vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

649 επισκέπτες, 6 χρήστες
Tem, lagoudakis, captain, Sergios, jim356, Milarepa

Want, i-want clearomizer

Αποσυνδεδεμένος alexis-patra

• **
  • 165
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Want, i-want clearomizer
« Απάντηση #120 στις: Φεβρουαρίου 18, 2012, 15:07 »
 :thumpup: :thumpup: :thumpup:  αντε να συναντηθουμε να δουμε κ τα λαβακια για κανονιστε συναντηση

Αποσυνδεδεμένος KINGGREECE

• 1670
  • ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΜΟΥΦΑ....................
« Απάντηση #121 στις: Φεβρουαρίου 18, 2012, 15:09 »
Αγαπητοι συνατμιστες θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας μια μοντα κατα την ποια απο τη στιγμη που το συγκεκριμενο κλιρομαιζερ παρουσιασει καμμενο και οι περισσοτεροι απο εμας τα πεταμε, υπαρχει τροπος να το μετρατρεψουμε σε καρτομαιζερ, με παραταση ζωης τουλαχιστον 10 ημερων.

1. εχοντας βιδωμενο το w επανω στη μπαταρία τραβαμε απο το πλαστικο τανκ ωστε να ξεκουμποσει απο τη μεταλλικη βαση του.
2. ξεβιδωνουμε απο τη μπαταρια το μεταλλικο εξαρτημα ( θυμιζει ανταπτορακι) στο οποιο φένεται και η αντισταση και το φυτίλι και το μεταλλικο πλεγμα περιμετρικα.Το συγκεκριμενο το βαζουμε σε ενα μπολακι με αλκοολ ή καθαρο υνοπνευμα και την επομενη στεγνωνουμε για να φυγουν οποια καμμενα υποληματα.
2. στο πλαστικο τανκακι δηλαδη το υπολοιπο μερος του w, σπρωχνουμε απο το σημειο που ειναι η σιλικονενια ταπα με ενα συνδετηρα ή στενο κατσαβιδι το μεταλλικο σημειο που μπενει το φυτιλακι μεχρι να βγει εντελωςκαι να φυγει απο το σωλήνα ( μαζι με αυτο το μεταλλικο μερος που εχει οπη για το φυτιλακι υπαρχει και μια βαση σιλικονης την οποια την αφερουμε και αυτη)
3. τωρα γεμιζουμε το πλαστικο τανκ με υαλοβαμβακα ενυδρειου ή υαλοβαμβακα απο καποιο καρτομαιζερ το οποιο πλεον δεν το χρησιμοποιούμε, συγκεκριμενα γεμιζουμε το ''θαλαμο'' που βαζουμε το υγρό.
4. τοποθετουμε το επιστόμιο χωρίς την ταπα σιλικόνης, προσαρμοζουμε τον πλαστικο σωλήνα (αφότου πριν εχουμε ποτίσει τον υαλοβαμβακα με υγρο) στην μεταλλικη βάση στην οποία βρίσκετε η αντισταση, βιδώνουμε στη μπαταρία και ατμίζουμε!!!
Παίδες την πατέντα την εχω κάνει εδω και 4 ημέρες και ατμίζω κανονικά και άνετα!
Το όλο πνέυμα της μόντας πιθανον θα θυμίσει σε μερικούς τον Bulli-A1 .
Kαλες δοκιμές .
@ admin εαν το εχω ποσταρει σε λαθος νήμα κάνε την σωστη τοποθετηση του θεματος.
οχι ρε παιδια παιδια υαλομβαμβακες ενυδρειου.....αν ειναι δυνατον . αυτο στο τελος θα γινει μια μαζα και θα εχει χασει τον αρχικο του ογκο κατα 10 φορες......πραγμα που σημαινει οτι θα εχεις εισπνευσει αγνωστες ουσιες απο καυση υαλομβαμβακα.......το οτι ενα υλικο στην οψη ειναι ιδιο με ενα αλλο δεν σημαινει οτι ειναι για την ιδια δουλεια. ο υαλοβαμβακας ενυδρειου εχει φτιαχτει για φιλτρο και οχι να δεχεται καυση σε καποιο μερος του.

