vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

478 επισκέπτες, 3 χρήστες
PsykieG, Tem, manoslykos

GG Tilemahos Armed Eagle

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 3695
  • Φύλο: Άντρας
    • cpbaroqueTheBlog
Απ: GG Tilemahos Armed Eagle
« Απάντηση #150 στις: Απριλίου 19, 2018, 11:59 »

2000 γεύσεις; Απίστευτο! Εγώ με το ζόρι καταλαβαίνω πέντε. Γλυκό, πικρό, ξινό, αλμυρό και πιτόγυρο. Πάω στοματολόγο. Στον γυρισμό θα πάρω κι έναν ΤΑΕ... :yes:

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• 4118
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
« Απάντηση #151 στις: Απριλίου 19, 2018, 12:26 »
Τώρα αν με αυτά τα δεδομένα πιστεύετε ότι μπορεί κάποιος να μιλήσει αντικειμενικά...
Μόνο που αυτά τα δεδομένα που παρέθεσες υπάρχουν, σχεδόν κάθε φορά, με οποιοδήποτε ατμοποιητή κι αν ατμίσει το ίδιο άτομο. Δεν εμφανίζονται μερικά με τον έναν, μερικά άλλα με τον άλλον κ.ο.κ. Οπότε η υποκειμενική, φυσικά, γνώμη του καθενός είναι αντικειμενική για τον ίδιο, εκτός κι αν παίρνει καλύτερη γεύση από τον Χ, αλλά γράφει ότι την καλύτερη την έχει ο Υ, επειδή είναι fanboy του Υ.
Στατιστικά λοιπόν όταν μαζεύονται πολλές υποκειμενικές γνώμες, ατμιστών που κατέχουν από βαμβάκωμα :hehe:, οι οποίες τοποθετούν τον εκάστοτε ατμοποιητή ψηλά ή χαμηλά στην ιεραρχία της γεύσης, διαμορφώνεται μια κλίμακα στην οποία οι τηλεμαχοι βρίσκονται σε χαμηλά σκαλιά. Εγώ αυτό καταλαβαίνω τουλάχιστον. Από 'κει και πέρα όποιος τη βρίσκει με τη γεύση του Τηλέμαχου ή οποιουδήποτε άλλου, μπράβο του και με γεια του, δεν μεμφόμαστε κανέναν για το γούστο του.
Όπως λέει κι ένα φιλαράκι, η γεύση στον ατμοποιητή είναι όπως το γούστο στις γυναίκες, άλλος γουστάρει ψηλές, άλλος κοντές, άλλος χοντρές κι άλλος αδύνατες.

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #152 στις: Απριλίου 19, 2018, 13:27 »
Δεν υπάρχουν χοντρές γυναίκες. Μόνο μπαμπάτσικες!

(καρφώθηκα, ε?)

Αποσυνδεδεμένος paloukaros

• 5211
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
« Απάντηση #153 στις: Απριλίου 19, 2018, 13:30 »
...Μόνο άντρες που δεν πίνουν βασικά υπάρχουν :laugh1:

2000 γεύσεις; Απίστευτο! Εγώ με το ζόρι καταλαβαίνω πέντε. Γλυκό, πικρό, ξινό, αλμυρό και πιτόγυρο. Πάω στοματολόγο. Στον γυρισμό θα πάρω κι έναν ΤΑΕ... :yes:
Το ξερα οτι αυτό που λένε κάποιοι  Umami και προσπαθούν να το περιγράψουν είναι τελικά το πιτόγυρο :yes:

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3449
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
« Απάντηση #154 στις: Απριλίου 19, 2018, 13:32 »
Δεν υπάρχουν χοντρές γυναίκες. Μόνο μπαμπάτσικες! (καρφώθηκα, ε?)

