Μαρία το έγραψα και πιο πάνω, είμαι πλέον πεπεισμένος πως για το πρόβλημα ευθύνεται το άτμισμα κι όχι άγχος ή αλλοι παράγοντες. Την ώρα που ξυπνάω δεν έχω τέτοια συμπτώματα, αν μείνω πολύ ώρα χωρίς, επίσης δεν έχω. Με πιάνουν μόλις το βάλω στο στόμα μου. Αυτό που δεν μπορώ να βρω είναι το πως με επηρεάζει.
Ναι, σκέτη βάση ατμίζω. Ξεκίνησα να έχω προβλήματα όταν έβαζα νικοτίνη, άρχισα να τη ρίχνω σταδιακά μέχρι που έφτασα στο 0, αλλά δεν βλέπω να έχει αλλάξει κάτι. Αρώματα δεν έβαζα ποτέ.
Τι να πω ίσως να με πειράζουν συγκεκριμένες βάσεις, αλλά να κάθομαι να πειραματίζομαι με βάσεις είναι λίγο δύσκολο.
Για την ώρα προσπαθώ να κάνω σκέτη pg ή σκέτη vg μήπως βρω το πρόβλημα εκεί, αν και δεν νομίζω.
Φίλε μου δεν έχουν καμία λογική τα συμπτώματα που περιγράφεις.
Δεν είναι δυνατόν 3 τζούρες σκέτης VG ή PG χωρίς νικοτίνη και αρώματα να σου προκαλούν ζαλάδες, πονοκέφαλο, βαρύ κεφάλι, ναυτία κλπ.
Η γνώμη μου (εντελώς καλοπροαίρετα και χωρίς καμία διάθεση προσβολής και ειρωνίας) θα ήταν να επισκεφτείς κάποιον έμπειρο νευρολόγο-ψυχίατρο γιατί είναι πολύ πιθανό να είναι ψυχοσωματικά τα αίτια των συμπτωμάτων που βιώνεις.
Είναι καθημερινό το φαινόμενο πολλοί συνάνθρωποι μας να τρέχουν σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων και να κάνουν άπειρες εξετάσεις για κάποιο σωματικό σύμπτωμα που εντέλει οφείλεται σε μια συνήθη στις μέρες μας αγχώδη διαταραχή ή άλλου είδους ψυχικό αίτιο.
Το ζητούμενο, εφόσον συμβαίνει κάτι τέτοιο, είναι να γίνει έγκαιρη και σωστή διάγνωση και το σημαντικότερο να γίνει αποδεκτή η διάγνωση αυτή άπό τον εκάστοτε ασθενή, καθώς για πολλούς, ακόμα και εν έτει 2019, εξακολουθεί να είναι ταμπού οτιδήποτε άπτεται της ψυχικής υγείας.
Όσον αφορά στο τι θυμίζουν τα γραφόμενά σου σε κάποια παιδία πιο πάνω, θα σου εξηγήσω εγω:
Σχετικά πρόσφατα κάποιο (πρώην πλέον) μέλος του φόρουμ έγραφε συνεχώς για προβλήματα παρόμοια με τα δικά σου και το αποτέλεσμα ήταν να μπαναριστεί γιατί είτε τρόλαρε συσηματικά είτε αντιμετώπιζε κάποιου άλλου είδους πρόβλημα, δημιουργώντας φαύλο κύκλο συζητήσεων χωρίς κανένα νόημα και ουσιαστική κατάληξη.
Θέλω να πιστεύω πως η δική σου περίπτωση είναι διαφορετική και εύχομαι να βρεις λύση στο πρόβλημά σου, όπου κι αν οφείλεται αυτό.