Στο manual στο κεφαλαιο φορτιση,δεν αναφερει τιποτα για εξωτερικους ,οπως σε manual αλλων mod, ουτε καν σαν συσταση.
Το μονο που γραφει,ειναι συνδεστε τον φορτιστη της vaporesso(πολυ κοντο καλωδιο ρε παιδι μου) στη θυρα usb και θα φορτισετε πολυ γρηγορα(οντως) με 2Α.
Προσωπικα δεν εχω σκοπο να ξανασχοληθω με εξωτερικους φορτιστες,ηταν και ενας λογος που παροπλισα τον Aegis,ο αλλος ηταν το βαρος του. Δεν το θεωρω πρακτικο,μου εχει κολλησει πως δεν ειναι και ασφαλες,να μετακινεις τις μπαταριες. Ενας λογος που πηγα στο Αrmour pro ηταν αυτος.
Για να επανερθω στο modακι,πραγματικα παιδια ειναι πολυ καλο. Στις μεσαιας τιμης επιλογες,για μονομπαταρο,ειναι must προταση,οχι ομως για νεοεισερχομενους,αφου το μενου ειναι περιπλοκο. Ο μονος προβληματισμος ειναι η αντοχη του. Δεν υπαρχει fire batton και ολα γινονται απο την led οθονη. Δεν ειμαι σιγουρος πως αυτη θα επιβιωσει αθραυστη απο τα αναποφευκτα πεσιματα.
Στις επιλογες τροφοδοσιας,η νορμαλ ειναι αψογη, αν και δεν υπαρχουν τεραστιες διαφορες με τις αλλες δυο. Και στην hard εκδοχη,δεν γινονται τα ρευματα ιδιαιτερα αγρια,απλα εχεις λιγο μεγαλυτερο χτυπημα. Εκανα και κατι πειραματακια με προοδευτικη αυξομειωση της τζουρας,ομως αυτα ειναι για πολυ λεπτολογους. Ετσι ξαναγυρισα στο normal.