Αποσυνδεδεμένος georgevape

• *
  • 50
« Απάντηση #122 στις: Μαρτίου 08, 2012, 21:32 »
γεια σας παιδια εμενα η εμπειρια μου ειναι να του δοσεις χρονο να ποτιση το φυτιλη

Αποσυνδεδεμένος arspi

• **
  • 128
« Απάντηση #123 στις: Μαρτίου 11, 2012, 20:15 »
Εγώ έχω τέσσερις καινούργιους. Ο ένας δουλεύει άψογα, τον προσέχω πως και πως !!! Ο άλλος είναι τόσο σφιχτός που μου πόνεσε ο λαιμός από το τράβηγμα. Οι άλλοι δύο κάνουν τον αηδιαστικό ήχο ρουφήγματος σούπας !!! Τους γέμισα με  :laugh1: :laugh1: :laugh1: μπαμπάκι   :laugh1: :laugh1: :laugh1: (σε μιά στιγμή απόγνωσης) και δουλεύουν παπόρι ... Τέτοια αμπούρα δεν έχω ξαναδεί  :laugh1: Και ούτε ίχνος καμένου ή διαρροών. Μου φαίνεται απίστευτο  :wall: :wall: :wall: Και γεμίσουν και πιό εύκολα και δεν χρειάζεται και η μικροσκοπική τάπα που όλο μου έπεφτε και την έψαχνα.

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 13, 2012, 09:14 από arspi »

Αποσυνδεδεμένος Turok

« Απάντηση #124 στις: Μαΐου 08, 2012, 18:43 »
Γεια σας εχω ατμοποιητη τυπου Bud. Έχω την αισθηση οτι δεν βγαζει πολυ ατμο οσο πριν καποιες μερες... Επίσης για να δουλεψει πρεπει να παταω περισσοτερο το κουμπι για να ζεσταινεται. Αν π.χ το πατησω μια μετα απο ωρα για λιγο δεν βγαζει ατμο. Πρεπει να το πατησω και δευτερη για να παρει μπρος. Καμια ιδεα??  :confused1: Μήπως τα τιναξε? Δεν τον εχω ομως πολυ καιρο κανα μηνα. Τον αλλο τον ειχα 2 περιπου.

Αποσυνδεδεμένος George X

• **
  • 228
« Απάντηση #125 στις: Μαΐου 08, 2012, 18:53 »
Ενας μηνας ειναι υπεραρκετος για οποιοδηποτε ατμοποιητη!
Δικαιολογηται μονο αν εχεις μικρη, πολυ μικρη καταναλωση.
Οπως και να εχει, θα εχει γεμισει καταλοιπα ατμοποιησης, γι'αυτο καλυτερα αλλαξε τον.

Αποσυνδεδεμένος eGo-W

• **
  • 122
  • Φύλο: Γυναίκα
  • (πάντα ήθελα να της μοιάζω - έστω στο τσιγάρο! :))
« Απάντηση #126 στις: Μαΐου 08, 2012, 19:01 »
Ο George X έχει δίκαιο, αν και ο bud (want φαντάζομαι) αντέχει πραγματικά πολύ. Είσαι σίγουρος όμως ότι δεν είναι από την μπαταρία οι αλλαγές που παρατηρείς;

Αποσυνδεδεμένος Turok

« Απάντηση #127 στις: Μαΐου 08, 2012, 20:16 »
Δεν βγαζει ομως γευση "καμμενου" οπως ο αλλος. Υπάρχει τροπος να τον καθαρισω? Συνηθως βγαζει ατμο στη δευτερη ρουφηξια. Οι Μπαταριες τις εχω κοντα 4 μηνες δεν εχω παρατηρησει προβλημα. Αυτους τους ατμοποιητες εχω:

http://www.zougla.gr/eshop/products/ilektronika/e-cigarette/product/set-atmopites-ilektronikou-tsigarou-freline-tipou-ego-w-899

