vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

587 επισκέπτες, 7 χρήστες
BABIS1098, Tem, jim356, Mensanos, Milarepa, manoslykos, lagoudakis

Tesla WYE 200W

Απ: Tesla WYE 200W
« Απάντηση #105 στις: Φεβρουαρίου 22, 2018, 20:07 »
Εντάξει παιδιά ..... τον διαλύσατε τον άνθρωπο :)) :)) :)) :))

Αποσυνδεδεμένος Nikrom

• 519
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #106 στις: Φεβρουαρίου 22, 2018, 20:12 »
Σας ευχαριστω ολους :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος angelosdes

• 531
  • MTL+flavour
« Απάντηση #107 στις: Φεβρουαρίου 22, 2018, 20:33 »
..α καλα τωρα εμφανιστηκαν κι αλλου..χα..χα..μονο στα μαγαζια που αναφερθηκαν πρωτα..δεν υπαρχει..

Αποσυνδεδεμένος Parafron4

• *
  • 54
« Απάντηση #108 στις: Φεβρουαρίου 24, 2018, 14:32 »
Μαμάει το μαύρο

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

« Απάντηση #109 στις: Φεβρουαρίου 24, 2018, 15:06 »
Τέλειο είναι ρε πστμ...

Η επόμενη αγορά μου με τον μαύρο -με το μεταλλικό τανκάκι- berserker mini και με μαύρο  wrap...

Αποσυνδεδεμένος FML

• 700
« Απάντηση #110 στις: Μαρτίου 03, 2018, 02:47 »
Περάσαν 3 μικρά & 1 μεγάλο από τα χέρια μου (1 μικρό & 1 μεγάλο τα έχω ακόμα) Μαύρα όλα. Τα αγόρασα επίτηδες για να τεστάρω.

Συμφωνώ στα περισσότερα που γράφονται για τα θετικά points (είναι σα να αγγίζεις γυναίκα που έχει το laser Αλεξανδρίτη επ' ώμου,
μεγάλο, μαλακό και ωραίο σε αίσθηση κουμπί όπως και κουμπάκια, "καλά" ρεύματα κτλ. κτλ.) όπως και στο ό,τι προβληματίζομαι -και
εγώ- για το πόσο θα αντέξει το πορτάκι της μπαταρίας (δεν είμαι από αυτούς που αλλάζουν μοντάκια σαν τα πουκάμισα + δε φορτίζω
μέσω USB, οπότε βγάζω τη μπαταρία σχεδόν κάθε μέρα + το 1ο μου VTC Mini 2,5 χρονών+ αντέχει ακόμη).

Θέλω όμως να τονίσω 2 αρνητικά (τα οποία θεωρώ τελείως υποκειμενικά) :

1. Οι εγκοπές στο πορτάκι της μπαταρίας. Με προβληματίζει πάρα πολύ το καλοκαίρι αν είμαι έξω και έχω υδρωμένα χέρια αν θα πάρει
ιδρώτα μέσα. Επίσης που πρέπει να είμαι ιδιαίτερα προσεχτικός όταν βρέχει. Τέλος, με ενοχλούν στο πιάσιμο (το fire button το πατάω
με το μεγάλο δάχτυλο). Στο μικρό βασικά επειδή είμαι αριστερόχειρας, δεν με ενοχλεί (αν το πιάσω με το δεξί, με ενοχλεί).Στο μεγάλο
με ενοχλεί κυρίως στο κάτω μέρος από το μεσαίο δάχτυλο, που -by default- βουλιάζει το δέρμα μέσα στη χαραμάδα. Δεν με ενοχλει τόσο
ώστε να το βάλω για πούλημα μανιασμένος (ακόμη), αλλά -απλά- με ενοχλεί. Έχω καταλήξει να αλλάζω κράτημα ώστε να μην "βρίσκει"
το δάχτυλο, αν και δεν το έχω συνηθίσει να το πιάνω "αλλιώς" ασυναίσθητα. Γενικά, αν δεν είχε τις εγκοπές και είχε άλλο πορτάκι (με
μαγνήτες ή άλλη μέθοδο), θα το θεωρούσα -και γω- το mod "αποκάλυψη"... τώρα μου τα χαλάει κάπως.

