευστα, περισσότερο από το traditional της FA.  Θέλω να δω αν η pg400 θα μου φέρει αυτή τη γλυκίλα στη γεύση μετά από παρατεταμένο άτμισμα.
Για την τιμή τους ικανοποιητικά θα τα χαρακτήριζα, καθώς και μια εναλλακτική από FA και σίγουρα θα ξαναπάρω ή ετοιμα υγρά για να δοκιμάσω και άλλες γεύσεις ή βάσεις.

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
  • Ατμιζω απο 9/9/09 τυχαίο ?
« Απάντηση #32 στις: Μαΐου 27, 2011, 21:18 »
Τελικά η παραγγελιά μου από www.e-cig.com ήλθε το μεσημέρι με την υπηρεσία ''πόρτα-πόρτα'' των ΕΛΤΑ.
Πλήρωσα με την παραλαβή από τον διανομέα επιπλέον 3,69 Ε. δεν ξέρω γιατί ούτε και αυτός ήξερε να απαντήσει. Τελωνείο ? δεν νομίζω να χρεώνουν τόσο γιατί όταν παραλάμβανα πριν 1+ χρόνο μέσω ΕΛΤΑ κάτι μεγάλα δέματα από ΗΠΑ με εξαρτήματα για το αμάξι έδινα περίπου 1 Ε. για τελωνείο  :hmmm:
Anyway η συσκευασία τους ήταν άψογη και περιλάμβανε έξτρα 1 μπουκαλάκι 10ml 18mg/vg ''camel'' - δεν το δοκίμασα ακόμη.
H παραγγελία μου ήταν για δοκιμή 2Χ30 ml 12mg/pg400+vg ''Golden Virginia'' & ''Flue Cured''. Τα μπουκαλάκια των 30ml είναι για μετάγγιση σε μικρότερα γιατί δεν έχουν σταγονόμετρο αλλά μεγάλο πώμα όπως τα 50 και 100 ml της FA.
Πρώτες εντυπώσεις ατμίζοντας το Golden σε GGTS/UFS με 510lr-opw, θυμίζει υγρό της FA, ικανοποιητικός ατμός και χτύπημα για 12άρι. Δεν θυμίζει σε τίποτε φυσικά τον καπνό που παραπέμπει η ονομασία του και γενικά δεν είναι βαρύ καπνικό, μια υποψία ίσως μόνο όπως και μια ελαφρά υποψία γεύσης τσιχλόφουσκας...
Δεν αναφέρει την αναλογία pg400/vg αλλά είναι αρκετά πυκνόρευστα, περισσότερο από το traditional της FA.  Θέλω να δω αν η pg400 θα μου φέρει αυτή τη γλυκίλα στη γεύση μετά από παρατεταμένο άτμισμα.
Για την τιμή τους ικανοποιητικά θα τα χαρακτήριζα, καθώς και μια εναλλακτική από FA και σίγουρα θα ξαναπάρω ή ετοιμα υγρά για να δοκιμάσω και άλλες γεύσεις ή βάσεις.
Δεν μας είπες για το flue όμως lancerlot, έλεγα να παραγγείλω σκέτο άρωμα, θα βάλω 1 golden και βλέπουμε.
Ευχαριστούμε για την πληροφόρηση.

Αποσυνδεδεμένος Gabriel74

• 1482
  • Plaudite, amici, comedia finita est!
    • Violin love
« Απάντηση #33 στις: Μαΐου 27, 2011, 21:40 »
Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω  από εδώ http://www.e-cig.com/shopping/products/20-E-Liquid-Bases/600-E-Liquid-Base-500ml/ 

Ο τρόπος πληρωμής είναι αποκλειστικά με paypal;

• **
  • 407
« Απάντηση #34 στις: Μαΐου 27, 2011, 21:42 »
Δεν μας είπες για το flue όμως lancerlot, έλεγα να παραγγείλω σκέτο άρωμα, θα βάλω 1 golden και βλέπουμε.
Ευχαριστούμε για την πληροφόρηση.
Δεν το δοκίμασα ακόμη Αbet.