Οι προσωπικες προτιμησεις δεν εμπιπτουν σε λογοκρισια  ;)

Αποσυνδεδεμένος billythekid

• 2386
« Απάντηση #155 στις: Απριλίου 19, 2018, 14:32 »
Ο Μπαρόκος παρακαλώ να περάσει από τα Τρικαλα να τον κεράσω τσίπουρα με σούπερ μεζέδες και μετά να τον βάλω να δοκιμάσει τον ΤΑΕ, είμαι σίγουρος ότι θα νομίσει ότι του έδωσα Unfollow.  :laugh1: :laugh1:
O TAE δεν ταιριάζει με Donuts,.....Τέλος  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος redortho

• 1784
« Απάντηση #156 στις: Απριλίου 19, 2018, 22:05 »
[member=13664]Ribot[/member]

Μια απάντηση και το σταματάω γιατί εν πολλοίς συμφωνούμε. Να διευκρινίσω ότι την παρουσίαση δεν την έκανα ως FanBoy αλλά γιατί τα παίρνω χοντρά από τον ΙΜΕΟ  :tongue_smilie: 

Η στατιστική λέει ότι έχεις προαποφασίσει να πει, απλά χρειάζονται τα κατάλληλα ερωτήματα. Το να λένε κάτι οι περισσότεροι δεν σημαίνει κατ' ανάγκη ότι έχουν δίκιο. Η κοινή γνώμη διαμορφώνεται και καθοδηγείται.

Στους πολλούς ατμοποιητές που έχω και τους περισσότερους που έχουν περάσει από τα χέρια μου τους έχω αξιολογήσει με τα δικά μου γούστα με βάση την απόδοση σε συγκεκριμένα υγρά ο καθένας.

Επειδή λοιπόν και τα υγρά είναι κάτι χιλιάδες, μαζί με τα διαφορετικά στησίματα και το είδος του ατμίσματος που κάνει ο καθένας, για να υπάρξει επαναληψιμότητα στις δοκιμές και εξαγωγή ασφαλούς συμπεράσματος πρέπει να είναι ο ίδιος ατμοποιητής με το ίδιο στήσιμο, το ίδιο υγρό, το ίδιο mod και τον ίδιο τρόπο ατμίσματος και αν είναι δυνατό στον ίδιο χώρο. Αν τεθεί αυτό ως προϋπόθεση στην όποια στατιστική μελέτη, το δείγμα πρέπει να είναι τεράστιο σε σημείο που μπορεί να αναιρεί το νόημα της στατιστικής έρευνας.

Από κει και πέρα το να λέω ότι για μένα (και όχι κατά τη γνώμη μου, είναι άλλο πράγμα αυτό) στον Α ατμοποιητή το Χ υγρό αποδίδεται καλύτερα απ' ότι στον Β ατμοποιητή είναι θεμιτό και χρήσιμο για να ενημερώσει άλλους και πιθανά να το δοκιμάσουν. Μέχρι εκεί όμως  :D

Αποσυνδεδεμένος stavraetos

• **
  • 387
  • καυφανοπροβατακιας
« Απάντηση #157 στις: Απριλίου 19, 2018, 22:55 »
++++1.000.000 λαικς σε ολους οσους γραφουν για το θεμα γευσης...για να μην το τραβαμε χωρις λογ0 γιατι η γευση που θελω εγω να εχω στο στομα μου διαφερει απο αυτη που θελει  περιπτερας ...θα παραθεσω κατι που μου συνεβη μεσα στο πασχα...
αποφασισα να αλλαξω ντριπ τιπ σε ατμο που ατμιζω αρκετο διαστημα και σε αυτον βαζω συγκεκριμενο υγρο...ιδια οπη ιδιο μεγεθος ντριπ τιπ διαφορετικο υλικο κατασκευης ομως...μαρεσε και το πηρα και μπραβο μου :idiot1:!ελα ομως που επι δυο εβδομαδες συνεχεια δεν μου εδινε την γευση που παιρνω καιρο...αρχιζα να του αλλαζω στησιματα κατα ριπας ,σαπουνισματα κτλπ και μπουρου μπουρου...ετυχε να βαλω το παλιο ντριπ τιπ και βουαλα....επανήλθα και ησύχασα!!!!!
οταν λοιπον ενα απλο τριπ τιπ μπορει να σου τροποποιησει την γευση ,τοτε το στησιμο γενικα το βαμβακωμα κτλπ μπορουν να κανουν ακομα περισσοτερα....οποτε για θεμα γευσης ειναι λιγο ασκοπο να συζηταμε...ισως τους τροπους που μπορουμε να βελτιωσουμε γευστικα εναν ατμο (βαμβακια ,αντισταση ποιοτητα συρματος,ντριπ τιπ-@@@μενο)θα ηταν ποιο ευστοχο!

