Τι να πω.. Μάλλον τράβηξα τον πρώτο λαχνό πάλι.. Μιλάμε για πολύ τρίξιμο! Ελπίζω αν όλα πάνε καλά και πάρω στα χέρια μου την καινούργια να είναι όλα καλά.. Αναμένω λοιπόν..
Απλά για ενημέρωση. Από τη στιγμή που μου έστειλαν το μεηλ η καινούρια συσκευή ήρθε στα χέρια μου 17 μέρες μετά!! Πολύ νωρίτερα απ ότι μου είχαν πει δηλ. (θα την έστελναν μέσα σε 1 εβδομάδα και μετά θα έκανε 20 μέρες μέχρι να έρθει). Και ενώ είχαν όλα τα στοιχεία για τη συσκευή, αυτοί μου έστειλαν
ολόκληρο το κιτ μαζί με μία επιστολή στην οποία μου ζητούσαν συνεχώς συγχώρεση..

Σε αυτό το κομμάτι οφείλω να ομολογήσω ότι είναι κύριοι! Πραγματικά! Αλλά! Στο θέμα μας τζίφος... Μια από τα ίδια και η καινούρια.. Και στο θέμα του delay (ελαφρώς καλύτερα αλλά ακόμα υπάρχει) και απ ότι φαίνεται (όχι ακόμα αλλά έχω παρόμοιες ενδείξεις) και στο θέμα ποιότητας/κατασκευής του κουμπιού.. Πλέον το πήρα απόφαση. Εξάλλου το θέμα delay το έχω συνηθίσει και δε με νοιάζει τόσο πολύ πλέον. Αυτό που πραγματικά με εκνευρίζει είναι το τρίξιμο του κουμπιού που εύχομαι στη καινούρια να μην εξελιχθεί όπως τη πρώτη.. Αν και δεν είμαι τόσο αισιόδοξος..
Αυτά!
Υ.Γ.) Όπως και να έχει οφείλω να ξαναπώ ότι η εξυπηρέτηση της Vaporesso ήταν υποδειγματική!!! Αλλά...