Λοιπόν, πρώτα απ'όλα φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα και θα δοκίμαζα. Πάει αυτό.
Αυτό που μου κάνει μεγαλύτερη εντύπωση είναι οτι μιλάει ο δημιουργός για υγρά που περιέχουν ΝΕΤ αρώματα. Σε κάποια όχι αλλά και εκεί γίνεται λόγος για 'αρωματικά καπνά'. Δεν θα μου φαινόταν περιέργο αν όλα τελικά περιέχουν NET και αυτό το τσικ είναι που ξεχωρίζει το DIY απο το snv. Μπορεί και όχι, δεν είναι καμμιά γνώμη που την κρατάω πολύ βαριά. Αν όχι, όχι.
Όπως και να χει κάποια έχουν ΝΕΤ. Σε αυτά που έχουν η αναφορά είναι πολύ εμφανής και, αν θέλετε, κομμάτι της ιδιαιτερότητας τους έτσι όπως παρουσιάζονται για πώληση. Για παράδειγμα η περιγραφή του captain black, Χρησιμοποιώντας απόσταγμα αληθινού εξωτικού καπνού (ΝΕΤ) σας παρουσιάζουμε το Captain Black. (η έμφαση δική τους).
Σε αυτά που έχουν ΝΕΤ, μιλάμε για αρώματα της Λα Ταμπακιέρα. Μεταξύ μας, τι άλλο? Είναι σίγουρο οτι ο δημιουργός τους είχε την ίδια σκέψη με νομίζω οποιονδήτε έχει διαβάσει για τα αρώματα της Ταμπακιέρας. Ξεχωριστή γεύση, πολύ δυνατά απο μόνα τους, καταστρέφουν αντιστάσεις, αλλά πως θα ήταν να προσθέσεις λίγο απο αυτό σε κάτι άλλο?
Πως νιώθυμε για όλο αυτό? Είναι ένα και το αυτό για μας με οποιοδήποτε άλλο άρωμα? Η ερώτηση είναι γενικότερη, αφορμη για κουβέντα, και όχι τόσο νομική.