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
« Απάντηση #35 στις: Μαΐου 27, 2011, 21:45 »
Το site τους σέρνεται πάντως  :wall:
Gabriel αυτη ειναι  0 νικοτίνη (εκτος αν παραγγείλεις χχχhigh και αραιώσεις) δεν αξίζει  η 0 τα μεταφορικά (περίπου 25 ευρώ)

Αποσυνδεδεμένος Gabriel74

• 1482
  • Plaudite, amici, comedia finita est!
    • Violin love
« Απάντηση #36 στις: Μαΐου 27, 2011, 23:29 »
Το site τους σέρνεται πάντως  :wall:
Gabriel αυτη ειναι  0 νικοτίνη (εκτος αν παραγγείλεις χχχhigh και αραιώσεις) δεν αξίζει  η 0 τα μεταφορικά (περίπου 25 ευρώ)

Ναι στην χχχhigh αναφέρομαι Σταύρε.

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
« Απάντηση #37 στις: Μαΐου 28, 2011, 00:43 »
Ηδη παράγγειλα 300ml χχχhigh :)

• **
  • 407
« Απάντηση #38 στις: Μαΐου 28, 2011, 12:26 »
Όπως είπα και πιο πάνω δεν ξέρω ποιά είναι η αναλογία pg400/vg στο bestmixII αλλά πρέπει να υπερτερεί η vg γιατί είναι πολύ πυκνόρευστο, ούτε σκέτη vg να ήταν... και δεν έχω σκέτη pg400 να δω την πυκνότητα της. Αποτέλεσμα να μην συμπεριφέρεται καλά σε avs/ufs καθόσον με λίγο ανοικτή τη ροή δεν πάει υγρό στον ατμοποιητή με αποτέλεσμα γεύση καμένου και αν ανοίξω περισσότερο μπουκώνει γρήγορα. Στον Α2 πάλι δεν υπάρχει καλή ροή δίνει σχετικά γρήγορα καμένο ενώ υπάρχει ακόμη ποσότητα υγρού στο φίλτρο. Με το traditional της FA δεν υπήρξε ανάλογο πρόβλημα. Είναι για dripping μόνο....
Σκοπεύω να πάρω σκέτη  pg400 στα 18mg και να την αναμίξω σε 3 προς 1 μέρος vg 0mg για να πετύχω το ζητούμενο, εκτός αν η 400άρα είναι και αυτή πυκνόρευστη  :hmmm: οπότε πάλι 0 αποτέλεσμα.

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
« Απάντηση #39 στις: Μαΐου 28, 2011, 12:32 »
Παράθεση
εκτός αν η 400άρα είναι και αυτή πυκνόρευστη  :hmmm: οπότε πάλι 0 αποτέλεσμα.
Εχω 1 μπουκαλάκι P400 που μου έδωσε ο Χρήστος, η ρευστότητα της είναι περισσότερη απο PG και λιγότερη απο VG (ανέρωτη). Bέβαια είναι έτοιμη οποτε δεν ξέρω κατά πόσο είναι νερωμένη.

ΕΔΙΤ
-------
Ασχετο αλλά το αναφέρω για να ξέρουν οι επόμενοι
Αγόρασα 300 + 30 ml + 8ml  απο e-cig.com (3 μπουκαλάκια). Παραξενεύτηκα που αντι 24$ shipping μου χρέωνε πάνω απο 40$. Χρησιμοποίησα το live chat όπου ο υπάλληλος με πληροφόρησε ότι ένα μπουκαλάκι 300ml χρεώνεται 450gr (βάρος συσκευασίας) και ένα 30ml = 50γρ. Οπότε αφαίρεσα το 3ο μπουκαλάκι κι έτσι έπεσα στα 24$ που είναι η χρέωση για το  πρώτο μισό κιλό για Ελλάδα.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 28, 2011, 12:40 από Abet »

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• 1508
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
« Απάντηση #40 στις: Μαΐου 28, 2011, 12:58 »
Εχω 1 μπουκαλάκι P400 που μου έδωσε ο Χρήστος, η ρευστότητα της είναι περισσότερη απο PG και λιγότερη απο VG (ανέρωτη). Bέβαια είναι έτοιμη οποτε δεν ξέρω κατά πόσο είναι νερωμένη.