2. Και τα 4 έχουν coil whine (για τους μη γνώστες, η ορολογία δεν έχει σχέση με αντιστάσεις, σημαίνει ηλεκτρονικός buzzy/pitch θόρυβος
από τα κυκλώματα/πλακέτα). Τα 3 μικρά περισσότερο, το 1 μεγάλο αισθητά λιγότερο. Είμαι μανιακός σε θέματα ήχου-φασαρίας, έχω στάξει
μπόλικα € ανά τα χρόνια για να κάνω τα pc μου όσο-πιο-αθόρυβα γίνεται (ανεμιστήρες noctua/noiseblocker, fan controllers, τροφοδοτικά
superflower με on-off στον ανεμιστήρα, ηχομονωτικά, αρκετά rma λόγω coil whine κ.α.) και να έχουν τέτοιο θέμα τα modάκια με ενοχλεί.
Στα μικρά ο θόρυβος γίνεται αισθητός αν τα βάλω -πολύ κοντά στο αυτί, τον οποίο όταν είμαι σε ήσυχο περιβάλλον τον αντιλαμβάνομαι
και όταν φέρνω το mod κοντά στο στόμα (έχω ευαίσθητη ακοή). Στο μεγάλο, όταν το βάλω κολλητά στο αυτί. Υπόψην, πρέπει να είναι
ενεργή η οθόνη για να ακούγεται. Έστειλα μήνυμα στην Tesla, απάντηση καμία... θα επικοινωνούσα και με τα καταστήματα που τα πήρα,
αλλά τι να μου πουν και αυτοί, εδώ -υπήρξε περίπτωση- για να κάνω rma κάρτα γραφικών χρειάστηκε να προβώ σε Κραβ Μαγκά, Μούι Τάι
και Πυγμαχία... άλλο που αν -τελικά- το πρόβλημα το έχουν όλα τα mods, δεν φταιν τα καταστήματα (είπαμε έπεσα 4/4). Τι κάνω τελικά;
Απλά, με το μικρό που έχω ουσιαστικά το θέμα, το έχω μαζί μου στο γραφείο που φοράω την περισσότερη ώρα ακουστικά. Τέλος, δοκίμασα
3 διαφορετικές μπαταρίες (τις γνωστές "καλές" samsung/lg/sony), δεν άλλαξε τίποτα (όχι πως περίμενα να άλλαζε).

Εν κατακλείδι, συμβιβάστηκα (έτσι κι αλλιώς, ολόκληρη η ζωή ένας συμβιβασμός είναι). Αίσθηση + βάρος = άπαιχτα (και η τιμή, και η τιμή!).

Αποσυνδεδεμένος Giannis.B

• **
  • 369
« Απάντηση #111 στις: Μαρτίου 03, 2018, 14:45 »
Μου ηρθε χθες και προβλεπω μεγαλο ερωτα με το μοντακι.Μικρο,βολικο,πούπουλο απο βαρος,μαλακό στην αφη,ωραιο σε ρευματα,τιμιο για τα λεφτα του.Αν ειχε με 5 κλικ on-off και stealth-mode θα αγγιζε την τελειότητα. Αν σε βαθος χρονου βγει αξιοπιστο και δεν μου κανει καποιο αλλο κλικ βλεπω να χτυπαω αλλο ενα.

Αποσυνδεδεμένος microchip

• 1436
  • 11/01/2013 18:30
« Απάντηση #112 στις: Μαρτίου 03, 2018, 16:34 »
[member=14264]FML[/member]

