vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

413 επισκέπτες, 5 χρήστες
Mimhsdr, manoslykos, aragiannis, lounik, antre

GeekVape Zeus RTA 4ml

Αποσυνδεδεμένος Aoratix

• 615
  • Φύλο: Άντρας
  • Once you`re gone , you can`t come back . . . . . .
Απ: GeekVape Zeus RTA 4ml
« Απάντηση #285 στις: Δεκεμβρίου 04, 2017, 01:53 »
Παίζει ενας καινούριος μαυρος αγγελία στο FB.  :))

Αποσυνδεδεμένος MacGreg

• **
  • 113
« Απάντηση #286 στις: Δεκεμβρίου 05, 2017, 09:54 »
Ρε παιδιά για βοηθήστε ... μόλις πήρα τον Zeus. Θέλω να του κάνω ένα πλυσιματάκι, αλλά πώς λύνει εντελώς;;;; εκτός από το deck και το καπάκι που γεμίζουμε,. τον υπόλοιπο δεν μπορώ να τον λύσω.

Γενικά είναι σφικτός αρκετά (καλό αυτό υποθέτω) αλλά φοβάμαι μην κάνω πατάτα και σπάσω κάνα τζαμάκι.

Αποσυνδεδεμένος Skoni

• **
  • 113
« Απάντηση #287 στις: Δεκεμβρίου 05, 2017, 10:01 »
Έχει πολλά βίντεο που δείχνουν ακριβώς πως το κάνεις αυτό. καλύτερα να το βλέπεις και να το κάνεις βήμα βήμα 

Αποσυνδεδεμένος truckman

• 988
« Απάντηση #288 στις: Δεκεμβρίου 05, 2017, 10:05 »
Αφού έβγαλες το deck, βγάλε και το καπάκι αναπλήρωσης ΚΑΙ πάρε ένα μυτοτσίμπιδο και βάλε το ανοικτό στα ανοίγματα που βάζουμε υγρό. Κρατώντας προσεκτικά με το ένα χέρι τον ατμοποιητή από το κάτω μέρος (στο τέλος του κορμού που έχει τις βόλτες για το deck), γύρνα με το άλλο χέρι το μυτοτσίμπιδο προς τη φορά που ξεβιδωνουμε. Με το που κανείς ένα κλικ περιστροφή θα λασκάρει αμέσως.

Αποσυνδεδεμένος MacGreg

• **
  • 113
« Απάντηση #289 στις: Δεκεμβρίου 05, 2017, 10:11 »
Αψογος, ευχαριστώ !!!

Αποσυνδεδεμένος MacGreg

• **
  • 113
« Απάντηση #290 στις: Δεκεμβρίου 05, 2017, 11:31 »
Πρώτο στήσιμο με SS316L 26+32awg 3αρι πυρήνα , 5 σπείρες , βγήκε στα 0,50 .... διαγώνια η αντίσταση, το βαμβάκι να κάνει το γνωστό "s" ... Bavarian Cream από Atmos, στα 30βατ ... απόλαυση είναι ο άτιμος !!!

:respect: :respect:

Αποσυνδεδεμένος kourou90s

• **
  • 125
« Απάντηση #291 στις: Δεκεμβρίου 11, 2017, 00:35 »
Εμένα μπορεί να μου εξήγηση κάποιος γτ είναι ο μόνος rta που μου φέρνει υγρό για καμία 20αρια τζούρες στο στόμα καυτό σε κάθε γέμισμα ??  :angry_orange: τόσο που με καίει στο στόμα? Σαν σταγόνες... Μήπως είναι η αντίσταση? Πρώτη φορά έβαλα τέτοιο σύρμα... Το ίδιο στήσιμο έχω κάνει όπως παλιά με τα βαμβακια και παλιά αλλά πρώτη φορά το παθαίνω... Τόσο που μου έρχεται να φύγει από το παράθυρο... 

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #292 στις: Δεκεμβρίου 11, 2017, 00:51 »
Μάλλον έχεις βάλει λίγο βαμβάκι στα λούκια με αποτέλεσμα να πλημμυρίζει η αντίσταση με υγρό μετά το γέμισμα κι αρχίζει το πανηγύρι μόλις δώσεις το ρεύμα. Εστίασε πρώτα εκεί κατ' εμέ.. :)

Αποσυνδεδεμένος ikaros1

• **
  • 267
« Απάντηση #293 στις: Δεκεμβρίου 11, 2017, 01:27 »
Εμένα μπορεί να μου εξήγηση κάποιος γτ είναι ο μόνος rta που μου φέρνει υγρό για καμία 20αρια τζούρες στο στόμα καυτό σε κάθε γέμισμα ??  :angry_orange: τόσο που με καίει στο στόμα? Σαν σταγόνες... Μήπως είναι η αντίσταση? Πρώτη φορά έβαλα τέτοιο σύρμα... Το ίδιο στήσιμο έχω κάνει όπως παλιά με τα βαμβακια και παλιά αλλά πρώτη φορά το παθαίνω... Τόσο που μου έρχεται να φύγει από το παράθυρο...
H αντισταση με το βαμβακι πρεπει να κανει ενα "S" μεσα στο χωρο αυτο.Τo coil δηλαδη να ειναι παραλληλο με τις τρυπες,και το βαμβακι να φευγει καπως διαγωνια προς τις οπες που μπαινει.Πρεπει να καλυπτει τις οπες-λουκια,και να ειναι "φωλιαμενο" ετσι ωστε να μην φευγει οταν πας να βιδωσεις την βαση με τον ατμο.

