Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

405 επισκέπτες, 5 χρήστες
saltcity, Tem, thanos1071, infierno, manoslykos

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: GG Tilemahos Armed Eagle  (Αναγνώστηκε 40532 φορές)

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Αθήνα
  • Φύλο: Άντρας
    • cpbaroqueTheBlog
Απ: GG Tilemahos Armed Eagle
« Απάντηση #150 στις: Απρ 19, 2018, 11:59 »

2000 γεύσεις; Απίστευτο! Εγώ με το ζόρι καταλαβαίνω πέντε. Γλυκό, πικρό, ξινό, αλμυρό και πιτόγυρο. Πάω στοματολόγο. Στον γυρισμό θα πάρω κι έναν ΤΑΕ... :yes:

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• Γιώργος
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
« Απάντηση #151 στις: Απρ 19, 2018, 12:26 »
Τώρα αν με αυτά τα δεδομένα πιστεύετε ότι μπορεί κάποιος να μιλήσει αντικειμενικά...
Μόνο που αυτά τα δεδομένα που παρέθεσες υπάρχουν, σχεδόν κάθε φορά, με οποιοδήποτε ατμοποιητή κι αν ατμίσει το ίδιο άτομο. Δεν εμφανίζονται μερικά με τον έναν, μερικά άλλα με τον άλλον κ.ο.κ. Οπότε η υποκειμενική, φυσικά, γνώμη του καθενός είναι αντικειμενική για τον ίδιο, εκτός κι αν παίρνει καλύτερη γεύση από τον Χ, αλλά γράφει ότι την καλύτερη την έχει ο Υ, επειδή είναι fanboy του Υ.
Στατιστικά λοιπόν όταν μαζεύονται πολλές υποκειμενικές γνώμες, ατμιστών που κατέχουν από βαμβάκωμα :hehe:, οι οποίες τοποθετούν τον εκάστοτε ατμοποιητή ψηλά ή χαμηλά στην ιεραρχία της γεύσης, διαμορφώνεται μια κλίμακα στην οποία οι τηλεμαχοι βρίσκονται σε χαμηλά σκαλιά. Εγώ αυτό καταλαβαίνω τουλάχιστον. Από 'κει και πέρα όποιος τη βρίσκει με τη γεύση του Τηλέμαχου ή οποιουδήποτε άλλου, μπράβο του και με γεια του, δεν μεμφόμαστε κανέναν για το γούστο του.
Όπως λέει κι ένα φιλαράκι, η γεύση στον ατμοποιητή είναι όπως το γούστο στις γυναίκες, άλλος γουστάρει ψηλές, άλλος κοντές, άλλος χοντρές κι άλλος αδύνατες.

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Κέρκυρα
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #152 στις: Απρ 19, 2018, 13:27 »
Δεν υπάρχουν χοντρές γυναίκες. Μόνο μπαμπάτσικες!

(καρφώθηκα, ε?)

Αποσυνδεδεμένος paloukaros

• Κ|Α|R|Χ|Α|R|I|A|S|
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ΠΙΤΣΟΥΝΙ city
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
« Απάντηση #153 στις: Απρ 19, 2018, 13:30 »
...Μόνο άντρες που δεν πίνουν βασικά υπάρχουν :laugh1:

2000 γεύσεις; Απίστευτο! Εγώ με το ζόρι καταλαβαίνω πέντε. Γλυκό, πικρό, ξινό, αλμυρό και πιτόγυρο. Πάω στοματολόγο. Στον γυρισμό θα πάρω κι έναν ΤΑΕ... :yes:
Το ξερα οτι αυτό που λένε κάποιοι  Umami και προσπαθούν να το περιγράψουν είναι τελικά το πιτόγυρο :yes:

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• Φουγαροκαραβάνα
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
« Απάντηση #154 στις: Απρ 19, 2018, 13:32 »
Δεν υπάρχουν χοντρές γυναίκες. Μόνο μπαμπάτσικες! (καρφώθηκα, ε?)