Όντως παρατηρείται αυτό το θεματάκι σε κάποια μοντ, αλλά διορθώνεται πολύ εύκολα.
Άνοιξέ το, καθάρισε την πλακέτα, έλεγξε να είναι καλά στερεωμένη στο κουτί και δοκίμασε.
Αν δεν στρώσει, άνοιξέ το, ξεκόλλα και ξανακόλλα το πηνίο και δοκίμασε.
Αν δεν στρώσει, άνοιξέ το, βάλε θερμόκολλα γύρω απτό πηνίο να πιάσει και την πλακέτα και δοκίμασε.
Αν δεν στρώσει, άνοιξέ το, άλλαξε το πηνίο με κάποιο άλλο με τα ίδια χαρακτηριστικά και δοκίμασε.
Αν δεν στρώσει, ζήτα από την Tesla να σου στείλει το firmware, άλλαξε τη συχνότητα λειτουργίας του κονβέρτορα, κάνε μερικές δοκιμές να μην πάει το efficiency κατά διαόλ και δοκίμασε.
Αν δεν στρώσει, άνοιξέ το, πάρε Pico.
Αν έχεις το ίδιο θέμα και με Pico, επανέλαβε την αυτή διαδικασία με το Pico και δοκίμασε.
Αν δεν στρώσει, άνοιξε, βρες την όγδοη εγκεφαλική συζυγία, απομόνωσέ την και δοκίμασε ή απλά δοκίμασε να ατμίσεις όρθιος.
Δεν είναι κάτι δύσκολο δηλαδή.
Να μην ήταν καλά τα ρέματα, να πεις ότι έχεις πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος FML

• 700
« Απάντηση #113 στις: Μαρτίου 03, 2018, 16:50 »
Να σε πω την αλήθεια, πέρασε από το μυαλό μου να σου στείλω ένα pm
μήπως μπορείς να το φτιάξεις, αλλά με τόσα Αν στο προηγούμενο post,
το κόβω να κόστιζε... τη μάνα μου (το πιάσατε το Παπακαλιάτικο έτσι; )

Οπότε, καλά είμαστε όπως είμαστε.  :-[

Συνέχεια στις εντυπώσεις μου:

Το ό,τι δεν έχει puff counter και stealth mode το 'χα ξεχάσει. Το ένα με
βολεύει πολύ να ελέγχω πόσο κρατάει η μπαταρία, το άλλο όταν βλέπω
ταινίες και θέλω παντελή απουσία "distracting lights" (έχω να δω ταινίες
5 μήνες γι' αυτό δεν τον πήρα πρέφα). Μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτά
τα 2, ΑΛΛΑ....

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #114 στις: Μαρτίου 03, 2018, 19:12 »
[member=10440]microchip[/member]
με γλύτωσες από το να γράψω το ίδιο νόημα με άλλα λόγια βέβαια :)

[member=14264]FML[/member]
δεν ψάχνεις για κανένα provari να τελειώνεις? Δεν έχει και εγγύηση πλέον οπότε δεν θα έχεις κανένα να του γκρινιάξεις για rma  :laugh1:
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 03, 2018, 19:22 από thenetpoet »

Αποσυνδεδεμένος variax

• **
  • 105
« Απάντηση #115 στις: Απριλίου 04, 2018, 22:06 »
παδια διαβαζει χαμηλα τις αντιστασεις το μοντακι? το aegis 1.19, το πικο 1.1, to ipvd4 1.09 ,vtcμινι 1.11 αυτο 1.05...

« Απάντηση #116 στις: Απριλίου 04, 2018, 22:27 »
Ε εντάξει δεν είναι και καμία τρελή διαφορά.

Αν δεν παίζεις με TC στα πελέ σου :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος thodoris20vt

• *
  • 13
« Απάντηση #117 στις: Απριλίου 15, 2018, 19:18 »
Ούτε τα κουμπιά από όσο είδα κλειδώνουν παιδιά, τουλάχιστον στο δικό μου .

Όπως δεν μπορείς να κλειδώσεις watt και ατμιζεις .

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #118 στις: Απριλίου 15, 2018, 19:21 »
Κλειδώνουν όλα τα κουμπιά ταυτόχρονα δυστυχώς.

Αποσυνδεδεμένος thodoris20vt

• *
  • 13
« Απάντηση #119 στις: Απριλίου 15, 2018, 19:44 »
Δεν έχει κάποια βασικά πραγματάκια και με χαλάνε .
Αν και τα θεωρούσα αυτονοητα

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359915 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1002 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450153 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110729 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374809 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328176 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15293 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99932 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F