Καλησπέρα στην ομάδα.
Να ενημερώσω πως
Black Cavendish εντοπίστηκαν στο μαγαζί Υπ'ατμόν ! Επιτέλους μετά απο τόσα χρόνια βλέπω το "in stock" !
Ήταν το μόνο που δεν είχα δοκιμάσει και το μόνο που έψαχνα απο την αρχή βάσει του πρώην καπνικού μου υποβάαθρου καπνοσυριγγας (Πίπας)!
Ήθελα να κάνω μια ερώτηση και μια πρόταση .
Ερώτηση: Αν και εξαιρετικό υγρό, διακρύνω ένα παρόμοιο προφίλ (στο πολύ βάθος) του Oriental . Σας το θυμίζει λίγο ; Το έχει αισθανθεί κανείς ; Θα προτιμούσα να έλλειπε γιατί ενώ μ αρεσε το οριενταλ στην αρχή, στο τέλος σιχάθηκα λίγο απ την έντονη "αμμωνία".
Πρόταση: Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα πρίν χρόνια όταν διάβασα για το συγκεκριμένο άρωμα του black caven, ήταν να στάξω μπόλικο σε έναν ντρίπερ, με μια σταγόνα Gandalf στη μέση της αντίστασης, για να εξελίξω το Gandalf the grey (οπως ειχε ονομάσει ο δασκάλος Cruiser). Οι νότες που ξεπετάγονται είναι το λιγότερο εντυπωσιακές και επικίνδυνα "αναμνηστικές" ! Νομίζω πως θα ξανακιτρινίσουν τα δόντια μου

.
Με συγχωρείτε για την υπερανάλυση αλλά για όσους κάπνιζαν κάποτε πίπα, θα θυμηθούν το λουλουδάτο πρωτάναμα μιας πίπας και στη συνέχεια τη βίαιαη καπνική γεύση στη γλώσσα όσο άδειαζε το μπώλ !