Οι προσωπικες προτιμησεις δεν εμπιπτουν σε λογοκρισια  ;)

Αποσυνδεδεμένος billythekid

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ΤΡΙΚΑΛΑ
« Απάντηση #155 στις: Απρ 19, 2018, 14:32 »
Ο Μπαρόκος παρακαλώ να περάσει από τα Τρικαλα να τον κεράσω τσίπουρα με σούπερ μεζέδες και μετά να τον βάλω να δοκιμάσει τον ΤΑΕ, είμαι σίγουρος ότι θα νομίσει ότι του έδωσα Unfollow.  :laugh1: :laugh1:
O TAE δεν ταιριάζει με Donuts,.....Τέλος  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος redortho

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Νέα Σμύρνη
« Απάντηση #156 στις: Απρ 19, 2018, 22:05 »
[member=13664]Ribot[/member]

Μια απάντηση και το σταματάω γιατί εν πολλοίς συμφωνούμε. Να διευκρινίσω ότι την παρουσίαση δεν την έκανα ως FanBoy αλλά γιατί τα παίρνω χοντρά από τον ΙΜΕΟ  :tongue_smilie: 

Η στατιστική λέει ότι έχεις προαποφασίσει να πει, απλά χρειάζονται τα κατάλληλα ερωτήματα. Το να λένε κάτι οι περισσότεροι δεν σημαίνει κατ' ανάγκη ότι έχουν δίκιο. Η κοινή γνώμη διαμορφώνεται και καθοδηγείται.

Στους πολλούς ατμοποιητές που έχω και τους περισσότερους που έχουν περάσει από τα χέρια μου τους έχω αξιολογήσει με τα δικά μου γούστα με βάση την απόδοση σε συγκεκριμένα υγρά ο καθένας.

Επειδή λοιπόν και τα υγρά είναι κάτι χιλιάδες, μαζί με τα διαφορετικά στησίματα και το είδος του ατμίσματος που κάνει ο καθένας, για να υπάρξει επαναληψιμότητα στις δοκιμές και εξαγωγή ασφαλούς συμπεράσματος πρέπει να είναι ο ίδιος ατμοποιητής με το ίδιο στήσιμο, το ίδιο υγρό, το ίδιο mod και τον ίδιο τρόπο ατμίσματος και αν είναι δυνατό στον ίδιο χώρο. Αν τεθεί αυτό ως προϋπόθεση στην όποια στατιστική μελέτη, το δείγμα πρέπει να είναι τεράστιο σε σημείο που μπορεί να αναιρεί το νόημα της στατιστικής έρευνας.

Από κει και πέρα το να λέω ότι για μένα (και όχι κατά τη γνώμη μου, είναι άλλο πράγμα αυτό) στον Α ατμοποιητή το Χ υγρό αποδίδεται καλύτερα απ' ότι στον Β ατμοποιητή είναι θεμιτό και χρήσιμο για να ενημερώσει άλλους και πιθανά να το δοκιμάσουν. Μέχρι εκεί όμως  :D

Αποσυνδεδεμένος stavraetos

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: rodos-patra
  • καυφανοπροβατακιας
« Απάντηση #157 στις: Απρ 19, 2018, 22:55 »
++++1.000.000 λαικς σε ολους οσους γραφουν για το θεμα γευσης...για να μην το τραβαμε χωρις λογ0 γιατι η γευση που θελω εγω να εχω στο στομα μου διαφερει απο αυτη που θελει  περιπτερας ...θα παραθεσω κατι που μου συνεβη μεσα στο πασχα...
αποφασισα να αλλαξω ντριπ τιπ σε ατμο που ατμιζω αρκετο διαστημα και σε αυτον βαζω συγκεκριμενο υγρο...ιδια οπη ιδιο μεγεθος ντριπ τιπ διαφορετικο υλικο κατασκευης ομως...μαρεσε και το πηρα και μπραβο μου :idiot1:!ελα ομως που επι δυο εβδομαδες συνεχεια δεν μου εδινε την γευση που παιρνω καιρο...αρχιζα να του αλλαζω στησιματα κατα ριπας ,σαπουνισματα κτλπ και μπουρου μπουρου...ετυχε να βαλω το παλιο ντριπ τιπ και βουαλα....επανήλθα και ησύχασα!!!!!
οταν λοιπον ενα απλο τριπ τιπ μπορει να σου τροποποιησει την γευση ,τοτε το στησιμο γενικα το βαμβακωμα κτλπ μπορουν να κανουν ακομα περισσοτερα....οποτε για θεμα γευσης ειναι λιγο ασκοπο να συζηταμε...ισως τους τροπους που μπορουμε να βελτιωσουμε γευστικα εναν ατμο (βαμβακια ,αντισταση ποιοτητα συρματος,ντριπ τιπ-@@@μενο)θα ηταν ποιο ευστοχο!

