[justify][member=19607]MAFAKA[/member], καλησπέρα και χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία! [/justify]
[justify]Να πω κάτι στο μπαμ γιατί γράφω στο πόδι. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, έκανες πολύ σωστή προσέγγιση, κατά τη γνώμη μου πάντα, πολύ σωστό όλο αυτό που περιγράφεις. Προσωπικά, δεν απολαμβάνω εμπειρία τόση που να νιώθω σίγουρος ώστε να ξεγελάω κι εμένα, όμως πιστεύω πως πολλές φορές ξεγελάμε τον εαυτό μας με όσα βλέπουμε. Όντως, μπορώ να βρω ντρίπερ με 20 ευρώ όπου τσακίζει κόκαλα, γεύση κάργα, πολύ κάργα. Αν θέλω μένω εκεί, και πολύ καλά θα κάνω, από την άλλη, ασφαλώς και η γεύση δεν πάει με το πόσο αξίζει ένας επισκευάσιμος, όμως έχουμε αμέτρητες επιπλέον παραμέτρους, μην επεκταθώ τα γνωρίζουμε όλοι. Εδώ τώρα. Απαλό άτμισμα όπου φτάνεις σε σημείο να σε πνίγει, εδώ συμφωνούμε όλοι, φίλοι και αντίπαλοι..., αν ρίξω 5 υγρά θα δω όσα θα δω. Ξεκίνησα με λεμονόταρτα, ερώτηση: πώς σας φάνηκε; απαντήστε ειλικρινά. Έριξα και πολύ πιο πολύπλοκα υγρά, (δεν θα πω τι, θα έλεγα μόνο αν γίνω κάτοχος του συγκεκριμένου επισκευάσιμου, και μάλιστα θα τον συγκρίνω και με άλλους που εγώ γνωρίζω). / Το να πω μία μπαρούφα ή το τι άκουσα και είδα στο youtube δεν μου λέει τίποτα. [/justify]