[justify]Να δώσω κι εγώ τα συγχαρητήριά μου στον κύριο 30SmokingYears για την τόσο αναλυτική κριτική του, ως κάτοχος του Tilemahos Armed Eagle. Να καταθέσω κι εγώ βέβαια από την πλευρά μου, όχι διαφωνία αλλά μία γενική απορία. [/justify]
[justify]Ως αντικειμενικοί χρήστες που είστε, αγαπητοί φίλοι, τόσο φτασμένων ονομάτων, -και δεν το λέω ειρωνικά το “αντικειμενικοί”, απλώς ίσως ξενίζει λίγο ο όποιος διαχωρισμός εάν το προσπαθώ επιλεκτικά ή κατά βολική πάντα προσέγγιση. Λοιπόν. Μπορώ να βασιστώ στη σκονισμένη καλτίλα για να δω/αποδεχτώ την όποια μοναδικότητα, όταν μάλιστα βλέπω πως στην προκείμενη δεν έχω και τα προσδοκώμενα; στη δική μας περίπτωση δηλαδή, η γεύση, η όποια ανάλυση, η συνολική ατμιστική επίδοση; π.χ, δοκίμασα 5 υγρά, 15 στησίματα, χι ισχύς, χι σύρματα. Επιβεβαίωσα πως η συνέχεια της χι σειράς ατμοποιητή είναι μέτριας γευστικής απόδοσης, μάλλον είναι καλύτερος σε άλλες κατηγορίες υγρών από τις επιλογές μου, και μάλλον θα τον κρατήσω για την περιορισμένη γραφική μοναδικότητά του. [/justify]
[justify]Τέλος, διαβάζω περί συμβολισμών, άσχετων με το άτμισμα; καλά είδα; (το λέω αυτό γιατί διαβάζω παραπάνω ακόμα και για άμεσους ή έμμεσους συμβολισμούς ιδεολογιών τύπου νοσταλγοί ναζισμού). Αν κατάλαβα λάθος σας ζητάω μία τεράστια συγγνώμη. [/justify]