Καλημέρα, έχω το ultem eviva drip tip αλλά ψάχνω κάτι πιο ανοιχτό κατά προτίμηση ultem. Τι προτείνετε?
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
[justify][member=19238]ekotas[/member], καλησπέρα. Εγώ θα έλεγα πως το συγκεκριμένο ultem Eviva είναι για συγκεκριμένη χρήση, για σταθερό mtl άτμισμα. Για κάτι πιο ανοικτό θα πρέπει αναγκαστικά να κάνεις δοκιμές με αντίστοιχα ultem, άνω των 3mm που έχει το συγκεκριμένο επιστόμιο. [/justify]
[member=16029]JoeBarTeam[/member]
To επιστόμιο αυτό ποιό είναι; Ξέρεις εσωτερική διάμετρο σε mm;
[justify][member=22251]knstn[/member], καλησπέρα. Συγγνώμη για την αργοπορημένη μου απάντηση, όμως δεν έχω κάτσει καθόλου. Το επιστόμιο στις προηγούμενες εικόνες είναι το
Billetip, κι αυτό από Atmistique. Σφικτό επιστόμιο από SS316L, και εσωτερικά είναι στα 3mm. Ύψος στα 20mm, με κωνική είσοδο στη βάση του στα 6mm ενώ στην κορυφή του έχει εξίσου κωνική είσοδο στα 4mm. Εξαιρετικός σχεδιασμός για τα δικά μου γούστα, (θα επιλέξω οπωσδήποτε και δεύτερο).[/justify]
[justify]
Χαιρετώ την παρέα.
Καθώς έχει μπει ζήτηση για λίγο καιρό μπας και.... ...,θα προχωρήσω και εγώ στην αγορά του για δεύτερη
φορά(χαλάλι του),γιατί με τον πρώτο έζησα απίστευτες συγκινήσεις .
Θα ήθελα όμως να μου λύσετε 1-2 απορίες γιατί τώρα είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα.
1)Αν και διάβασα μερικές σελίδες δεν μπόρεσα να καταλάβω καλά την αίσθηση του αέρα του.
Δηλαδή εγώ που είμαι με καθημερινούς άτμο cloud,armed και πρόσφατα hastur,θα καλυφτώ με αυτήν την
''σφιχτή''- βελούδινη-πυκνή ποσότητα ατμού που έχω συνηθίσει,καθώς ναι μεν έχει τα πιν,αλλά δεν υπάρχει πλέον δαχτυλίδι ρύθμισης?
2)Κανονικό μέγεθος ή jojo kit?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,αλλά άμα δεν τον έχεις δει καν από κοντά(όχι να τον δοκιμάσεις),είναι λίγο
δύσκολα τα πράγματα....Όχι ότι δεν θα τον πάρω...αλλά να ξέρω ρε παιδί μου ...
[/justify]
[justify][member=12432]rexakos[/member], καλησπέρα. Δεν θα πω κάτι, απλώς συμφωνώ απόλυτα με τον paloukaros. / Για τα παρακάτω που αναφέρεις, (δυνατότητα/ύπαρξη δακτυλιδιού εισαγωγής αέρα για πιο κλασικό mtl), η αφεντιά μου θα έλεγε να μην σε προβληματίζει αυτό, εξάλλου ο v2 δεν είναι συνέχεια του v1, έχει ξεκάθαρα άλλο χαρακτήρα, ναι μεν είναι Eviva, όμως εδώ δεν αναζητάμε τον ειδικό χαρακτήρα του v1, είναι πιστεύω λάθος. Κάνω ωραιότατες τσιγαρίσιες τζούρες, όμως δεν είναι ο v1. / Ο αγαπητός Σταύρος 63, έχει κι αυτός απόλυτο δίκιο, όμως αν ρωτήσουμε τι οπλισμό διαθέτει, θα δεις πως δεν κάνει τυχαίο άτμισμα, γνωρίζει δηλ. άριστα περί κορυφαίου mtl ατμίσματος, γι’ αυτό δεν θα έλεγε όχι στην ύπαρξη ενός δαχτυλιδιού.
[/justify]
[justify]
Ο κάθε κατασκευαστής δίνει τη δική του φιλοσοφία στους ατμοποιητές του.
Βεβαίως και δεν αντικαθιστά ο eviva2 τον phenomenon, άλλα προτερήματα ο ένας και άλλα ο άλλος.
Συνολικά όμως είναι τοπ υλοποίηση ο eviva 2 και αρκετά πιο ευκολόχρηστος από τον phenomenon.
Εννοείται φυσικά ότι δεν θα αφήσω τον phenomenon στην άκρη, απλά βρήκα ακόμα ένα καλό ατμοποιητή για allday.
[/justify]
[justify][member=12562]thenetpoet[/member], ναι ναι, έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα, πιο πολύ τα έγραψα για να τα ξεκαθαρίσω εγώ μέσα μου, πως δηλαδή ο v2 είναι εκπληκτικός ως επισκευάσιμος σε όλα του, [ιδανικοί οι συνδυασμοί του, άριστος ως καθημερινό ποιοτικότατο άτμισμα, γεύση, χτύπημα, ντουμάνι, ανάλυση, μίνιμαλ κατάσταση σε όλες του τις γραμμές, (δηλ. κλασικός Eviva), λίγα κομμάτια, εύκολη χρήση, κορυφαία απόδοση, και και και. Τα ξέρεις τα ξέρω, και τζάμπα γράφω].
Click-->Έγινε συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων<--Click Καλημερα σας, εσεις που εχετε δοκιμασει τη νεα βαση με jojo καμπανα, παλια καμπανα, νεα καμπανα σε εναν υποψηφιο αγοραστη ποιον συνδυασμο καμπανας drip tip θα προτεινατε?
[member=13598]lemon78[/member], καλησπέρα. Προσωπικά δεν έχω συγκεκριμένη απάντηση, όλα τα σχετικά του μέρη λειτουργούν εξαιρετικά, κανένα δεν είναι λιγότερο καλό, οι συνδυασμοί τους είναι ιδανικοί σε κάθε περίπτωση, ειλικρινά, ό,τι κι αν επιλέξεις, (βέβαια, το ιδανικό είναι αν υπάρχει η δυνατότητα να δοκιμάσεις πριν την οποιαδήποτε επιλογή). / π.χ., εχθές προχθές, έπαιζα με τις επιλογές μου κι έφτασα σε: v2, JoJo kit, pin 2mm, και το μαύρο επιστόμιο του Nautilus 2.[/size][/justify]