« Απάντηση #128 στις: Μαΐου 08, 2012, 20:50 »
Άνοιξε τον στο κάτω μέρος τραβώντας ελαφρώς από τη βάση και επανατοποθέτησε να φύγει ο αέρας και μετά σπρώξε από κάτω με ένα μαχαιράκι να μπει στη θέση του ο άξονας μέσα στο σωληνάκι που είναι στο πάνω μέρος.
Μετά φύσηξε δυνατά από το πάνω μέρος χωρίς το drip μέχρι να βγουν τυχόν υγρά που έχουν παραμείνει μέσα. Όταν σου βγάζει ...μπουρμπουλήθρες το ίδιο να κάνεις να ρουφάς με δύναμη και να διώχνεις τα υγρά από μέσα. :)

Αποσυνδεδεμένος Turok

« Απάντηση #129 στις: Μαΐου 08, 2012, 23:50 »
Αλλαξα καρτο και ολα μια χαρα. Το παλιο δεν το πεταξα. Αντι να κανω αυτο που λες μηπως να το "εβραζα" καλυτερα? Κοιτα εδω:

Κριμα να το πεταξω. 6 ευρω το πηρα.  :tongue_smilie: Αν μπορω να το χρησιμοποιησω κι αλλο γιατι οχι? Μου φαινεται "πολυπλοκο - επικινδυνο" αυτο που περιγραφεις.... Μηπως το καταστρεψω.  :-[

Αποσυνδεδεμένος eGo-W

• **
  • 122
  • Φύλο: Γυναίκα
  • (πάντα ήθελα να της μοιάζω - έστω στο τσιγάρο! :))
« Απάντηση #130 στις: Μαΐου 09, 2012, 00:59 »
Δεν ξέρω τι ατμοποιητής είναι αυτός. Πάντως bud ή want δεν είναι! Περισσότερο μου θυμίζει τους smokymizers που έχω τώρα, αλλά και πάλι δεν νομίζω να είναι ίδιοι (σου μαζεύει καθόλου υγρό στο πάνω μέρος;). Αυτά που δείχνεις ότι βράζει είναι άλλου τύπου επίσης! Και 6 ευρώ για έναν μήνα, μια χαρά μου φαίνονται :)

« Απάντηση #131 στις: Μαΐου 09, 2012, 01:30 »
http://www.zougla.gr/eshop/products/ilektronika/e-cigarette/product/set-atmopites-ilektronikou-tsigarou-freline-tipou-ego-w-899
Αυτοί πάντως είναι bud που λέει τους έχω και γω το βιντεο παραπάνω είναι για καθάρισμα ατμοποιητών

Αποσυνδεδεμένος Turok

« Απάντηση #132 στις: Μαΐου 09, 2012, 05:06 »
Το ξερω οτι ειναι αλλο μοντελο. Απλα μηπως αυτη η διαδικασια ειναι "γενικη" για ολους τους καρτο. Anyway, εγω θα το κανω. Έτσι κι αλλιως για πεταμα ειναι...  :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος Turok

« Απάντηση #133 στις: Μαΐου 09, 2012, 23:53 »
Καπου ακουσα οτι καλυτερα να χρησιμοποιησω κοκα κολα για καλυτερα αποτελέσματα.

Αποσυνδεδεμένος WILDE

• 1786
« Απάντηση #134 στις: Αυγούστου 13, 2012, 15:02 »
Καλησπέρα εχω το Nobacco i-want και ατμίζω με δυο ατμοποιητες περίπου 40 ημέρες και τους έχω ταλαιπωρήσει αρκετά αλλά δουλευουν μια χαρά και  έχουν καλό χτύπημα και καλό ντουμάνι.
ΕΡΩΤΗΣΗ : Ενας τρίτος ατμοποιητής  που έχει φάει διπλάσια ταλαιπωρία έχει καλό χτυπημα ακετό ντουμάνι όπως πρώτα αλλά η γεύση είναι λίγο χάλια όχι καμμένο ούτε πλαστικίλη απλά δεν είναι αυτό που ήταν στην αρχή? τι φταίει κάηκε? ή φταίει το υγρό?
Ευχαριστώ

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359932 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450239 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110732 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374829 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328188 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99934 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F