Αποσυνδεδεμένος Tortugas

• 556
    • Τα DNA Color Themes μου μπορειτε να τα βρειτε εδω
« Απάντηση #294 στις: Δεκεμβρίου 11, 2017, 03:18 »
Εμένα μπορεί να μου εξήγηση κάποιος γτ είναι ο μόνος rta που μου φέρνει υγρό για καμία 20αρια τζούρες στο στόμα καυτό σε κάθε γέμισμα ??  :angry_orange: τόσο που με καίει στο στόμα? Σαν σταγόνες... Μήπως είναι η αντίσταση? Πρώτη φορά έβαλα τέτοιο σύρμα... Το ίδιο στήσιμο έχω κάνει όπως παλιά με τα βαμβακια και παλιά αλλά πρώτη φορά το παθαίνω... Τόσο που μου έρχεται να φύγει από το παράθυρο...
Στο 1ο στησιμο που του εκανα επαθα κυριολεκτικα εγκαυματα στο χειλος και την γλωσσα. Πηρα το τσιμπιδακι, ενωσα τις σπειρες της αντιστασης πολυ καλα και απο τοτε τελος. Απο τα κενα πυροβολουσε το υγρο. Το ποσο βαμβακι ειχα δεν επαιξε ρολο, ισα ισα το χα και πνιγμενο.

Αποσυνδεδεμένος Giannis.B

• **
  • 369
« Απάντηση #295 στις: Δεκεμβρίου 11, 2017, 10:46 »
Παιδια λεω να τον αγορασω,επειδη ομως θα ειναι ο πρωτος μου πνευμονικος και δεν εχω ιδεα απο εξωτικα συρματα τι κλαπτον πρεπει να παρω ωστε να λειτουργει σωστα ?

Αποσυνδεδεμένος kourou90s

• **
  • 125
« Απάντηση #296 στις: Δεκεμβρίου 11, 2017, 12:37 »
Να συμπληρώσω κάνει και το s και ούτε φεύγει το βαμβάκι στο βιδωμα και οι σπείρες είναι ενωμένες... Θα δοκιμάσω το βράδυ με άλλο σύρμα μήπως φτάει αυτό... 

Έγινε συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων<--Click

Για μένα μην τον πάρεις για πρώτο πνευμονικο γτ είναι πολύ περίεργος και σε γεύση έχω δει πολύ καλύτερη από άλλους πνευμονικους και το λέω γτ έχω κυρίως μόνο πνευμονικους αν θες να σου προτείνω κάποιον στείλε μου πμ...
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 11, 2017, 13:46 από Buliwyf »

Αποσυνδεδεμένος ikaros1

• **
  • 267
« Απάντηση #297 στις: Δεκεμβρίου 11, 2017, 14:09 »
Φανταζομαι οτι στηνεις με κλαπτον(το λιγοτερο γιατι παιρνει και πιο εξωτικα συρματα) και οτι βαζεις το 810 πιπακι και οχι το 510 Θελει και αρκετα βατ ο ατμο αυτος π.χ με τα κοιλ που συνοδευεται θελει το λιγοτερο 40

Αποσυνδεδεμένος truckman

• 988
« Απάντηση #298 στις: Δεκεμβρίου 11, 2017, 14:53 »
Να συμπληρώσω κάνει και το s και ούτε φεύγει το βαμβάκι στο βιδωμα και οι σπείρες είναι ενωμένες... Θα δοκιμάσω το βράδυ με άλλο σύρμα μήπως φτάει αυτό...

Έγινε συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων<--Click

Για μένα μην τον πάρεις για πρώτο πνευμονικο γτ είναι πολύ περίεργος και σε γεύση έχω δει πολύ καλύτερη από άλλους πνευμονικους και το λέω γτ έχω κυρίως μόνο πνευμονικους αν θες να σου προτείνω κάποιον στείλε μου πμ...
Όπως σου έγραψε και ο Μάκης πριν, πρέπει να έχεις θέμα στο βαμβάκωμα και σου ανεβάζει πολύ υγρό όταν γεμίζεις. Δες το και κάνε δοκιμές μέχρι να το πετύχεις. Αν το φτιάξεις θα δεις και μεγάλη διαφορά στη γεύση. Μη σας ξεγελούν οι ατμοποιητές που φαίνονται εκ πρώτης όψεως παιχνιδάκι στο στήσιμο.  Όλοι μα όλοι, θέλουν τον τρόπο τους και τα κουμπιά τους στο στήσιμο,  πράγμα που απαιτεί δοκιμές και προπάντων υπομονή!!

Αποσυνδεδεμένος corfuman

• *
  • 25
« Απάντηση #299 στις: Δεκεμβρίου 12, 2017, 09:32 »
Καλημέρα, πείτε ένα στήσιμο στον zeus για καλή γεύση ?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360323 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1025 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114361 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450709 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110914 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375296 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328485 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1087 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6460 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15323 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29398 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99983 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F