Nai Ego σε ευχαριστώ για την απάντησή σου.
Η αλήθεια είναι πως είχα κάνει εξετάσεις τον περασμένο μήνα στο καρδιολογικό του Ευαγγελισμού, λόγω κάποιον ταχυκαρδιών που είχα τότε, αλλά για να είμαι σίγουρος πήγα χθες στα εξ. ιατρεία του ιδίου να δω και νευρολόγο. Οι εξετάσεις και στις δύο περιπτώσεις, όπως το περίμενα, ήταν τέλειες.
Δεν περιμένω να μου πουν κάτι οι γιατροί, όχι γιατί δεν ξέρουν τη δουλειά τους, αλλά πως μπορούν να βοηθήσουν όταν με πειράζει κατι στο άτμισμα ; Μου θυμίζει κάτι εξετάσεις που έκανα μικρότερος, οι γιατροί να επιμένουν πως είμαι υγιέστατος κι απλά έχω κάτι ψυχολογικό (άγχος κλπ), εγώ να νιώθω χάλια, τελικά ανακάλυψα (μόνος μου) πως είχα αλλεργία στον νεσκαφέ. Ευτυχώς που δεν πήρα τα ηρεμιστικά που μου πρότειναν...
Και ναι είμαι σίγουρος πως φταίει το άτμισμα για αυτό, αφού δεν εξηγείται αλλιώς να ξυπνάω μια χαρά και μόλις κάνω δυο τρεις τζούρες να θολώνει το μυαλό μου, να νιώθω μια ζαλάδα, μια κόπωση, βουητό στα αυτιά, ναυτία κλπ.
Σε κάποιο ατμιστικό φόρουμ του εξωτερικού διάβασα πως μπορεί τα χημικά να με πειράζουν στους πνεύμονες κι έτσι να μην οξυγονώνεται καλά ο εγκέφαλος. Μου φάνηκε αρκετά λογικό, αλλά δεν ρώτησα παραπάνω πληροφορίες γιατί δεν με βοηθάνε τα αγγλικά μου. Με έκανε πάντως να σκεφτώ πως ίσως να βοήθαγε μια επίσκεψη σε πνευμονολόγο.
Για αυτόν τον λόγο πιστεύω πως οι απόψεις άλλων ατμιστών (σε συνδυασμό με κάποιο γιατρό βέβαια) που έχουν βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση ίσως να βοηθήσουν περισσότερο, από το να κάθομαι να κάνω τις συνηθισμένες ακτινολογικές/αιματολογικές και να χάνω τον χρόνο μου χωρίς να καταφέρνω τίποτα. Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν το πρόβλημα βρίσκεται κάπου αλλού να ξέρω και σε ποιον γιατρό να απευθυνώ κατευθείαν.
Μόλις μου ήρθε κι ένα πμ από έναν συμφορουμίτη και τον ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές του, παρόλα αυτά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να του απαντήσω (είναι κι αυτό στα πλαίσια ''νέου μέλους'' ή κάνω κάτι λάθος; )Για αυτό για να μην με περάσει για αγενή, απαντάω από εδώ κι ελπίζω να το δει.Να ενημερώσω πως δεν βάζω καθόλου νικοτίνη, ούτε και άρωμα και τα υγρά τα φτιάχνω μόνος μου 50/50, οπότε λίγο δύσκολα να με πείραξε κάποιο συγκεκριμένο υγρό. Επίσης ατμίζω στα 10w, με 3ml περίπου την ημέρα κατανάλωση. Δεν θα το λεγα και πολύ.Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων <--Click