vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

388 επισκέπτες, 5 χρήστες
maraki1308, paulxan, JohnDag, stauros53, Bdger

Nobacco Want

Αποσυνδεδεμένος matsakonas

• 1410
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Nobacco Want
« Απάντηση #135 στις: Φεβρουαρίου 19, 2012, 20:38 »
εχεις μεταλικο πιπακι? αν ναι δοκιμασε με πλαστικο η λαστιχενιο :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #136 στις: Φεβρουαρίου 19, 2012, 20:46 »
[off topic] Mrs Petra, οχι Mr Petra[/off topic]

8) 8) 8)

Συνηθισμένο λάθος Teodor.
Πάλι άφησα στριφτό μουστάκι...  :)) :)) :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος roula_

• *
  • 9
« Απάντηση #137 στις: Φεβρουαρίου 19, 2012, 22:02 »
εχεις μεταλικο πιπακι? αν ναι δοκιμασε με πλαστικο η λαστιχενιο :thumpup:

Eυχαριστώ, λαστιχένιο είναι , το κάνει όταν  ρουφάω συχνά.
Θα αφήνω λίγα λεπτά  τι  άλλο να κάνω .. :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος lefterisGR

• *
  • 60
« Απάντηση #138 στις: Φεβρουαρίου 19, 2012, 22:58 »
χωσε στο λαχιστενιο σου απο πισω το πλαστικο πιπακι απο τον ατμοποιητη που ειχε το αρχικο σετ ι want και τραβα τοσο που να  προεξεχει απο το χειλος του λαστιχενιου το πλαστικο πιπακι

Αποσυνδεδεμένος maouro

• *
  • 14
  • Faber Est Quisque Fortunae Suae
« Απάντηση #139 στις: Μαρτίου 02, 2012, 10:12 »
KΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!
ΕΧΩ ΤΟ NOBACCO WANT Κ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΠΝΣΩ,ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΑ 5 ΚΛΙΚ,ΟΤΑΝ ΡΟΥΦΑΩ ΤΟ ΠΙΠΑΚΙ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΛΙΓΟ ΥΓΡΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΝΟ.ΒΑΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΤΙ,ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ.ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΤΩΣΗ,ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ Κ ΣΥΜΠΕΡΑΝΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΣΗΚΩΣΑ ΛΙΓΟ Κ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΟΥΣ ΜΠΑΣ Κ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΛΗ ΕΠΑΦΗ ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΠΤ....
ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ? :( :( :( :( :( :(

Παρακαλούμε: Μην γράφετε ολόκληρα μηνύματα με κεφαλαία. Είναι σαν να φωνάζετε αλλά και κουραστικά στην ανάγνωση.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 05, 2012, 01:04 από Vrs5 »

Αποσυνδεδεμένος Fox

• *
  • 21
« Απάντηση #140 στις: Μαρτίου 05, 2012, 00:44 »
Επειδή μετά απο δέκα μέρες δεν ήμουν ευχαριστημένη απο τη γεύση που μου άφηνε στο στόμα ο ατμοποιητής σκέφτηκα να βάλω σήμερα τον ανταλλακτικό, τι το θελα? :wall:

Τρέχει απο παντού και γεύση χάλια.............. θα ξαναβαλω τον παλιο! Εχω άλλον ένα αλλά αστον καβατζα προς το παρόν.

Αααααα κι αλλη μια απορία, σας έχει τύχει να καπνίζετε κάποιο υγρό και να σας αρέσει αλλά ξαφνικά μια μέρα να μη σας αρέσει πια? Μήπως φταίει ότι είμαι 10 μέρες χωρίς κ.τ. κι έχει αλλάξει η γεύση μου?

Αποσυνδεδεμένος Nordic

• **
  • 371
  • Black Metal Vapers
« Απάντηση #141 στις: Μαρτίου 05, 2012, 00:52 »
Ειχα και εγω προβληματα με τους ατμοποιητες του συγκεκριμενου μοντελου.Αλλα να μην τους ξανα αναφερω.
Σχετικα με το υγρο , σιγουρα εχει αλλαξει η γευση σου λογο οτι σταματησες το κ.τ αλλα και ο ατμοποιητης του want δεν ειναι και οτι καλυτερο για να τεσταρεις την γευση του υγρου.
Δοκιμασε ενα dct και θα δεις μεγαλη διαφορα στην γευση ωστε να συγκρινεις υγρα.

Διαγραφη αμεσης παραθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 05, 2012, 01:05 από Vrs5 »

Αποσυνδεδεμένος Fox

• *
  • 21
« Απάντηση #142 στις: Μαρτίου 05, 2012, 00:56 »
Nordic για κάνε μου πιο λιανα της άσχετης το dct που μου έγραψες! Είναι σε μορφή tank όπως αυτός του Want?

Αποσυνδεδεμένος Nordic

• **
  • 371
  • Black Metal Vapers
« Απάντηση #143 στις: Μαρτίου 05, 2012, 01:00 »
Μπορεις να δεις το 5ml εδω http://www.nobacco.gr/product/751/atomizer-nobacco-dct-5ml
Αλλα απο οτι γνωριζω θα εχουν συντομα και τα 3,5ml το οποιο θα ειναι αισθητικα ομορφοτερο πανω στο want  :)

Διαγραφη αμεσης παραθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 05, 2012, 01:06 από Vrs5 »

Αποσυνδεδεμένος Fox

• *
  • 21
« Απάντηση #144 στις: Μαρτίου 05, 2012, 01:04 »
Ευχαριστώ! Είχα πάει κι εγώ στο site Nobacco και το είδα αλλά τα 5ml μου είναι πάαααααρα πολύ, το 3,5 δε θα είναι κακό θα το περιμένω! Ευχαριστώ για το χρόνο σου!