Αποσυνδεδεμένος ringo2009

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #158 στις: Απρ 20, 2018, 09:29 »
Καλημέρα

Από αέρα πως είναι; Μπορεί κανείς να κάνει σύγκριση με Kayfun Prime;(το ιδιο ρώτησα και στο thread του Armed αλλά δεν ξέρω αν έχουν διαφορά)

Αποσυνδεδεμένος Αποστολης

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: αθηνα
« Απάντηση #159 στις: Απρ 20, 2018, 10:41 »
Φίλε μου έχεις ότι τζούρα επιθυμείς.Για όλα τα γούστα.Γίνεται πιο σφιχτός κ πιο αεράτος από prime.
Εμένα προσωπικά η τζούρα του μ αρέσει περισσότερο από του προαναφερθέντος.Είναι πιο γεμάτη,αθόρυβη και πιο smooth.
Από τους ατμοποιητές του Imeo εκείνος που έχει περίπου ίδια τζούρα με τον prime στο 1 mm είναι η πηνελόπη V3 με mouthpiece drip tip καμπάνα και το επιστόμιο του V2 plus to λευκό.Από τις καλύτερες τσιγαρίσιες τζούρες που έχω πάρει.Στην κάνω την σύγκριση διότι ο tae είναι παραμετροποιήσιμος ενώ η πηνελόπη είναι στάνταρ κεντρική εισαγωγή αέρα ίδια με του prime.Επομένως στον prime στο 1 mm πήρα ότι μου έδινε η πηνελόπη πριν 4 χρόνια.(εκτός γεύσης)
Συγνώμη για το "offtopic".Απλά έτσι για την ιστορία.

Αποσυνδεδεμένος ringo2009

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #160 στις: Απρ 20, 2018, 12:33 »
Οκ ευχαριστώ για την πληροφορία!

Αποσυνδεδεμένος kostasfender

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #161 στις: Μαΐ 05, 2018, 23:20 »
Καλησπέρα σας. Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω ανταλλακτικό τζαμάκι για τον ΤΑΕ τον 25άρη στη Θεσσαλονίκη; Επίσης (αν δεν βρω άμεσα) υπάρχει κάποιο τζαμάκι άλλου ατμοποιητή που να ταιριάζει;

Αποσυνδεδεμένος redortho

• Φουγαροκαραβάνα
« Απάντηση #162 στις: Μαΐ 06, 2018, 10:53 »
Λογικά όχι, αφού αποκλειστικότητα έχει η FabVape και απ' ότι βλέπω είναι διαθέσιμο. Αν το παραγγείλεις σήμερα, Τρίτη θα το έχεις.

Αποσυνδεδεμένος eckotek

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Καλαμαριά
  • MAKE LOVE NOT WAR
« Απάντηση #163 στις: Μαΐ 06, 2018, 11:01 »
Πάρε τηλ στο e-smokers ειναι ο πωλητής στη Θεσσαλονίκη και εγώ από εκεί τον πήρα. 2310261555

Αποσυνδεδεμένος redortho

• Φουγαροκαραβάνα
« Απάντηση #164 στις: Μαΐ 06, 2018, 11:03 »
Όχι ρε γμτ και ήμουν Θεσσαλονίκη τις προάλλες και ήθελα επειγόντως κάτι  :wall:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1337 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 258899 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 717967 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374026 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389318 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263084 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 680519 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 689 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1325 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22287 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2371 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 887742 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.