Δυστυχως το comment στο youtube εχει μια μεγαλη δοση αληθειας.
Το high end ηταν high end καποτε που προσφερε κατι παραπανω περα απο την τιμη, οπως καινοτομια/ποιοτητα κατασκευης και ατμισματος/aftersales.
Οταν εν ετη 2018 στελνονται ατμοποιητες που ειναι μεσα στο λαδι και δεν ευχαριστιεσαι ουτε το unboxing του high-end (αλλοι στελνουν σε κουτακι sxk χωρις drip tip επικαλουμενοι διαστημικο manufacturing και αυξημενα κοστη), αλλοι μη ελληνικοι ειναι ποντικοφαγωμενοι (supersonic), αλλοι ειναι κλωνοι αλλων ατμοποιητων( haku), αλλοι βγαζουν batch καθε 8 μηνες, αλλες εταιριες βγαινουν στα φορουμ και λενε οτι μαγαζια πουλανε κλωνουν επειδη πουλανε φτηνοτερα η σου λενε αν shortarei ο ατμοποιητης στησε σε μηχανικο (528 custom) μην περιμενεις καλυτερη αντιμετωπιση γιατι στο 80% των high-end ο μοναδικος λογος αγορας ειναι το πουλημα μουρης (και υπαρχουν πιο εξυπνοι τροποι να πουλας μουρη απο εναν ατμοποιητη)
Για τους ελληνικους μηχανικους σωληνες δεν το συζηταω που κανουν 200-300 ευρω ( κανενα προβλημα με την τιμη, αλλα να παιζουν οπως πρεπει και οχι να ακουω σχολια τι το πηρες αυτο ρε φιλε ειναι για mtl), θελουν 7 ωρες καθαρισμα απο τα 20000 σπειρωματα και αν στησεις κατω απο 0.4 λιωνει το δαχτυλο. Και οσοι περιφανευονται οτι εχουν καλα ρευματα (και οντως εχουν), δεν μπαινουν στον κοπο να τους βγαλουν στα 24 mm.
Τωρα θα μου πεις αν δε σου αρεσει μην το παρεις. Εγω προσωπικα θα το παρω γιατι μου περισσευουν, θα βγω ομως και να το κραξω. Ενα μεγαλο ποσοστο τα στερειται ομως για να κανει την αγορα και το θλιβερο ειναι οτι ειναι και fun boys και παιρνει στο λαιμο του και τους υπολοιπους. Δεν εχω κατι προσωπικο με κανεναν κατασκευαστη ελληνικων ατμιστικων προιοντων και μη, αλλα εχει ψιλογεμισει μετρια overpriced προιοντα η αγορα (και το ραφι μου μαζι

). Δεν αναφερομαι στον eagle ειδικα, τον οποιον σκεφτομαι να αγορασω παρεπιπτωντος ( η calix v4 αν φιλοτιμηθει κανεις και γραψει την αποψη του

).
Λιγο off-topic, αλλα ελπιζω to the point.