Αποσυνδεδεμένος kos-greece

• **
  • 155
  • Χερι που το φοβασαι φιλα το
« Απάντηση #145 στις: Μαρτίου 07, 2012, 17:21 »
Καλησπερα παιδια

Μια απορια που λυσαμε με εναν συναδελφο στην δουλεια ειναι πως καιγοντουσαν οι ατμοποιητες και δεν το καταλαναινανε μερικοι...

Θα παρω τα πραγματα απο την αρχη
Εγω ατμιζω γλυκα πολυ υγρα με νικοτινη και ο συναδελφος μου καπνικα μονο με νικοτινη

Ανταλλαζαμε πιπακια συνεχεια αλλα εκανε εκεινος κυριως απο εμενα να δει αν του αρεσει η φραουλα που ατμιζα το μηλο κτλπ
Καποια στιγμη ηθελα να δω πως ειναι τα καπνικα υγρα και εκανα απο εκεινον και ενιωσα καμενο κατευθειαν και ειναι λογικο σκεφτηκα αλλα ετσι ενιωθα οταν καιγοταν ενας δικος μου

Εντο μεταξυ ο καθε ατμοποιητης του want μου κραταγε 1 μιση βδομαδα στην καλυτερη ο καθενας και εκεινος τον ειχε τον σιγκεκριμενο περιπου ενα μηνα και του ειπα πως ειναι καμμενος αλλα επηδει ειχα καποιες αμφιβολιες του ειπα να αδιασει τον δικο του και να βαλουμε γλυκα δικα μου οπως και καναμε και παλι καμμενο στο στομα ουτε φραουλα ουτε τιποτα παρα μονο μια πολυ μικρη αισθηση φραουλα ενω σε εμενα πλημηρηζει η φραουλα και τελικα ηταν καμμενος και ατμιζε με καμμενο ατμιποιητη τοσο καιρο,δεν ξερω αν το εχει παθει κανενας αλλα ο σιγκεκριμενος το καταλαβε τι παει να πει καμμενος ατμοποιητης...

Βεβαια ηθελα να βαλω και εγω ενα υγρο καπνικο που ειχε να δω τελικα αν εχει διαφορα οπως και εκανα και ενιωθα πολυ καμμενο οπως ειναι ενας καμμενος απτομποιητης στο περιπου βεβαια απο την γλυκια φραουλα που ατμιζα οποτε καταλαβα πως του καιγονται και δεν το καταλαβενε

Αποσυνδεδεμένος maouro

• *
  • 14
« Απάντηση #146 στις: Μαρτίου 07, 2012, 17:32 »
ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΝΤΑΡ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΟΙ ΑΤΜΟΠΟΙΗΤΕΣ ΜΟΥ,ΑΛΛΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΕΦΕΡΝΕ ΚΑΜΜΕΝΟ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΩΣΤΟΣΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ,ΤΟΝ CARTO DUAL COIL 3.5 ΔΕΝ ΞΕΡΩ Κ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΓΡΑΨΑ...ΠΟΛΥ ΑΕΡΑΤΗ ΤΖΟΥΡΑ,ΑΛΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΤΟΥ WANT,ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Κ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΜΝΜ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΠΑΦΗ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΟ Κ ΗΘΕΛΕ ΦΤΙΑΞΙΜΟ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η NOBACCO Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ,ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 14.00 ΤΟ ΟΗΓΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΙΕΡ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 09.00 ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΟΜΠΛΕ,ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ!!Κ ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΦΕΡΝΑΝ Κ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ!ΜΙΛΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑΜΙΣΗ ΜΕΡΑ ΔΡΑΜΑ-ΑΘΗΝΑ    ΑΘΗΝΑ-ΔΡΑΜΑ Κ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ??ΕΝΑ ΡΙΣΠΕΚΤ Κ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ!ΑΠΙΑΣΤΟΙ!

Παρακαλούμε: Μην γράφετε ολόκληρα μηνύματα με κεφαλαία. Είναι σαν να φωνάζετε αλλά και κουραστικά στην ανάγνωση.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 08, 2012, 00:11 από Vrs5 »

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΝΟΛΙΣΣΜΥ83

• 560
  • 私は彼ら蒸気よ
« Απάντηση #147 στις: Μαρτίου 07, 2012, 17:38 »
φιλε μην γραφεις καφαλαια γραματα γιατι ειναι σαν να φωναζει υπαρχει και στους κανονες φιληκα παντα και δεν στο λεω για να σου κανω παρατηρηση απλα ετσι ειναι οι κανονες απλα να το ξερεις φιλε και συγνωμη  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος maouro

• *
  • 14
« Απάντηση #148 στις: Μαρτίου 07, 2012, 22:19 »
Κανενα προβλημα αδερφε,καλα εκανες κ μου το ειπες.Σε ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος vasilisag

• 1
« Απάντηση #149 στις: Μαρτίου 08, 2012, 00:05 »
ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΤΜΟΠΟΙΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΜΠΩΝΟΥΝ ΣΤΟ WANT.ΜΕ ΤΟ TEC TANKOMIZER ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΑ ΛΥΣΗ!!!ΑΨΟΓΟ!!!ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΜΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΠΙΠΑΚΙ ΤΟΥ TEC ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΝΑ ΚΟΥΜΠΩΣΕΙ.ΑΠΛΑ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΠΑΚΙ ΤΟΥ TEC TANKOMIZER.ΚΟΥΜΠΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΙΠΑΚΙ ΤΟΥ WANT ΕΦΟΣΟΝ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟ.

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 08, 2012, 00:10 από Vrs5 »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360427 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1030 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114387 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450786 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110967 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375433 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328518 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1089 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6468 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15335 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29408 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99993 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F