Αποσυνδεδεμένος ringo2009

• **
  • 165
« Απάντηση #158 στις: Απριλίου 20, 2018, 09:29 »
Καλημέρα

Από αέρα πως είναι; Μπορεί κανείς να κάνει σύγκριση με Kayfun Prime;(το ιδιο ρώτησα και στο thread του Armed αλλά δεν ξέρω αν έχουν διαφορά)

Αποσυνδεδεμένος Αποστολης

• **
  • 399
« Απάντηση #159 στις: Απριλίου 20, 2018, 10:41 »
Φίλε μου έχεις ότι τζούρα επιθυμείς.Για όλα τα γούστα.Γίνεται πιο σφιχτός κ πιο αεράτος από prime.
Εμένα προσωπικά η τζούρα του μ αρέσει περισσότερο από του προαναφερθέντος.Είναι πιο γεμάτη,αθόρυβη και πιο smooth.
Από τους ατμοποιητές του Imeo εκείνος που έχει περίπου ίδια τζούρα με τον prime στο 1 mm είναι η πηνελόπη V3 με mouthpiece drip tip καμπάνα και το επιστόμιο του V2 plus to λευκό.Από τις καλύτερες τσιγαρίσιες τζούρες που έχω πάρει.Στην κάνω την σύγκριση διότι ο tae είναι παραμετροποιήσιμος ενώ η πηνελόπη είναι στάνταρ κεντρική εισαγωγή αέρα ίδια με του prime.Επομένως στον prime στο 1 mm πήρα ότι μου έδινε η πηνελόπη πριν 4 χρόνια.(εκτός γεύσης)
Συγνώμη για το "offtopic".Απλά έτσι για την ιστορία.

Αποσυνδεδεμένος ringo2009

• **
  • 165
« Απάντηση #160 στις: Απριλίου 20, 2018, 12:33 »
Οκ ευχαριστώ για την πληροφορία!

Αποσυνδεδεμένος kostasfender

• **
  • 386
« Απάντηση #161 στις: Μαΐου 05, 2018, 23:20 »
Καλησπέρα σας. Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω ανταλλακτικό τζαμάκι για τον ΤΑΕ τον 25άρη στη Θεσσαλονίκη; Επίσης (αν δεν βρω άμεσα) υπάρχει κάποιο τζαμάκι άλλου ατμοποιητή που να ταιριάζει;

Αποσυνδεδεμένος redortho

• 1784
« Απάντηση #162 στις: Μαΐου 06, 2018, 10:53 »
Λογικά όχι, αφού αποκλειστικότητα έχει η FabVape και απ' ότι βλέπω είναι διαθέσιμο. Αν το παραγγείλεις σήμερα, Τρίτη θα το έχεις.

Αποσυνδεδεμένος eckotek

• 522
  • MAKE LOVE NOT WAR
« Απάντηση #163 στις: Μαΐου 06, 2018, 11:01 »
Πάρε τηλ στο e-smokers ειναι ο πωλητής στη Θεσσαλονίκη και εγώ από εκεί τον πήρα. 2310261555

Αποσυνδεδεμένος redortho

• 1784
« Απάντηση #164 στις: Μαΐου 06, 2018, 11:03 »
Όχι ρε γμτ και ήμουν Θεσσαλονίκη τις προάλλες και ήθελα επειγόντως κάτι  :wall:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360128 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450444 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110803 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328374 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6450 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15312 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29381 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99967 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F