ΕΔΙΤ
-------
Ασχετο αλλά το αναφέρω για να ξέρουν οι επόμενοι
Αγόρασα 300 + 30 ml + 8ml  απο e-cig.com (3 μπουκαλάκια). Παραξενεύτηκα που αντι 24$ shipping μου χρέωνε πάνω απο 40$. Χρησιμοποίησα το live chat όπου ο υπάλληλος με πληροφόρησε ότι ένα μπουκαλάκι 300ml χρεώνεται 450gr (βάρος συσκευασίας) και ένα 30ml = 50γρ. Οπότε αφαίρεσα το 3ο μπουκαλάκι κι έτσι έπεσα στα 24$ που είναι η χρέωση για το  πρώτο μισό κιλό για Ελλάδα.
Eιμαι στο site γυρω στα 45 λεπτα κ προσπαθω να πληρωσω  :wall: :wall: :wall: το πιστευεις αυτο? εγω παραγγειλα πολλα κ διαφορα κ γυρω στα 400 ml σε υγρα  :hmmm: ομως δεν ξερω αν κανω καλα αλλα ειδα οτι οι τιμες ειναι πολυ καλες . Ευχομαι μεχρι να ερθω στην Ελλαδα να τα εχουν παραδωσει κ να μην εχω κανενα προβλημα με το τελωνειο ?????

• **
  • 407
« Απάντηση #41 στις: Μαΐου 28, 2011, 13:07 »
Ευχομαι μεχρι να ερθω στην Ελλαδα να τα εχουν παραδωσει κ να μην εχω κανενα προβλημα με το τελωνειο ?????
Δεν θα έχεις, στο πακέτο εξωτερικά βάζουν διάφανη ζελατίνα που περιέχει πιστοποιητικό για την ασφάλεια της μεταφοράς υγρών για κάθε περίεργο τελώνη.

• 1508
« Απάντηση #42 στις: Μαΐου 28, 2011, 13:12 »
Δεν θα έχεις, στο πακέτο εξωτερικά βάζουν διάφανη ζελατίνα που περιέχει πιστοποιητικό για την ασφάλεια της μεταφοράς υγρών για κάθε περίεργο τελώνη.
παραγγγειλα υγρα με PG 4000 Eυχομαι να μην εκανα βλακεια? παντος τι λεω παραγγειλα? ψεματα!! Αφου ακομα περιμενω να δω ποτε θα ανοιξει το λινκ για να πληρωσωωωωω τα νευρα σου σπανε εκει!!!!  :wall: :wall: :wall: :wall:

• 1508
« Απάντηση #43 στις: Μαΐου 28, 2011, 14:35 »
Εαν θελετε τωρα να το πιστεψετε καταφερα μετα απο τοσες ωρες κ παραγγειλα!!!  :wall: :wall: απο τα 165 $ συνολο κ με την αποστολη για Ελλαδα  μου βηγκε στα 211 $ νομιζω οτι ειναι καλα γιατι παραγγειλα ατμοποιητες   8) μπαταριες ενα σταρτερ κιτ εναν κωνο εναν φορτιστη κ 450 ml υγρα!!!!! Το πρωτο κακο που βρικα στο site ειναι το παγωμα που κανει οταν πας να πληρωσεις!!! :o :o  Μπορεις να πληρωσεις μονο με paypal ειτε με visa!!!!!

Αποσυνδεδεμένος djakisnikolaidis

• **
  • 278
« Απάντηση #44 στις: Μαΐου 28, 2011, 15:53 »
τις μπαταριες τις εχει ακριβα τα υπολοιπα ομως οκ

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360505 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1044 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114422 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450880 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375567 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328567 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1099 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6477 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15348 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29421 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 100010 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F