Πολύ περιορισμένος ο χρόνος του "διαχειριστή" (θεέ μου βόηθα.. ) γι' αυτό θα πω μόνο δυο πραγματάκια χωρίς να παρέμβω στα τελευταία off topic μηνύματα τα οποία ανήκουν καθαρά στο νήμα του κατασκευαστή. Τα αφήνω όμως επειδή είμαι βέβαιος ότι οι "atmistique" θα τα δουν και εδώ και θα επέμβουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην επίλυση του "προβλήματος" που αναφέρει ο φίλος Zeek. Όσο βέβαια μπορεί να χαρακτηριστεί σαν "πρόβλημα" η αδυναμία δοκιμής ενός ατμοποιητή ασχέτου τιμής και κατηγορίας. Αντιλαμβάνεστε ότι με αυτόν τον χαρακτηρισμό εμείς οι επαρχιώτες κατατασσόμαστε αυτομάτως στους "προβληματικούς" πελάτες αφού η αδυναμία δοκιμής είναι από τη φύση της η περισσότερο πιθανή κατάσταση. Για να μην πω η μοναδική, αφήνω ένα παράθυρο ανοιχτό πάντα.
Απ'την άλλη, υπάρχει δυνατότητα να κάνεις test drive σε οποιοδήποτε τροχοφόρο σκοπεύεις να ξοδέψεις μια περιουσία; Πάμε παρακάτω λοιπόν.
Δέχομαι ότι ο άνθρωπος πέρασε από το κατάστημα του κατασκευαστή με σκοπό να διαθέσει ένα σημαντικό για τα σημερινά δεδομένα ποσό. Ένα παραπάνω λοιπόν το γεγονός ότι μιλάμε για το κατάστημα του ίδιου του δημιουργού κι όχι ενός απλού μεταπωλητή, ας του δώσουμε του ανθρώπου το βήμα να τα πει κι ας δεχτούμε το παράπονό του.
Προσωπικά θεωρώ ότι η "αδυναμία" που παρατηρήθηκε οφείλεται απλά σε ατυχία της στιγμής, το κακό timing, τον ανάδρομο, δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Ας απαντήσει ο ίδιος ο κατασκευαστής, έχει αποδείξει πάμπολλες φορές στο παρελθόν ότι θα κάνει τα πάντα ώστε να σε αφήσει ικανοποιημένο πελάτη, ο κόσμος να έρθει τούμπα. Κι εδώ θα είμαστε να ακούσουμε τα ευχάριστα απ' τον ίδιο τον φίλο Zeek, προσωπική εκτίμηση.
Θα παρακαλούσα να μην επιμείνουμε σε αυτό το ατυχές γεγονός -ελπίζοντας παράλληλα σε άμεση επίλυση του προαναφερθέντος προβλήματος για τον φίλο Zeek- κι ας γυρίσει πάλι το νήμα στα "in" του που δεν είναι άλλα από τα του ίδιου του Eviva. Ευχαριστώ όλους.