Και δακτυλήθρα στο στήσιμο

Τι έτσι απροετοίμαστοι;
Λοιπόν, πρώτες εντυπώσεις: Στήσιμο 3mm πυρήνα, 2x0,405mm Kanthal A1 παράλληλες αντιστάσεις. 0,33Ω στα 40W.
Η τζούρα του είναι υποδειγματική. Δεν ακούω πραγματικά τίποτα, είτε στην μία τρύπα του air flow, είτε στις τρείς.
Όσον αφορά την γεύση νομίζω ότι επιβεβαιώνεται πλήρως ο [member=17746]paloukaros[/member]. Στην μία τρύπα του air flow ανεβαίνει η θερμοκρασία και η γεύση είναι απίστευτη. Υγρό λεμονόταρτα. Στις τρεις τρύπες είναι μια χαρά, αλλά είναι σαν να με παρακαλάει για λίγο χοντρότερο σύρμα, πιθανότατα και Ni80, δεν ξέρω καλά την γλώσσα του ακόμα οπότε επιφυλάσσομαι.
Πάντως, ένας παραδοσιακός και αυστηρός mtl ατμιστής σαν εμένα μεράκλωσε και δεν χαλιέται από τα 40W που σιγοβράζουν στο εσωτερικό του ατμοποιητή.
Κοιτάζοντας την θερμοκρασία που ανεβάζει το μοντάκι μου επίσης βλέπω πως θα χρειαστώ μερικές vtc5a. Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό πιστεύω, αλλά δεν μου πολυαρέσει να βλέπω την θερμοκρασία της πλακέτας στους 36 - 38 -βαθμούς ύστερα από μερικές τζούρες. Αντιπυρετικά δεν μπορώ να του δώσω, οπότε μάλλον πρέπει να πάω καμιά μπαταρία υψηλότερης αποφόρτισης. Σωστά τα λέω ή καμμία σχέση;
Το στήσιμο πάντως, χωρίς να το μελετήσω, μου δείχνει 3,6V. Λες να παίζει καλά πάνω σε μηχανικό;
Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων <--Click