Νομίζω ότι αξίζει ένα ξεχωριστό νήμα για τα συγκεκριμένα υγρά ενός εξαιρετικού Έλληνα μίξερ.Η σειρά όπως οι περισσότεροι θα έχουν δει,αποτελείται από 6 snv που είναι καπνικα και ημικαπνικα.Προσωπικα έχω ήδη στην άκρη να ετοιμάζονται το royal smoke κι ένα red skin.Το πρώτο red skin ήδη συμπλήρωσε το δεκαήμερο που δίνει ως ελάχιστο χρόνο ωρίμανσης ο κατασκευαστής.Ξεκινησα στον papillon στο 7ημερο και τώρα γέμισα το πρώτο τανκ στον zest.Θεωρω ότι είναι ότι καλύτερο έχω ατμισει σε ατόφιο καπνικο μετά τα σκέτα ΝΕΤ(Γιατί κι αυτό περιέχει και ΝΕΤ αρώματα).Σε αυτή τη φάση μου βγάζει τη γλυκάδα του Virginia ενώ στο τέλος μένει μια πιπεράτη αίσθηση.Το σίγουρο είναι ότι έχει καταφέρει να μην βγάζει την χημικιλα των τεχνητών αρωμάτων.Πιστεύω ότι θα έχει κι άλλα να δώσει όσο ωριμάζει.
Από τα υπόλοιπα τώρα έχουμε το γνωστό goofy' s που ονομάζεται goofe 's αλλά δεν πρόκειται να πάρω αφού είναι τριμπεκοειδές.Το captain black το οποίο είναι καπνός πίπας και θα το τιμήσω,το old habits το πιό σκληροπυρηνικό καπνικό(το οποίο επίσης θα τιμήσω) και τέλος το lounge το οποίο έχει καρύδα που δεν μου αρέσει.
Να και το πώς περιγράφει ο ίδιος ο Βλαδίμηρος Σταφυλίδης τη σειρά του,στο group των vape alchemists στο fb.
[font=system-ui, -apple-system, system-ui, .SFNSText-Regular, sans-serif]1.Goofe'juice
Η γνωστή συνταγή στη νέα της έκδοση. Διατηρεί τα βασικά χαρακτηριστικά της δημοσιοποιημένης έκδοσης δηλαδή ημικαπνικό τύπου RY4 με άρωμα φυστικοβούτυρου και κρεμώδους φουντουκιού και επιπλεόν έχουν προστεθεί μεταξύ άλλων ζύμες και άλλα καπνικά αρώματα ώστε να δωθεί ακόμη μεγαλύτερη πολυπλοκότητα στο τελικό αποτέλεσμα. Προτεινόμενος χρόνος ωρίμανσης είναι οι 7-10 ημέρες.[/font][/color]
[font=system-ui, -apple-system, system-ui, .SFNSText-Regular, sans-serif]2.Lounge
To συγκεκριμένο άρωμα έχει χαρακτηριστικό άρωμα καρύδας ενώ ακολουθούν σε στρώματα ο καφές και το φουντούκι. Μπορεί να ξεγελάσει με την απαλότητα του αλλά περιέχει χαρμάνι από εξαιρετικά καπνικά αρώματα τα οποία γίνονται αντιληπτά κυρίως ως επίγευση και μετά τις πρώτες εντυπώσεις. Τα παραπάνω πλαισιώνονται με διακριτική ζύμη προσφέροντας στο αποτέλεσμα βάθος και πληρότητα. Όπως και το "Goofe's Juice" είναι ιδανική επιλογή για ολοήμερη χρήση. Προτεινόμενος χρόνος ωρίμανσης είναι οι 7-10 ημέρες.[/font][/color]
[font=system-ui, -apple-system, system-ui, .SFNSText-Regular, sans-serif]3.Royal Smoke
Το τρίτο ημικαπνικό άρωμα της σειράς δανείζεται κάποια στοιχεία από RY4 αρώματα αλλά δίνει ακόμη περισσότερο βάρος στον πολύπλοκο καπνικό χαρακτήρα του. Ξηροί καρποί, καραμέλα και νότες σοκολάτας και καφέ αποτελούν το μη-καπνικό τμήμα του ενώ τα σκούρα αρωματικά καπνικά αρώματα χαρίζουν γήινες και πικάντικές νότες. Πλούσιο και πολύπλοκο αποτέλεσμα που δεν κουράζει και αποτελεί πολύ καλή επιλογή τόσο για ολοήμερο άτμισμα όσο και για ποιο ιδιαίτερες στιγμές. Προτεινόμενος χρόνος ωρίμανσης είναι οι 7-10 ημέρες.[/font][/color]
[font=system-ui, -apple-system, system-ui, .SFNSText-Regular, sans-serif]4.Old Habbits
H δεύτερη της σειράς από τις δημοσιοποιημένες συνταγές μου. Και σε αυτή την περίπτωση διατηρήθηκαν τα βασικά χαρακτηριστικά της συνταγής και προστέθηκαν αρώματα που επεκτείνουν το γευστικό εύρος του αποτελέσματος χωρίς να αλλοιώνεται η μοναδική του ταυτότητα. Καθαρόαιμο καπνικό, ισορροπημένο που αποτέλει τόσο ιδανική επιλογή για τον νεοεισεερχόμενο στο άτμισμα όσο και για όποιον δεν επιθυμεί γλυκά ημικαπνικά. Περιέχει NET αρώματα. Προτεινόμενος χρόνος ωρίμανσης είναι οι 7-10 ημέρες.[/font][/color]
[font=system-ui, -apple-system, system-ui, .SFNSText-Regular, sans-serif]5.Red skin
Είναι ένα γνήσιο και αμιγώς καπνικό άρωμα. Φωτεινά, φρέσκα καπνικά αρώματα τύπου Virginia συνδυασμένα με σκούρα και ζεστά καπνικά Burley συνδυάζονται με spices και χαρίζουν ένα γεμάτο, αρωματικό αποτέλεσμα που χαρακτηρίζεται από παιχνιδίσματα με ξυλώδεις, γήινες και ενίοτε γλυκές νότες. Σπουδαία επιλογή για τους μυημένους στις καπνικές γεύσεις. Περιέχει NET αρώματα. Προτεινόμενος χρόνος ωρίμανσης είναι οι 7-10 ημέρες.[/font][/color]
[font=system-ui, -apple-system, system-ui, .SFNSText-Regular, sans-serif]6.Captain Black
Το πιο αρωματικό της σειράς με έντονο χαρακτήρα αλλά χωρίς να κουράζει. Φλερτάρει με αρώματα που συναντάμε σε καπνούς πίπας αλλά και σε πούρα. Ντελικάτη βανίλια, νότες μελιού, κακάο και υποψία εσπεριδοειδών διανθίζουν ένα πολύπλοκο χαρμάνι σκούρων αρωματικών καπνών πίπας και όχι μόνο. Ισορροπημένο αλλά και ιδιαίτερο, γλυκό αλλά κάποιες στιγμές και λίγο πικρό καθιστά αυτό το άρωμα μια επιλογή για πολύ ιδιαίτερες στιγμές απόλαυσης. Περιέχει NET αρώματα. Προτεινόμενος χρόνος ωρίμανσης είναι οι 7-10 ημέρες.[/font][/color]