[justify][member=20177]bonhamas[/member], καλησπέρα και πάντα καλοάτμιστος. Πιστεύω πως ο v4 θα μας δώσει πολλά ακόμα. Γι’ αυτό που λες, για άνοιγμα ντεκ όταν είναι γεμάτο. Μπορείς να ανοίξεις, τουλάχιστον εγώ το έκανα με τον ίδιο τρόπο που ανοίγω έναν Cloud. / Τα δε σπειρώματα της καμπάνας είναι από τα πιο βούτυρα, άριστη κύλιση. / Πάντως, προσωπικά πάντα, αυτό που θέλω να δω σε συχνή χρήση, είναι το αν θα έρθουν φθορές στο ultem από το άνοιξε-κλείσε στο άνω μέρος. Θα δούμε. [/justify]
[justify][member=13069]THED[/member], καλησπέρα. Για το χτύπημα, το λέει χαρακτηριστικά ο κατασκευαστής μέσα στη συνέντευξη (στο πιο πίσω βίντεο), το αναφέρουμε κι εμείς παραπάνω. Ασφαλώς όμως, πρέπει να το διαπιστώσουμε επάνω στη χρήση και στις όποιες επιλογές μας σε στησίματα. Προσωπικά, το είδα κι εγώ το παραπάνω χτύπημα, όμως όχι σε όλες μου τις επιλογές, μπορώ δηλαδή να σβήσω αρκετά αυτό το χαρακτηριστικό από τον v4. / Εγώ είμαι ακόμα πολύ ενθουσιασμένος και με μεγάλη όρεξη, (κυριολεκτικά, νιώθω πως έχω χάσει πολλά πολλά επεισόδια, και προσπαθώ να κερδίσω ό,τι μπορώ από αυτόν). [/justify]