[justify]Άλλοι φεύγουν, κι ακόμα περισσότερο, άλλοι έρχονται. Με τον Eviva μου κάπως έτσι τα κανονίσαμε κι εμείς, ήρθαμε για να φύγουμε όπως ακριβώς επιστρέψαμε. Έκανα και το δωράκι μου. Ένα ταπεινό λευκό Teflon μόνο, μ ό ν ο για τον Eviva μου. Στα 14mm μπόι και στα σχετικά σφικτά 4mm του. [/justify]
[justify]Δεν μετρήσαμε ακόμα στα πόσα χιλιόμετρα τερμάτισε κι αυτή η μοναχική μας βόλτα, όμως εμείς κυριολεκτικά τερματίσαμε από αντοχές και κουράγιο, με λίγα λόγια; κλάσαμε, και δεν κολάσαμε κανένα γυναικείο πληθυσμό. Πραγματικά, φρίκη, δυνατές ριπές αέρα, και ασφαλώς κόντρα, η προθυμία μας είχε φτάσει πιο κάτω απ’ τα πετάλια, μουσική δεν είχαμε, οργανωμένοι δεν ήμασταν, ξενυχτισμένοι όμως ήμασταν. Μία ομορφιά. [/justify]
[justify]Παρακάτω, ο Eviva φωτογραφήθηκε θολός και κατάκοπος, η αφεντιά μου ακόμα χειρότερα (και θα έκαιγε την όποια αποτύπωση). Και η ειρωνεία μέσα στην όλη ταλαιπώρια μας; η τελευταία εικόνα. [/justify]
[justify][επιλογή εκτός mtl, χρήση άνω των 24 ωρών, πράγμα σπάνιο για εμάς (και ούτε σκέψη για νέο στήσιμο απόψε). Kanthal 0.4mm, pin κεντρικής στα 2,5mm, 3mm πυρήνας, 5 σπείρες, 0.75Ω, 15 – 16W, πολλά ml καπνικών με ανεβασμένη νικοτίνη (12mg/ml)]. / Τώρα, δεν έχω κουράγιο να φτάσω μέχρι το κρεβάτι, θα σωριαστούμε στα πατώματα. [/justify]